İlk olarak Dogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Orhan Aydın
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenikola zigic alınsın bu takım uçar.Gökhan ve Zigic ikilisi çoşarlar
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezigiç süper olur da bütün avrupa tanıyor bu adamı bize yar olmaz
artık takımımıza avrupada tanınmış bir veya birkaç oyuncunun alınması şart oldu.Şampiyonlar ligine gidersek bu tarz bir forvetin alınması şart.
Zigic in sene sonu sözleşmesi bitiyor basarız parayı alırız bu kadar kolay ver senelik 2,5-3M bu tarz adamlar bayıla bayıla gelir....Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatilmiyorum. Orta sahada Alanzinho disinda fizik gücü düsük olan bir futbolcu yok. Belki Colman'ida sayabiliriz. Ama bu eksigini sezon basi kampinda giderebilir.
Tabi böyle bir diziliste Yattara ve Özer gibi futbolcularinda arkaya destek vermesini saglamak gerekiyor. Özer zaten bunu yapiyor. Yattara'da bu konuda kendini gelistirdi.
Skor üretme sikintisina gelince. Bu diziliste orta sahadaki her futbolcu gole yakin. Buna ön libero Nekounam'da dahil. Bu yönden sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Iceriye kat edebilen oyuncular olmasina illaki gerek yok. Hic olmadi yedekler var. Oyuna koyarsin. Sonucta onlarda bosuna durmuyor orda.
Gökhan Ünal'da yanına kendisiyle paslaşacak onu pozisyona sokacak oyuncular ister böyle bir oyuncu da sırtı kaleye dönük oynayan ilerde top tutabilen bir oyuncudur yani takımda böyle bir oyuncu oynatmazsak Gökhan Ünal'dan yine faydalanamayız.
Süper Lig'da en iyi dizilişin klasik 4-4-2 olduğunu biliyoruz çok sistem denendi ama olmadı kapanan Anadolu takımlarına karşı bu sistem işliyor bilindiği üzere takımlarımız yan toplara bir türlü çözüm bulamadılar ligimizde atılan gollerin bir çoğu yan toplardan geliyor biz de skor açısından üretken olmak istiyorsak seneye kanatları mümkün olduğunca iyi kullanmalıyız bunun yanında takımdaki skorer sayısını çoğaltırsak istediğmiz sonuçları alabiliriz.En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 18.05.2009, 22:24.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho-Yattara-Özer bu üçlü mücadeleci oyuncular değiller defansif anlamda takıma katkıları yok böyle bir dizilişle çıkarsak Sivasspor gibi fizik gücü ve mücadele gücü yüksek takımlardan yine 3 yeriz.
Gökhan Ünal'da yanına kendisiyle paslaşacak onu pozisyona sokacak oyuncular ister böyle bir oyuncu da sırtı kaleye dönük oynayan ilerde top tutabilen bir oyuncudur yani takımda böyle bir oyuncu oynatmazsak Gökhan Ünal'dan yine faydalanamayız.
Süper Lig'da en iyi dizilişin klasik 4-4-2 olduğunu biliyoruz çok sistem denendi ama olmadı kapanan Anadolu takımlarına karşı bu sistem işliyor bilindiği üzere takımlarımız yan toplara bir türlü çözüm bulamadılar ligimizde atılan gollerin bir çoğu yan toplardan geliyor biz de skor açısından üretken olmak istiyorsak seneye kanatları mümkün olduğunca iyi kullanmalıyız bunun yanında takımdaki skorer sayısını çoğaltırsak istediğmiz sonuçları alabiliriz.
Gökhan Ünal ise tek forvet olarak oynayabilecek bir futbolcudur. Hatirlarsan Kayseri'de gol krali oldugu sezonda tek forvet olarak oynadi. Orta sahada özellikle Colman, Özer ve Yattara onu cok cok iyi besler. Colman ve Özer'in attigi müthis gollük paslari hepimiz biliyoruz zaten."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabiki parayı basarak alırız da geçen sene bu parayı epey bastık bakalım nolacak şampıyonlar ligine girmemiz çok zor 2.olunca eleme oynayacağız ve muhtemelen güçlü bir takım rakip olacak kısacası şampıyonlar liginden para gelmesini istiyorsak şampıyon olmamız lazım
büyük ihtimal şampiyonlar ligine gideceğiz ben böyle inanıyorum en azından ikinci olduğumuzu düşünürsek şampiyonlar ligi kozunu kullanarak iyi transferlerde kendimize şans yaratabiliriz.İyi transferlerle şampiyonlar ligine önelemeler sonucu katılabiliriz.eğer katılırsakta çok daha yıldız bir topçu daha alabiliriz.Katılamazsak almayız.
