İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfermarkt.de her zaman referans alınacak sitelerden değil . Pek çok yalnış yapabiliyorlar .
Eğer haberin aslı astarı var ise sormak gerek ; O halde Bank Asyanın en dikkat çeken sol açıklarından Ufukhan neden Ankara'ya gönderildi ?
Ankaraya giden Ufuk'tu..
ben de onun hakkında cok iyi şeyler duydum neden yollanıldı,anlayamadım...zira ufukhan da oyleydi,super ligde cıktıgı macların nerdeyse hepsinde başarılıydı,yanlış fauller yapması harici çok iyi bi sag bekti ve elimizdekilerin hepsinden iyidir,tabiki sakatlık kendisini etkilemediyse...Ufukhanı Rize de hiç izleyen oldu mu??performansı nasıl??geçen bi yerde okumustum Ufukhanı takımda tutmak için elimizden geleni yapıcagız acıklamaları vardı...
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePremier ligin düşük profilli takımları ve championshipte , kuzey liglerinde Fatih'e alternatif olabilecek oyuncular mevcut . Bu araştırmaların basına yansımamış olmamasıda sevindirici .poetricus
Yorum
-
İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserdar yönetimin böyle bir araştırması mı var yoksa kişisel olarak bir araştırma mı yaptın.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece tahminpoetricus
Yorum
-
İlk olarak tzercin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya aslında bursadaki volkan şen de çok kaliteli bi oyuncu... sercanla ikisine parayı bayılıp bi alacan aslında üffff... yeni gökdeniz fatih tekke ikilisi işte.
Sercan alınabilse çok iyi olur ama galiba mümkün değil...
Fatih Sultan bize yeter gibi bence Eto olsun onun yerine dolduramaz...
Yorum
-
İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şimdi hürriyete baktım da erikson Trabzonu reddetti diyor!Trabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
İlk olarak Burak 1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biz de Trabzonspor isek gerekirse o eriksona bi sonya bulur Trabzonda onu yaşatırız ama gerek var mı
Yorum
-
Özer icin nicin hic bi girisimde bulunmuyoruz biz...hep ilgilenen fenerbahce! Bu oyuncu bize cok yarar ve kesinlikle alinmasindan yanayim. Hemde kendi evladimiz! Eger alirsak onu iki sene icinde iki katina avrupaya satilir bundan eminimBU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer icin nicin hic bi girisimde bulunmuyoruz biz...hep ilgilenen fenerbahce! Bu oyuncu bize cok yarar ve kesinlikle alinmasindan yanayim. Hemde kendi evladimiz! Eger alirsak onu iki sene icinde iki katina avrupaya satilir bundan eminim
O bonservisi anca fener verirde ondan sirf onlarla aniliyor
Yorum
Yorum