Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peki öneri olarak .....Gabriç gelicekmiş mi??Görüşmeler nasıl geçmiş??
    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      turgutu ben de önermiştim bi aralar forumda.bi de sercan ve burhanı..Bence onlarda çok iyi hatta sercan sol kanat..yani olabilir bence turgut da forvet.burhan orta saha ama forvette de oynar bence.Sence de bence mi ?
      bence de ama samsunsporun hali de malum ne gelen var ne giden transfer yapamıyorlar solediklerin gerçekten iyi futbolcular ama bu sene samsunsporu bi çıkarsınlar süper lige onları da alırız ama caner çolak ve turgutu gerçekten görmek isterim
      ...

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o zman sorun yok
        Neden ? İlgilensek bir sorun mu oluşmuş olacaktı ?
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O yönde bir gelisme yok...Sadece bazi Arkadaslar önerdiler bu futbolcuyu...
          Biliyorum, ama keşke olsa.

İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          samsun haber -kuzey ekpress ve samsun halk gazeteleri samsunun yerel gazeteleridir tabiki bu haber sadece bir gazete haberi ancak belirtildiği gibi olur inşallah ben takımda görmek isterim ikisini de . . .
          Benim gözümden kaçmış bu haber, Samsun gazetelerini dikkatli okuyan biri değilim. Göz gezdiririm sadece, biraz daha dikkatli olmak lazımmış demek ki.

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence de ama samsunsporun hali de malum ne gelen var ne giden transfer yapamıyorlar solediklerin gerçekten iyi futbolcular ama bu sene samsunsporu bi çıkarsınlar süper lige onları da alırız ama caner çolak ve turgutu gerçekten görmek isterim
            ben de cogu maca gittim ama caner e hiç alıcı gözle bakmadım hatta dikkat etmedim bile.zaten cok ilgili değilimdir ama onları görünce de yani...

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden ? İlgilensek bir sorun mu oluşmuş olacaktı ?
              o anlamda demedim keşke alabilsek ama ilk tercihi yurt dışıymış çok talibi çıkar trabzona gelmesi çok zor..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Caner dha 20 yaşında bildiğim kadar ile ve almak mükemmel olur. 10 senelik kontrat yapmak lazım bu uşağa alıp
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Caneri ben aslında en çok solbekte beğeniyorum.

Yorum

• Sola Caner Erkin
                    Sağa Van den Borre veya Orhan Şam
                    Forvete Mustafa Pektemek veya yabancı forvet.

Çok güzel olur
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Caner Erkin,Van den Borre ikisini birden almak ;D hayele bakk!
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• caner erkin,uğur boral,gabriç,tello hangisini tercih edersiniz..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Caner Erkin,Van den Borre ikisini birden almak ;D hayele bakk!
                          Haha Bir de Mustafa Pektemek'i var onun. Aslında Mustafa+Orhan 3.5 milyona paket yapabilirdik onları O paketten sonra bir de Gabric. Yeter Hatta bu 3 futbolcunun parasını da Yattara'yı satarak karşılayabiliriz.

Yorum

caner erkin,uğur boral,gabriç,tello hangisini tercih edersiniz..
                            Caner Erkin

Yorum

caner erkin,uğur boral,gabriç,tello hangisini tercih edersiniz..
                              Sabaha kadar Caner ..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Ben kararsız gibi ama caner biraz önde....
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X