Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    C hiçbiri yazana kadar bir seçenekte sen sunsaydın be hocam yerli + forvet

Yok ki !!! Ne sunacağım Benim golcülerim yerlinin en iyileri.Bunlardan daha iyisini söyleyin bizde onaylayalım.
    ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne dersiniz madem Fatih alınmıyor İbrahim Sahin olmaz mı alternatif??
      yav arkadaşlar antepe yeni gitti bu adam ve bizde işi yok böyle adamların senede 3-5 maç iyi oynar bu tip adamlar...bu adamın mevcut kadrodaki oyuncularımızdan artısı olmadığı gibi eksileri var

Yorum

bize direk takıma gircek forvet lazm ibrahim şahin sadece kadro derinligi saglar bence iyi bi yedek olur.
        Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bu gabric olayı nedir ? Aslı astarı nedir ? bi açıklarsanız sevinirim.

Edit : Ahahhahahuhauehuıhıuh biraz önce hırvat takımının forumuna girdim bizimkiler istila etmiş orayı
          En son SDinc tarafından düzenlendi; 21.07.2009, 15:29.

Yorum

İbrahim Şahin , Mehmet yılmazın kırmızısı hiç bir farkları yok ..
            ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• bence yerli alınacaksa semih olsun

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bu ıvan klasnic in bonservisi çok mu pahalı.

3.2 Milyon Avro degeri....29 yasinda....Yani 4 Milyon Avro'yu gözden cikarman gerekiyor sadece bonservisi icin...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

bence ibrahim şahin alınacağina eren kadroda tutulsun hiçbirşey farketmez ibrahim sadece daha tecrübeli ayrıca cavcav onu bize kolay kolay satmaz.Hepimiz biliyoruz ki cavcav bize gıcık oluyor
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Atiba diye bir dam varıd onla ilgili herhangi bir gelişme yok herhalde?
                    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak kuymakk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok ki !!! Ne sunacağım Benim golcülerim yerlinin en iyileri.Bunlardan daha iyisini söyleyin bizde onaylayalım.
                      Onaylattırmak gibi bir niyetim yok

Sadece hangisini görmek istersiniz diye sordum...
                      .

Yorum

• İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence yerli alınacaksa semih olsun
                        Nerdeeee
                        .

Yorum

• Eleştiri meleştiri yok . Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır .

Yorum

bence yerli alınacaksa semih olsun
                            Semih Sentürk 26 yasinda ve degeri 7.5 Milyon Avro.....
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Taner'i neden almadık anlamıyorum ..

İbb'ye gitmeden önce bizi bekledi o kadar alsaydık da sonra Fatih'le ilgilenseydik ..

Yorum

yav arkadaşlar antepe yeni gitti bu adam ve bizde işi yok böyle adamların senede 3-5 maç iyi oynar bu tip adamlar...bu adamın mevcut kadrodaki oyuncularımızdan artısı olmadığı gibi eksileri var
                                Varsa bi alternatifin Turk ve Ucuz olmak sartı ile sen soyle yorum yapalım,Antepe de gitmedi lisansı hala Hacettepe de gozukuyor,Bizim forvetlerden de artısı olmasına gerek yok buyuk ihtimal standart macındaki gibi Umut yada Gokhandan biri oynucak,eger 4-4-2 ye donersek iyi bi yedegimiz olur
                                İlk olarak ertugrults tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bize direk takıma gircek forvet lazm ibrahim şahin sadece kadro derinligi saglar bence iyi bi yedek olur.
                                Ben de alternatif olarak soyledim suan alternatif forvetimiz yok...

Yorum

Yükleniyor...
                                X