Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yasin yedek oLur iyi bi stoper aLmaLıLar. Erman iyi bi transfer bence. Keşke biz aLsaydık soL kenar için aLternatif oLurdu.
    Ama yinede Sivas'ın grupLara kaLması mucize
    Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tum çok iyi değilde Syllayı neden verdiler hiç anlamadım......

Şampiyonlar ligi ön elemesini büyük bir keyifle izleyeceğiz anlaşılan......
      bjk nin rekorunu kırarlar mı
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bjk Saha yı alıyormuş.Kaynak maraton.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bjk nin rekorunu kırarlar mı
          inşallah.... inşallah.....

Hele bir ingiliz takımı çıkarsa karşılarına basket maçı gibi olur....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sungur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetimin istediği oyuncuyu ve teknik adamı alma hakkı var. Yok ben bu oyuncuyu beğenmiyorum, bu adama bu kadar para verilir mi?, ben şunu istiyorum, bunu istiyorum diyebilirsin ama yönetimin işine karışamazsın. Ha ne zaman lig biter sıralamadaki yerine bakarsın sonra yönetime "gel hesabını ver" dersin.

Sanki günün 24 saatini oyuncu izleyerek geçiren bizleriz. Burda sadece trt 1 de 5 dakika futbulcuyu izleyerek karar veriyoruz. o olmasın bu olsun diye.

Yönetim neye karar verirse o olacak. Hepimize saygılı olmak düşer. Dediğim gibi hesabını genel kurulda sorarız. Bu kadar yönetimin işine karışmaya gerek yok. her kafadan bin tane farklı ses çıkıyor. hangi birini yapacak yönetim.
            ama hatayı yönetim yaptı. samet aybabayı alacam dediyse gidip alacaktı kimsenin lafına bakmayacaktı. yanlış doğru fark etmez ama dediğini yapacaktı. kötü bir durumdada hesabını verecekti.

Haklısın hocam ama bunu burdakilere anlatamazsın. Yönetimin kurulunun ne anlama geldiğini bilmiyorku burdaki insanlar. Klübü yönet ama benim düşüncelerim olsunun derdindeler, olmayıncada akıl vermenin, hakaret etmenin biri bin para.

Genç arkadaşlar güceniyorlar ama yine söyleyeceğim. Babasında harçlık alan, milyon euroyu bol sıfır yazmaktan ibaret sana çocuklar burda 3-5 milyon euroya topçu alıyor. Bir tane forma almış klübün tapusunu kendinde sanıyor. O formaya verdiği 50 liradan hesap sorma hakkını buluyor kendinde.

Yorum

• Hiçbirşey değilde %100 yapılması gereken bir forvet alınmasıdır.Yani forvet alınmadan lige başladığımızı düşünemiyorum.Gökhanın yanına mutlaka birisi alınmalı.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kulüp yetkililerin transfer konusunda en çok aksayan bölgemiz olan forvet hattını ağızlarına bile almaması hayret verici...
                Metin abi bunu ben devre arasindada cok yazmistim. Sol aciktan cok forvete ihtiyacimiz var ama ben inaniyorumki yonetim mutlaka bir forvet alacaktir.
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüp yetkililerin transfer konusunda en çok aksayan bölgemiz olan forvet hattını ağızlarına bile almaması hayret verici...
                  Abi bunun nedeni "para" olsa gerek, çünkü forvet transferleri en yüksek miktarların döndüğü transferlerdir. Hele ki Trabzonspor'a Gökhan ve Umut'un üzerinde katkı yapacak bir adam almak için yüklü bir miktarı gözden çıkartmak gerekir.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi bunun nedeni "para" olsa gerek, çünkü forvet transferleri en yüksek miktarların döndüğü transferlerdir. Hele ki Trabzonspor'a Gökhan ve Umut'un üzerinde katkı yapacak bir adam almak için yüklü bir miktarı gözden çıkartmak gerekir.
                    Yoo .. Fatih Tekke ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Forvet bile düşünülmüyor... Çıldırmamak elde değil ya

Birisi Fatih gibi bi adama 2 milyon € niye vermez ????

Fatih'i düsünmemek ayrı bi sıkıntıya... Neyse...
                      İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                      Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        inşallah.... inşallah.....

Hele bir ingiliz takımı çıkarsa karşılarına basket maçı gibi olur....
                        inşallah
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bilmiyorum lafa gerek var mı

@ okşoholu

Yorum

• Herkes bir bir kaçıyor...Burda bir kaç güne kadar Özer ve Mehmet li kadrolar yazıyorduk..Herkes onların Ali Bilgin Burak vs. gibi olacağını zannediyor ama yanılıyorlar.Çünkü ön yargıyla yaklaşıyorlar..Onlar o formayı üstlerinden çıkarmazlar bana göre dolayısıyla seneye işimiz çok zor çok...Ne hoca aldık ne futbolcu...Bence Başkanımız yanlış zamanda şampiyonluk sözü verdi...Allah sonumuzu hayır etsin...
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ula kafam agrıdı kaç gündür , hep aynı muhabbet hep aynı oyuncular. Allah bize çok sabır versin valla kafayı yememek için zor duruyorum...

Yorum

• Mehmet Topuz fenerde oynar birkaç yıl, Özer harcanacak buna adım gibi eminim.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Yükleniyor...
                                X