Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana göre
    1.caner
    2.tello
    3.gabriç
    4.uğur boral gelir......
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O listede
      Tello
      Caner
      Gabriç
      U.Boral

derim.Şu anki durumları için. Gelecek için Caner ilk sırada olur.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben de cogu maca gittim ama caner e hiç alıcı gözle bakmadım hatta dikkat etmedim bile.zaten cok ilgili değilimdir ama onları görünce de yani...
        zaten göremezsin bu sezon genç takımda oynadı her maçta golü var nerdeyse tff nin sitesinden bakabilirsin hakan akmanda var samsunda bak o da ii ama o 89 lu boyu 1.76 o nedenle hem hızlı hem fizikli hemde genç olan Caner çolak tercihimdir batuhan tipi bir futbolcu ve ondan daha teknik
        ...

Yorum

• Kaleciler: Sylva, Tolga, Onur

Stoperler: Song, Giray, Egemen, Mustafa

Sağ bekler: Serkan, Tayfun, Orhan Şam

Sol bekler: Cale, Ferhat

Orta saha ortaları: Tjikuzu, Colman, Selçuk, Zafer, Ceyhun

Kanatlar: Engin, Göksu, Barış, Gabric, Alanzinho

Forvetler: Gökhan, Umut, Eren, Mustafa Pektemek

26 kişilik kadro. Bence sezona başlamak için yeterli olur bu, keşke yapılsa. Eğer arızalanan bi mevki olursa devre arasında oraya da takviye yapılır.
          En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 23.07.2009, 20:30.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• caner'i bile tartışır olduk daha 20 yaşında daha nasıl bir çıkış yapsın 18 yaşında büyük bir paraya rusya'ya gitti 20 yaşındaki bir oyuncudan birşey beklemiyoruz ama 23 yaşındaki oyuncudan gelişim bekliyoruz
            poetricus

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onu demiyorum...Barcelona'nin ilgilendigini nerden biliyorsun??

Belki arkadasin'in abisi söyledi bu durumda arkadasin'in abisi nerden biliyor??

Kendisi ile bizzat görüstümü Barca'dan yetkililer??

Bunlari merak ettim...Paylasirsan sevinirim..
              ewet küçükten kulağını dürtmüşler onun ama Türküz işte ilgi 0:;
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Gabrici tercih ederim. Caner'e hayir demem.

Eger Caner alinirsa bir fayda var, oda yabanci kontenjani. Yabanci forvet alabiliriz mesela...
                .

Yorum

• arkadaşlar,
                  lig tv anahaberde kel Can'ın Ünal ve Şota'yla yaptığı röportaj vardı.konuşurlerken bir ara Ünal kel Can'a;"Şota'yı gördüğümde hayırdır Şota,forvet aradığımızımı duydun da geldin dedim"dedi.bu cümleden sonra yönetim sessizce forvette arıyor diye düşündüm.önce sol açık sonra forvet gelecek inanıyorum.
                  maç daha başlamamış,Brüls yedekmiş ama Papy ilk onbirde imiş.
                  Başka da bir şey demedi kel Can.
                  https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                  TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• Demin Star da dedi ki
                    Beşiktaş Büyük İhtimal HOllandalı Rafael Van de Vaart ile anlaştı.
                    Delgadonun sözleşme dondurulmuş.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demin Star da dedi ki
                      Beşiktaş Büyük İhtimal HOllandalı Rafael Van de Vaart ile anlaştı.
                      Delgadonun sözleşme dondurulmuş.
                      star robben ile ronaldinho fenere geliyor da demişti.........
                      çok güvenilecek bir kaynak değil

Yorum

• Hajduk Split’in Sitesine Konuştu
                        23 Temmuz 2009 / 12:16
                        Gabric, Trabzonspor’a ‘Hayır’ Dedi

Trabzonspor’un ısrarla istediği Drago Gabric, Hajduk Split’in sitesinde bordo-mavili ekibin teklifini kabul etmediğini açıkladı. Ancak Başkan Şener’e göre bu defter henüz kapanmadı

Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Drago Gabric, kulübü Hajduk Split’in resmi internet sitesine yaptığı açıklamada bordo-mavililerin teklifini reddettiğini açıkladı. “Trabzonspor bana çok iyi bir kontrat teklif etti. Bunu ciddi olarak düşündüm” diyen 22 yaşındaki Hırvat oyuncu, “Ama gencim ve önümde uzun bir zaman var. 15 yaşımdan beri Hajduk’tayım. Başkanımız Mate Peros ile konuştuktan sonra önemli bir futbolcu olduğumu ve herkesin benim kalmamı istediğini anladım” şeklinde konuştu. 24 Sata ve Index gibi ülkenin önemli yayın organlarındaki haberlerde, Trabzonspor’un Gabric’in bonservisi için 2,5 milyon euro, futbolcuya ise yıllık 600 bin euro önerdikleri belirtilirken, oyuncunun sözleşmesindeki özel bir madde gereği Trabzonspor’a transfer olması halinde Hajduk’tan ekstra 1 milyon euro alacağı ifade edildi.
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Zaman aşımına uğramış haberleri tekrar tekrar eklemeyelim..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• hasan üçüncü Giresunsporla anlaştı
                            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hasan üçüncü Giresunsporla anlaştı
                              Hayırlı olsun

Yorum

• Şu resmi site haberi buraya 2 günde 6161616161061 kere eklendi.

Aynı şeyleri söylemekten bıktık .. Sonra sayfaya yeni giren üyenin kafası karışıyor Gabriç işi olmadı mı diye soruyorlar ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X