Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yavaş yavaş transferler giden oyuncular kalacaklar sekillenmeye başlıyor. Haydi Bismillah diyelim

Yorum

• bu arada cavcav a ikinci kazığı kayseri atmış ve cavcav fena halde çıldırmış durumda
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• samsunlu olduğum için biliyorum ve söylemek istiyorum
        samsunspordan
        solkanada sercan temizyürek alınabilir.harika bir oyuncu.çok hırslı.
        forvete turgut sahin bitiriciliği iyi ama yedek olarak düşünüyorum.
        En son Burak Aksoy tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 23:43.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arada cavcav a ikinci kazığı kayseri atmış ve cavcav fena halde çıldırmış durumda

Bu sefer bu kazigin altinda kalmicak gibi ama bakalim ne olcak

Yorum

• bari günedmimzdeki topçuların raporlarını veriyim

Tom de Mul:sağ kanadı boylu boyuna kullanan yalnız ofansif katkısı defansif katkısından daha iyidir.
            sürati ve güçlü fiziği ve yaptığı ortaları iyidir.ayrıca gol atmayıda çok sever.kendisi şuan sevillanın oyuncusu olup önündeki jesus navası kesemediğinden dolayı başka kulüplere kiralık olarak verilmiştir.hugo broosun tanıdığı topçudur.

İvan Perisiç:kendisi ortsaha sol ve sağ açık pozisyonunda forvet arkası ve forvet pozisyonunda oynayabilmektedir.hırvatistanın gelecek vaad eden topçuları arasında gösterilmektedir.hava hakimiyeti ve şutlar iyidir.forvet arkası forvette daha etkilidir.süpriz goler atar.(yani zor goller)teknik bir futbolcudur.yalnız fazla süratli değildir.kendisi sochauxun futbolcusu olup belçikada rosalarede kiralık oynamış ve burada dikkatleri üzerine çekmiştir.hugo broosun tanıdığı ve takip ettiği futbolculardan biridir.

Geoffrey Mujangi Bia:kendisi sağ açık ve sol açık pozisyonunda oynamaktadır.çok hızlı ve süratli bir futbolcudur.karşısındaki futbolcuyu perişan eder yaptığı ani çalımlarla serbest vuruşları ve ortaları çok etkilidir.dünya futboluna çok şey katacak geleceğin yıldızlarından.belçikada charloide oynuyo kendine has ve özel taraftarları var değişik ülkelerden belçikada çok sevilir.hugo broosun tanıdığı futbolculardan

Razak Boukari:sağ ve sol açık pozisyonunda oynamaktadır.çok süratli ve güçlü fiziği vardır.lens i tek başına 1.lige çıkarmıştır yaptığı asistler ve golerle.ani çalımları ve sert şutları vardır.3-4 sene sonra dından söz ettirecek

atiba hutchinsonörümcek adam) örümceği ve kolarını düşünüm her yerde bu futbolcu ön liberoda sol açıkta sağ açıkta 10 numara pozisyonunda oynamaktadır.mücadele gücü yüksek 90 dakika boyunca oyundan düşmeyen bir yapsı vardır takımda kilit görevi görür.

serkan şahin:gurbetçi futbolcumuz sağ bekde oynamaktadır.baselde gökhan inler eren derdiyoktan sonra baselin güvendiği topçulardan biridir.süratli ve güçlü fiziği vardır. bir ara gündemimizdeysi ne olduysa bunu almıyolar (bu benim alınmasını istediğim topçulardan biridir)
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• trt spor haberlerinden yattara nin açıklamaları:
              "burası benim evim gibi, Trabzonspor bana herşeyi verdi, kendi ülkemde gibiyim." Bu demek oluyor ki Yattara gitmek istemiyor. Tabi yönetim satar mi satar...

