Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor bir yandan yabancı oyuncu transferi için yoğun bir tempoyla çalışırken, diğer yandan da yerli gençlerle ilgileniyor. Bordo-Mavililerin sezon içinde defalarca izlettiği ve çok beğendiği Samsunspor’un 21 yaşındaki sol ve sağ kanat oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile 18 yaşındaki forvet oyuncusu Caner Çolak’ı renklerine katmak için harekete geçti. Yaş kategorilerinde milli olan iki futbolcunun da önümüzdeki süreç içinde Trabzonspor’a büyük yararlar sağlayacağı ileri sürüldü.
    TAKAS TEKLİFİNE RET
    Caner ve Turgut için girişimler devam ederken, Samsunspor’a Fatih Altındağ ve İsmail önerildi. Samsunspor kanadı ise takasla oyuncu veremeyeceklerini, çünkü Federasyon’un transfer yapmalarına izin vermediğini, iki futbolcuyu ancak para karşılığı satabileceklerini ilettikleri bildirildi. İki futbolcuyla da anlaşmaya varılırken, Samsunspor ile parasal konularda mutabakata varılması bekleniyor. ( Arkadaşlar eğer böyle transferler yapılırsa gerçekten çok güzel olur.Ben samsunda oturuyorum ve ara ara maçlara gidiyorum.Turgut sürekli oynuyor ve gerçekten etkili.Caner ise 91 doğumlu kendisiyle ilkokulu aynı okudum ve gerçekten çok iyiydi.Bu sezon genç takımda oynadı takip ediyorum gollerine devam ediyor.Canerin boyu 1.90 inşallah alınır diyorum )

Abi Kaynak belirtmemissin...
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Caner le mi ilgileniyoruz yoksa anlaştık mı??
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• caner erkinlemi ilgileniyoruz..........
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dedektif misin arkadaşım, herkes görüşlerini paylaşıyor, kendi fikirlerini aktarıyor .. Ne kanıtından bahsediyorsun .. ?
          Güldürdün beni..Allah seni de güldürsün...

Ne kadar haklilik payi var diye merak ettim yoksa görüslerinize saygim var...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Kaynak belirtmemissin...
            samsun haber -kuzey ekpress ve samsun halk gazeteleri samsunun yerel gazeteleridir tabiki bu haber sadece bir gazete haberi ancak belirtildiği gibi olur inşallah ben takımda görmek isterim ikisini de . . .
            ...

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              var bizzat arkadaşımın abisi
              Onu demiyorum...Barcelona'nin ilgilendigini nerden biliyorsun??

Belki arkadasin'in abisi söyledi bu durumda arkadasin'in abisi nerden biliyor??

Kendisi ile bizzat görüstümü Barca'dan yetkililer??

Bunlari merak ettim...Paylasirsan sevinirim..

Yorum

• Caner Erkin, son iki transfer dosyasında ilk üç tercihlerimden birisiydi. Alma şansımız olursa, çok sevinirim. Önümüzdeki yılların değişmez oyuncularından olacağını düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Caner le mi ilgileniyoruz yoksa anlaştık mı??
                  İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  caner erkinlemi ilgileniyoruz..........
                  Sakin arkadaşlar ..

Sadece CSKA'da kadro dışı bırakılmış Zico tarafından ve bizde 'Keşke ..' dedik, o kadar ..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

samsun haber -kuzey ekpress ve samsun halk gazeteleri samsunun yerel gazeteleridir tabiki bu haber sadece bir gazete haberi ancak belirtildiği gibi olur inşallah ben takımda görmek isterim ikisini de . . .
                    Tesekkürler...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Caner Erkin, son iki transfer dosyasında ilk üç tercihlerimden birisiydi. Alma şansımız olursa, çok sevinirim. Önümüzdeki yılların değişmez oyuncularından olacağını düşünüyorum.

O yönde bir gelisme yok...Sadece bazi Arkadaslar önerdiler bu futbolcuyu...

Yorum

• Anlamadım ya samsunlu canerle mi yoksa cskalı caner den bahsediliyor...
                        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Arkadaslar. Bu genc oyuncu almayi,ve pilotkama bilmem baska takimlara kiralanmak cok garip geliyor bana. Inaninki ben Trabzonun sampiyon olacagina hic inanmiyorum. Gecen sezon belki son 20 yilin en kolay sezonudu. Bizlerde iki önemli faktörler yok. Birincisi-eygitim. Ikincisi-Sabir!!!!
                          Biz futbolcularimizi eygitecek bilgilerimiz yok. Eygitmek icinde 3-4 sene bekleyecek sabir da yok. Gecen sezon bir tas sallandi,bütün evi söktük. Biz lyon veya barcelona deyiliz. Ajax gibi de profesyonel hocalarimiz yok. bunlar 6-7 sene bir futbolculan ugrasiyorlar ve eygitiyorlar. bu seneki kagat'da okadar potansyali genc futbolcular vardi'ki......hic biri kalmadi nerdeyse

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakin arkadaşlar ..

Sadece CSKA'da kadro dışı bırakılmış Zico tarafından ve bizde 'Keşke ..' dedik, o kadar ..
                            o zman sorun yok
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

turgutu ben de önermiştim bi aralar forumda.bi de sercan ve burhanı..Bence onlarda çok iyi hatta sercan sol kanat..yani olabilir bence turgut da forvet.burhan orta saha ama forvette de oynar bence.Sence de bence mi ?

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlamadım ya samsunlu canerle mi yoksa cskalı caner den bahsediliyor...
                                arkadaşlar caner erkinden bahsediyor ben caner çolaktan bunlar alınmasını istediklerimiz
                                ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X