İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
-
Fenerbahçe'nin bu şekilde transfer yapması çok normal.
Baştan kadro kuruyor adamlar.
Geçen sene biz de aynısı yapmıştık.
Her sene yapılmaz ki bu iş. Para basmıyor sonuçta kulüp.
Ayrıca Fener'in transfer konusunda bu kadar "saldırgan" olması da fiyatları çok yükseltiyor.
Topuz'a, Özer'e verdikleri paralar çok fazla.
Arkadaşlar elbette büyük bir kulübüz.
Ama gerçekleri göz önünde bulundurmamız lazım.
Burada yazıyoruz ediyoruz ama bu işler bedavaya olmuyor.
Yönetim başarısız ve gitti diyelim. Sonra ne olacak?
Onu da yazın da bilelim. Kim gelecekte kimleri getirecek?
Biraz insafsızlık yapıyoruz kanaatimce.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu sene şampiyonluk şansımızı geçen seneden daha fazla görüyorum. Gs nin kadrosu o kadar da iyi değil. Adamlar stoper sorununu hala çözemediler. Ortasahalarında koşan bi arda var. Kewel geçen sene bir maç vardı bir maç yoktu, lincoln ü zaten biliyoruz. Lincoln gitti mi gidecek mi, onun yerini doldurabilecekler mi? Gs nin şansı çok az bence bu sene. Bjk ye gelince, ben bjk nin geçen sene oynayarak kazandığı bir maç hatırlamıyorum. Bjk nin şansı Gs den daha çok ama yinede çok fazla şansları yok bence. Fb nin geçensene tek sorunlu yeri ortasahaydı. Ortasahalarında bir tek Alex vardı. Biraz da Devid. Bu sene iyi takviyeler yaptılar ortasahalarına. Uyum sorunu olmazsa şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz bence Fb dir. Sivasa gelince Erman kılıç ve Yasin Çakmak ile anlaşmışlar. Yabancı olarak defansa civelli yi almışlar ve bu aralar fatih ceylan la ilgileniyorlar. Balili, diallo ve sylla yı gönderecekler bu sene. Mehmet Yıldıza ise iyi bir teklif gelirse satacaklarmış. Sivas da aynı bjk gibi geçen sene dogru dürüst bir maç oynadıklarını görmedim. Bir de geçen sene fb, gs, bjk(sonradan açıldı bjk) hiç ortalarda yoktu. Bu sene gelen oyuncuların fos çıkma ihtimalini de düşünürsek sivasın hiç şansı yok bence. Avrupa bile zor sivas için. İlk 5 e belki girerler. Yani bu sene ben tek rakip olarak fb yi görüyorum. Benim fikrim böyle...
Yorum
-
artık özer lafı dıymaktan midem bulandı bu ne ya.kardeşim adamla anlaştınız kulübüyle anlaştınız da mı adama laf ediosunuz ya.ulan 25 milyon verip taraftar kart almazsınız adam ve kulübü milyon dolar fazla kazanmış nie bize gelsin.sen 25 ytlnden vazgeçemezken adam niye milyonlardan vazgeçsin.bi konuşmayın allahını severseniz ya.birde şu başkana laf atıolar ya fitil oluyorum ya.size albayrak lazım ziya lazım.anca akıllanırsınız.site yönetimi şunların mesajlarını yayınlamasın.hatta taraftara kartı olmayanları atsın burdan.boş beleş konuşuyorular.
geçen sezon maçta bi olay geldi onu anlatıcam size.cale solda boş egemende ona değilde sağ tarafa attı topu.çaprazımda daha önce orda görmediğim(kombine yeri olduğu için diorum bunu) bi çocuk kalktı ve ersun yanal senin ...... görmüyomusun cale solda boş diye küfür etti.bilmem anlatabildim mi.burda cahilcde konuşan insanlar çok.bu arkadaşda onlardan biri işte....
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtiba konusunda hiç bir tiyo yok delirecem ya bu kadar haber yalan mı acaba ya gerçekten teklif götürdük mü bu adama acaba çok merak ediyorum.
Kopenhag başkanını ikna etmeye gidiyormuş.Satmak istemiyormuş heralde başkanları.
Doğru mu acaba o haber yoksa balon mu?
Yorum
-
İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener bu sene real gibi saldırdı ortalığa.Paraları dağıtıyor.
Yorum
-
Erman Kılıç sivasa gidiyomuş bize gelmesini çok istiyordumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sporx.com/futbol/superlig/156902/?ref=AKM1
Erman Kılıç sivasa gidiyomuş bize gelmesini çok istiyordum
Yorum
-
İlk olarak kimyager tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık özer lafı dıymaktan midem bulandı bu ne ya.kardeşim adamla anlaştınız kulübüyle anlaştınız da mı adama laf ediosunuz ya.ulan 25 milyon verip taraftar kart almazsınız adam ve kulübü milyon dolar fazla kazanmış nie bize gelsin.sen 25 ytlnden vazgeçemezken adam niye milyonlardan vazgeçsin.bi konuşmayın allahını severseniz ya.birde şu başkana laf atıolar ya fitil oluyorum ya.size albayrak lazım ziya lazım.anca akıllanırsınız.site yönetimi şunların mesajlarını yayınlamasın.hatta taraftara kartı olmayanları atsın burdan.boş beleş konuşuyorular.
geçen sezon maçta bi olay geldi onu anlatıcam size.cale solda boş egemende ona değilde sağ tarafa attı topu.çaprazımda daha önce orda görmediğim(kombine yeri olduğu için diorum bunu) bi çocuk kalktı ve ersun yanal senin ...... görmüyomusun cale solda boş diye küfür etti.bilmem anlatabildim mi.burda cahilcde konuşan insanlar çok.bu arkadaşda onlardan biri işte....HAMİ_41
Yorum
Yorum