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                giray için 1 kişiyle sınırlı.
                yani tehdit oluşturacak kadar çoğunluk yok
                cobts28

evet hedef gösteriyorum

Yorum

• para yok arkadaşlar yoksa şimdiye bu iş biterdi lazım olan sağ bek yamalarla olmuyor bu iş tayfun kalsın takımda ama stoper yedeği olarak serkan ise bence orta saha da daha verimli ön libero selçuk ile değişimli oynayabilir eğer sağ bek alınmayacaksa olması gereken song (sağ bek)-egemen-giray-cale
                  sol açık yok takımda alan ile engin sol ayaklı futbolcular ama bi uğur boral gibi kanat değiller sol açık oynayabilecek bir kenar oyuncusu bence olmazsa olmaz bu eksiklikler biliniyor ama hala duruluyorsa para sıkıntısı çekilmesinden dir başka bir sebebi olamaz
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trt spor haberlerinden yattara nin açıklamaları:
                    "burası benim evim gibi, Trabzonspor bana herşeyi verdi, kendi ülkemde gibiyim." Bu demek oluyor ki Yattara gitmek istemiyor. Tabi yönetim satar mi satar...
                    Evinde hissetti mi rahat oluyor insan, profesyonel kulüpte gibi hissetse belki şu an Barcelona'da izliyorduk. Ne yapalım? Bekleyelim Yattara oynasın. İnşallah oynasın. İlk önce Avrupa Ligi'ne taşısın bizi sonra başarılı olsun orda. Fatih gelirse tavan ücretimiz ne olacak? Diyelim 1,5 milyon €. Yattara tavan alıyordu (Hüseyin'den sonra) Kaçtı? Aklımda kalan 1,3 milyon $. Gelecek sene son senesine girecek. FIFA'nın yeni çıkan kuralına tabi olursa son sene ücretini veren alıp götürebilecek. (30 yaşını dolduran mı, 30 yaşında olan mı o kuralı iyi incelemek gerek). Yani yeni kontrat lazım. Yapalım Fatih'e 3 senelik kontrat. Sonra aynısından Yattara'ya 3 sene. Birisi misyonunu tamamlamıştı. Sonra hatırına geldi tamamlamamışmış herhalde. Diğeri kendisini evinde hissediyor. Biz de şampiyonluğa inandık mı tamamdır. Her hafta cambaza bakmaya devam
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• valla ben suçsuzum Travelair ne duyduysam onu yazdım

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        para yok arkadaşlar yoksa şimdiye bu iş biterdi lazım olan sağ bek yamalarla olmuyor bu iş tayfun kalsın takımda ama stoper yedeği olarak serkan ise bence orta saha da daha verimli ön libero selçuk ile değişimli oynayabilir eğer sağ bek alınmayacaksa olması gereken song (sağ bek)-egemen-giray-cale
                        sol açık yok takımda alan ile engin sol ayaklı futbolcular ama bi uğur boral gibi kanat değiller sol açık oynayabilecek bir kenar oyuncusu bence olmazsa olmaz bu eksiklikler biliniyor ama hala duruluyorsa para sıkıntısı çekilmesinden dir başka bir sebebi olamaz

Para var ama akıl yok...
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Elbette şahsınıza yazmadım. Birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Düşünce yapısında birşeyler değişmediği sürece böyle gelmiş böyle gider. Gerekirse yakıp yıksınlar herşeyi. Sonra düzgün yapsınlar. Orhan Gencebay'ın dediği gibi "Daha iyi daha güzel bir dünya için batsın bu dünya"
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 00:18.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Para var ama akıl yok...
                            bence sen daha akıl tartacak yaşta değilsin sevgili kardeşim aklını tarttığın adamlar yıllarca bu kulübe emek vermiş şahsiyetler hızlı gidiyorsun ama bence biraz yavaş
                            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ronaille calheira perudan brezilyalı..

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence sen daha akıl tartacak yaşta değilsin sevgili kardeşim aklını tarttığın adamlar yıllarca bu kulübe emek vermiş şahsiyetler hızlı gidiyorsun ama bence biraz yavaş
                                Dediğin gibi olsun, yavaşlayayım o zaman... inşallah sezon başladığında olası kötü sonuçlardan sonra sen gaza basmazsın renktaş, bende sana o zaman yavaşla diyeceğim, inşallah öyle bir durum olmaz.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X