Burda önemli olan ligi ilk ikide bitirip transfer döneminde şampiyonlar ligi kozunu kullanmamızdır.Önelemeyi geçemezsek bile bu koz sayesinde iyi transferler yapabilirizDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer ve Colman'in mücadeleci olmadigina kesinlikle katilmiyorum. Özellikle Colman bana göre tam tersine mücadeleci bir oyuncudur. Fizik gücü düsük dersen tamam ama mücadeleci olmadigi dogru degildir.
Gökhan Ünal ise tek forvet olarak oynayabilecek bir futbolcudur. Hatirlarsan Kayseri'de gol krali oldugu sezonda tek forvet olarak oynadi. Orta sahada özellikle Colman, Özer ve Yattara onu cok cok iyi besler. Colman ve Özer'in attigi müthis gollük paslari hepimiz biliyoruz zaten.
Özer konusuna gelince kesinlikle takıma çok katkı sağlar ama dediğim gibi Alanzinho-Yattara-Özer beraber oynarsa kapanan takımları çözmekte zorlanırız.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer ve Colman'in mücadeleci olmadigina kesinlikle katilmiyorum. Özellikle Colman bana göre tam tersine mücadeleci bir oyuncudur. Fizik gücü düsük dersen tamam ama mücadeleci olmadigi dogru degildir.
Gökhan Ünal ise tek forvet olarak oynayabilecek bir futbolcudur. Hatirlarsan Kayseri'de gol krali oldugu sezonda tek forvet olarak oynadi. Orta sahada özellikle Colman, Özer ve Yattara onu cok cok iyi besler. Colman ve Özer'in attigi müthis gollük paslari hepimiz biliyoruz zaten.
Özer konusunda bende pek istekli değildim bi arkadasşımda ankarasporun 4macının tamamını alıp izledim.Gercekten büüyük yetenek ama biraz dahasavaşcı bikimlik kazanması gerek. bence bu yetenekle fizk gücünü arttırıp biraz daha savaşsa 2 tane xahi cıkar özerin bu yeteneğinden
Yattara artık bu takımdaki misyonunu tamamlamıştır değerini veren takıma hemen satılıp topuz alınmalı
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebüyük ihtimal şampiyonlar ligine gideceğiz ben böyle inanıyorum en azından ikinci olduğumuzu düşünürsek şampiyonlar ligi kozunu kullanarak iyi transferlerde kendimize şans yaratabiliriz.İyi transferlerle şampiyonlar ligine önelemeler sonucu katılabiliriz.eğer katılırsakta çok daha yıldız bir topçu daha alabiliriz.Katılamazsak almayız.
Burda önemli olan ligi ilk ikide bitirip transfer döneminde şampiyonlar ligi kozunu kullanmamızdır.Önelemeyi geçemezsek bile bu koz sayesinde iyi transferler yapabiliriz.yani demek istediğim elemelerde pek başarılı değiliz.şampıyonlar ligi gerçekten çok cazip bir organizasyon özellikle de bizim gibi ekonomik yönden çok iyi durumda olmayan kulüpler için.en basitinden bir örnek eğer lig 2.si gruplara kalamazsa şampıyon ekstradan 10 milyon euro alacak.transfer konusunda biraz daha rahat davranmayı daha büyük oynamayı sağlayacak bir durum bu hele o istediğimiz 7 bir gelse .
Yorum
-
---------------Sylva--------------
XXXXX----Egemen----XXXXX------Cale
----------Selçuk-----XXXXX------
--XXXXX-------------------Alanzinho--
-------------XXXXXX-------------
-------------Gökhan--------------
Sistemin böyle olması gerektiğini düşünüyorum Selçuk için kararsızım tabi Colman da düşünülebilir ama ikisi bir arada oynamamalı.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMexikali oyuncu Nery Castillo'yu Dünya futbolunu az cok takip edenler bilir. Copa America'da müthis bir performans sergiledikten sonra 15 Milyon €ya Donezke transfer olmustu. Orada nedense dikist tutturamadi bir türlü. Bu sezonda pek forma sansi bulamiyor. Su anda maliyeti en az 5 en fazla 7 Milyon olur tahminimce. Böyle bir futbolcu icin ucuz bir fiyat. Forvete Gökhan'in yaninda cok iyi gider.
