Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En son Tayfun tarafından düzenlendi; 21.07.2009, 13:20.
    .

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      milli takım da oynuoyrmu bu
      En son aday kadroya çağrıldı ama forma giyemedi. Bilic onu Pranjic'in yedeği olarak hazırlıyor Euro 2008'den sonra mini bir revizyona gittiler Gabric de bu revizyon içinde yer alan oyunculardan.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        milli takım da oynuoyrmu bu
        Galiba oynuyo burdaki milli takım listesi herhalde

"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Gabriç milli takım kampındayken ..

Sağ taraftaki bizim Cale değil mi ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cevap aşağıda .. Başkanımızın düşüncesi de benimle aynı.Önce oyunuyla sonra kazandırdığı parayla takıma katkı yapacak bir futbolcu ..
            Alihan hele bi alalım adamı ondan sonra 15e bile satarız yalnız başkanımız çok doğru düşünüyor böyle yaparak

Yorum

• Gabric aldik mi simdi??ß
              HY67...

Yorum

• celalettin ve mustafa keçeliden sonra gerçekten farklı bir dunyada hissettirdi beni..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Hırvat pazarına da girmiş bulunmaktayız.Önce Cale sonra Gabriç .. Bunun arkası gelir

Bosna ve Belçika'da da kaliteli oyuncular var ..

Yorum

• ya alındımı alınmadımı???

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        celalettin ve mustafa keçeliden sonra gerçekten farklı bir dunyada hissettirdi beni..

la imza atıldımı atılmadımı?hiçbiyerde yazmıo bu haber??*

Yorum

• Burdada videosu var...

Yorum

• anlaşılmış deniliyor..başkan bugun hırvatistana gidip imzalatacakmış...
                            İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            la imza atıldımı atılmadımı?hiçbiyerde yazmıo bu haber??*
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• matrix gabriç alını diyip duruyorsun hiç bir sitede çıkmadı bugün imza atılıcak dedin ne zman..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• arkadaşlar ben bu oyuncu ile ilgili ne internet sayfalarında nede gazetelerde bir haber bulamadım.nerden çıktı bu transfer olayı.yine asparagas olmasın.ben imza atılmadan hiçbir transfer haberine inanmıyorum.
                                imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X