Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadri Şener'in kayın validesi vefat etti apar topar geri döndüler çıkan haberler bunlar..
    allah rahmet eylesin..

Neyse biraz daha bekleriz.
    HY67...

Yorum

• ayrıca sola bi adam alınırsa hoca 4-5-1 sistemınde oynayacak gibi gözukuyor..

----------------jkuzu----------------

-------colman(selcuk) ----- alanzınho

yattara ---------------------------- gabrıc

------------gökhan(umut)------

bunun gibi bı yapıyla cıkarız sahaya sanırım

Yorum

• Arkadaslar özür dilerim, az önce Bild Gazetesinin Basligina kanip Ericsson yilda 10 Milyon Euro alacakmis yazdim.
        Bu yanlismis.
        Ericsson 5 yillik Imza atmis ve Hedef Takimi üst Liglere tasimakmis.
        Yilda 2,3 Milyon Euro kazanacakmis, yani 5 yilda 10 Milyonun üzerinde :-)

Verecegi vergiyi düsünürsek biz ona daha cok teklif etmisiz vallahi.
        Sasirdim kaldim simdi!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar özür dilerim, az önce Bild Gazetesinin Basligina kanip Ericsson yilda 10 Milyon Euro alacakmis yazdim.
          Bu yanlismis.

Sasirdim kaldim simdi!
          Neden sasirdin,bir kez daha görülmüstür ki Trabzonspor gibi bir takimin eriksson tarzi ünlü hocalara teklif götürmesi vakit kaybindan baska bir sey degildir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar özür dilerim, az önce Bild Gazetesinin Basligina kanip Ericsson yilda 10 Milyon Euro alacakmis yazdim.
            Bu yanlismis.

Sasirdim kaldim simdi!
            merak etme fazla durmaz orda..boş gunlerinde az da olsa para kazanmak için böyle yapmıstır..büyük takımlardan teklıf gelırse anında bırakır görevı..

Yorum

• bir sağ bek bir de santrfor lazım.hem de çok acil.
              özellikle de sağ bek !
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Teklifi yaptık gelmedi napalım...
                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden sasirdin,bir kez daha görülmüstür ki Trabzonspor gibi bir takimin eriksson tarzi ünlü hocalara teklif götürmesi vakit kaybindan baska bir sey degildir.
                  Ah ah, Samet Aybabayi nasil almadik
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ah ah, Samet Aybabayi nasil almadik
                    Mesut Bakkal bence daha ideal .

Yorum

• hasan yener radyosporda konuşuyor

batuhanı bonservisini vermedikleri için almadık diyor
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mesut Bakkal bence daha ideal .
                        Bazi arkadaslar bunlari bize layik görüyor
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazi arkadaslar bunlari bize layik görüyor
                          Isimlere cok fazla takilmayin.

Herkesin yere yere vurdugu ziya dogan bile,bu takimla lig 2.si oldu,tarihinde hic yaklasmadigi kadar sampiyonlar ligine yaklasti.

Samet aybaba da,mesut bakkal da iyi bir kadro ile basarili olurlardi...

Yorum

• bu hasan yener şakamı ya sol açık dışında transfer düşünmüyoruz dio
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu hasan yener şakamı ya sol açık dışında transfer düşünmüyoruz dio
                              Dogrudur,zaten transfer yapacak olan bir takim su ana kadar beklemezdi.

Sadece solacik transferi yeterli degildir,bunun er ya da gec farkina varacaklar....

Yorum

• tek forvet oynayacaksak ,forvet almayız bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X