burdaki yorumları okudumda galiba yabancılarımızı begenen yok..şimdi tv de trabzonun yabancıları kotu dendi denildi diye kotu mu oluyorlar..sırayla başlayalım en kotu yabancımız isaac olmasına ragmen olimpik takımda kaptan olarak oynadı ve gayet basarılıydı tamam bizde fırsatları degerlendirememiş olabilir ama kesinlikle kotu topcu degil sonucta bu adam bedavaya geldii..
song da galiba kotu yabancılar arasında suan kotu oldugunu herkes soyluyor ama unutulmasın ki ilk donem song olmasa buralarda degildik sona cok sey borcluyuz ufak bi form dusuklugu kotu olmasını gostermez..
slyva takıma katkıları ortada taraflı tarafsız herkes onu begeniyor yıllar sonra kalede kalecimiz var diyebiliyoz...
alanzinho daha yeni geldi beklenmeyen seyler yaptı herkes nasıl futbolcu oldugunu biliyor ama cekemeyenler kotu diyor..
cale için kotu diyenlere gülüyorum zaten bugün bu caleyi almanyanın lideri ve bunun yanında bircok alman takımı istiyor ustelik bu cale hırvat milli takıma cagrıldı..bilmiyorum caleyi begenmeyen trabzonspor taraftarı ne diye begenmez yıllardır celaleddin,kecelinho,volkan bekiroglu ile oynadık bu adamlar 1 kere top kesmişler mi??siz istiyosunuz ki sol bekimiz gidicek yattara gibi calım yapıcak gokhan gibi gol atıcak yok kardeşim o kadar olamaz..tamam calenin ofansı cok cok iyi olmayabilir ama bi stoperden daha iyi defans yapıyor super top kesiyor..istatistiklere gore ise yedigimiz gollerin cok ufak bi kısmını sol taraftan yedik..bence cale herkese boyle bi topcumuz olsa dedirten bi futbol izlettiriyo...bana gore de turkiyede caleye rakip olabilecek sol bek yok...
colman için burda yapılan yorumlara cok cok sasırıyorum gercekten sasırmamak elde degil guzel oynadıktan sonra bu adam dunya yıldızı diyosunuz 1 mac kotu oynuyo gitsin şu olsan bu olsun diyosunuz..kolay mı 23 yasında bu kadar yetenekli bi oyuncudan vazgecmek...aslında ilk geldiginde bende colman cok kotu falan diyodum ama cevremdeki diger takım taraftarı herkes sen nasıl mac izliyon colman keşke bizde olsa diyolardı o zamandan sonra daha dikkatle izlemeye basladım gercekten olaganustu bi oyuncu..bu sezon da 1 kere stadda mac izledim en cok gozume colman carptı bi adam 90 dakika durmadan kosar mı??bir adam bu kadar mantıklı paslar nasıl atabilir??ve bu ligde oyunu 2 yonlu oynayan en iyi oyunculardan...ama bizim taraftarımıza yetmez..bizim taraftar takımımıza ezeli rakip gozu ile bakan herkesin canının cektigi bi oyuncuyu begenmez...ben iddaa ediyorum eger seneye sampiyonlar liginde oynarsak colman arjantin milli takımına cagrılır oynayamazsak da en gec 2 sene sonra arjantin milli takımında colmanı izleriz..inşallah o zaman da cıkıp teknik direktorun hatası milli takımı haketmiyo dersiniz..
papy için iyi kotu yorum yapılamaz...
Yorum
-
yabancıları begenmeyen arkadaslara uzulecegi bi haber..
Hrvoje Cale'ye milli davet
18 Mayıs 2009 / 16:21
Trabzonsporlu oyuncu Hırvat Hrvoje Cale'ye milli takımdan davet geldi.
Trabzonsporlu oyuncu Hırvat Hrvoje Cale'ye milli takımdan davet geldi.
Buna göre Cale, Hırvatistan Milli Takımı'nın 2010 FIFA Dünya Kupası 6. Eleme Grubu'nda 06 Haziran 2009 tarihinde Ukrayna ile oynayacağı maç için aday kadroya çağrıldı.
Yorum
Yorum