engin sahada kendini gösteriyo biraz farklı olduğunu hissttiriyo.. kendini tamamen futbola verip sadece futbol oynayıp başka şeylere sinirlenip kızmazsa.. kesinlikle alındığı takdirde iyi transfer olur.. milli takıma bile yükselir die düşünüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım geçen sene gol yollarında yaşadığımız sıkntıyı biliyosun herhalde bunun için de devre arasında yusuf transferini hatırlatırım(yani 10 numara)sol açıkdır alanzinho da bunun için transfer edilmiştir. ve geriden oyun kuracak bir ön libero hüseyin gibi topu yana yada geriye atan değil bunun için de atiba veya tjikuzudur açıklayabildim herhalde
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöze hoşgelen birkaç hareket bir futbolcuyu yetenekli diye tanımlamak için yeterli midir?Sadece yetenekli diyebilmeniz için yeterli olan özellikleri bizi şampinyonluğa oynatmak için yeterli midir?
Abimize katılıyorum.Bir kere adam geçme ve şut özelliği bana göre üst seviyede.Erdal abinin de dediği gibi eğer disiplin sorunu olmasaydı Engin Baytar'ın fiyatı 2 milyon değil en az 6-7 milyondu.En son Osman Yavuz tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 23:43.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO senin bakış açına bağlı ama şu yönden bak istersen Engin hiç bir büyük kulüpte oynamadı yani vitrin yapmış bir oyuncu değil ama Arda gs ve milli takımı oynuyarak göz önünde olan bir futbolcu olmuştur eğer alıcı gözü ile bakar isen farkları anlarsın ama siz Arda hayranı iseniz birşey söyliyemem...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearango,engin,fatih,orhan...Colmandante
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöze hoşgelen birkaç hareket bir futbolcuyu yetenekli diye tanımlamak için yeterli midir?Sadece yetenekli diyebilmeniz için yeterli olan özellikleri bizi şampinyonluğa oynatmak için yeterli midir?
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte olayın vahim tarafı burda Alanzinho için bu kadar para ödemişken aynı yere başka oyuncu neden alınır?Bütün avrupa aylardır taranıp tjıkuzu'nun bulunması ilginçtir
atıyorum4-5-1
---------------------------sylva---------------------------
orhan-----------giray----------------egemen----------cale
------------------------atiba----------------------------
yattara--------------------------------------------engin(solaçık)
-------------arango------------------alan(sol iç)--------------
--------------------------tekke-------------------------
yada daha değişik taktikteklerle sol açık ve sol içi aynı anda oynatabilirsinBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokan yılmaz Panthrakikos ta oynuyordu...mehmet topuz la engin baytar arasında kocaman bir fark var, istatistik diyorum...Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearango,engin,fatih,orhan...
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearda hayrani olmakla ilgisi yok...sende soyle bak..zaten bu adam arda kadar yetenekli olsaydi, tr ve avrupadan cok ust duzey teklifler alirdi...ama malesef gittigi en buyuk takim eskisehir diyelim...arda manisa ve gs de oynamasina ragmen zaten cokda zaman gecmedi butun avrupa onu taniyo emin ol...benim burdaki bircok italyan , hirvat vb arkadaslarim hepsi ardayi taniyo..cunki adam basarili..basarili olmasa gs ve milli takimda vitrine cikmazdi... engin yeteneksiz degil tabiki..ama cok sorumsuz..yinede ben arda kadar yetenegi olduguna inanmiyorum.."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
Arkadaşlar ben bu mantığı hiç anlamıyorum bizdeki oyunculara kötü gözüyle bakılır iken 3 eziklerde oynuyan her oyuncuya bir hayranlık var inanınki bizde onlardan kat be kat yetenekli ve kaliteli oyuncular var şöyle bir örnek veriyim biz Yusufu alıcağımız zaman herkez bu 35 yaşında yok almıyalım yok yapamaz diyordu ama Beşiktaş aldıktan sonra bakıyorumda herkez Yusuf hayranı olmuş ve ezik kulube gittikten sonraki yorumlar ah ben nasıl kaçırdık bu oyuncuyu almalıydık gibi yorumlar okuyorum ve gülüyorum..."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
Yorum