İlk olarak champions tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol açık için uğur boral gerçekten iyi olurdu ama onu bırakmazlar bence
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur Boral a vericegin paraya keisnlikle Engin Baytari alirisn ben ikisinide istemem cünkü ikiside karakatersiz futbolcular. Ama en azindan ne kadarda olsa Engin in memleketi belki performansini oluml etkiler. Ugur dan cok daha teknik bitek onun kadar hizli gil belki ama o kadar kusur kadi kizindada var.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu atiba ile kesin ilgileniyormuyuz acaba ya çok merak ediyorum
Ama şunuda çözemiyorum atiba ile ilgileniyorsan Tjikuzuyu neden aldık ya
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba ve Tjikuzu aynı tarz oyuncular değil .
Senin dediğine göre birbirinin yedeği olamazlar beraber oynarsalar nerelerde oynarlar?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarz derken bizim takımımızda ikisininde aynı anda oynayacağı mevkiler nerelerdir?
Senin dediğine göre birbirinin yedeği olamazlar beraber oynarsalar nerelerde oynarlar?
Tjikuzu
Selçuk-Atiba
Atiba ofansif anlamda daha fazla katkı sağlar .
Tjikuzu defansif anlamda katkı sağlar .
Yorum
-
arango mukemlle bı adam htta hagıden daha da ıyı onu da soylıyım.cok suratlı teknık oyunu ılerı gerı oynayabılıyor.alınırsa mukemmel olur. valla sol acıgı halleder kendı basına onu soylıyım.tekkeyıde alırsak arangoyla cok besler tekkeyı hemde cok.
Yorum
-
Arango'lu orta saha:
---------Ceyhun-----Colman--------
Yattara----------------------Arango
--------------Alanzinho-------------
Yattara-Alanzinho-Arango üclüsü cok can yakar ama bu üclü bize fazlada gelebilir. Ancak bu üclü oynayacaksa Colman'in biraz daha defansif oynamasi gerekecek. Yanina Ceyhun'u koydum. O degilse oraya baska biri transfer edilebilir ancak defansif yönü en az Ceyhun'un ki kadar iyi olmali."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir şey olabilir .
Tjikuzu
Selçuk-Atiba
Atiba ofansif anlamda daha fazla katkı sağlar .
Tjikuzu defansif anlamda katkı sağlar .
Tjikuzu ile henüz sözleşme imzalanmadı yedekte tutuluyor bana kalırsa.. Atiba ile anlaşamadığımız takdirde Tjikuzu ile sözleşme imzalanacak gibi...#Dik oyna
Yorum
-
Sağ Kenara Cornelis
Geçen sezon Sağbek'te bir türlü istikrar sağlayamayan Trabzonspor'da bu mevkiye son aday Belçikanın Genk takımının kaptanı Hans Cornelis.
2005-2006 sezonunda Brügge'den Genk'e gelen ve istikrarlı futboluyla takımının kaptanlığına kadar yükselen Hans Cornelis'e eski takımı Brügge de talip.
Kulübü ile 2011 'e kadar mukavelesi bulunana 27 yaşında ve 1.80 boyundaki oyuncu istikrarlı futbolu ile dikkat çekerken Belçika milli takımına hiç çağırılmadı.
spor61.netfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
Yorum