Sivas, Sylla'dan kurtulmuş demek.. Sivasspor'un el freniydi. Ararsalar Tum'u ararlar. Bu arada bizde yine gelişme yok zannedersem...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTum çok iyi değilde Syllayı neden verdiler hiç anlamadım......
Şampiyonlar ligi ön elemesini büyük bir keyifle izleyeceğiz anlaşılan......Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Sivas'ın Tum'u göndermesine şaşırdım ama Fransa'dan iki tane ortasaha aldılar sol kanatta boşlukları vardı ve Erman bizim Alan'a benzeyen bir oyuncu, iyi transfer.
Bülent-Mecnun ikilisi ne rahat, karışanları görüşenleri yok, kafalarına göre cm oynar gibi zevk alarak işlerini yapıyorlar. Üç dört sene daha başarılı olsunlar onların da ekmeğine ortak olmak isteyenler çıkacak. Fırsat ellerindeyken baya iş yaparlar, kendilerine ne kadar kalır bilemem ama helal olsun adamlara işi götürüyorlar.
Bizde ise her kafadan bir ses çıkıyor. Ortada yapılması gereken transferler, hoca sorunu derken bir de kongre çıktı başımıza. Bu takım bu sene çok gayrıciddi hazırlanacak. Geçen sene Ersun hoca ve ekibi + yönetimin müthiş özverisiyle harika bir yaz kampı yaşanmıştı. Lige çok iyi başlamamızın sebebi buydu. Bu sezon hoca ve transferler kampa yetişemeyecek gibi. Takımı iyi çalıştırabilecek bir ekip de hazırlanmamış gibi gözüküyor.
Bu açıdan bir an önce yönetimin hoca konusunu sonlandırması ve gerekli takviyelere bakması lazım. Hoca konusunda benim en çok dikkat ettiğim şey ise ekibinin takımın fiziksel gelişimine en az Ersun hoca kadar katkı vermesi gerekiyor. Türkiye'de en iyi takım çalıştıran hocayı gönderdikten sonra iki üç maç sonra sapır sapır dökülen bir takım istemiyorum.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ın Tum'u göndermesine şaşırdım ama Fransa'dan iki tane ortasaha aldılar sol kanatta boşlukları vardı ve Erman bizim Alan'a benzeyen bir oyuncu, iyi transfer.
Bülent-Mecnun ikilisi ne rahat, karışanları görüşenleri yok, kafalarına göre cm oynar gibi zevk alarak işlerini yapıyorlar. Üç dört sene daha başarılı olsunlar onların da ekmeğine ortak olmak isteyenler çıkacak. Fırsat ellerindeyken baya iş yaparlar, kendilerine ne kadar kalır bilemem ama helal olsun adamlara işi götürüyorlar.
Bizde ise her kafadan bir ses çıkıyor. Ortada yapılması gereken transferler, hoca sorunu derken bir de kongre çıktı başımıza. Bu takım bu sene çok gayrıciddi hazırlanacak. Geçen sene Ersun hoca ve ekibi + yönetimin müthiş özverisiyle harika bir yaz kampı yaşanmıştı. Lige çok iyi başlamamızın sebebi buydu. Bu sezon hoca ve transferler kampa yetişemeyecek gibi. Takımı iyi çalıştırabilecek bir ekip de hazırlanmamış gibi gözüküyor.
Bu açıdan bir an önce yönetimin hoca konusunu sonlandırması ve gerekli takviyelere bakması lazım. Hoca konusunda benim en çok dikkat ettiğim şey ise ekibinin takımın fiziksel gelişimine en az Ersun hoca kadar katkı vermesi gerekiyor. Türkiye'de en iyi takım çalıştıran hocayı gönderdikten sonra iki üç maç sonra sapır sapır dökülen bir takım istemiyorum.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Şu Göksu üzerine yatırım yapılsa, hiç değilse devre arasında sürekli oynabileceği türden bir takıma verilseydi ve tekrar geri alınsaydı çok iyi olurdu. Hırsı var, top - ayak uyumu var ki bu uyum Tayfun için geçerli değildir. Biraz üstünde durulsa olur bu gençler.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli İhsan abi onların bizim gibi büyük kitleye sahip ve bizim kadar seven taraftarı yok..Adamlar başka takımlı zaten..O yüzden Sivas ın karışanı görüşeni yok...Kafasına göre yapıyorlar...Tabi bizde biraz karışma işini abartıyoruz...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Özerin harcanacağı felan yok arkadaşlar.
Gökhan gibi sonradan görmeler harcanır ancak.
Fb bize geleni harcarız demiyorya iş futbolcuda bitiyor.
Emreciksin zaten geldiği takımda da bi takım sorunlar çıkaran futbolcuydu fb ye geldi iyice kafayı yedi.
Fb ye giden harcanıyorsa gökhan gönül de çokdan harcanmıştı.Adam 2. ligden geldi diye hatırlıyorum.
İş futbolcuda bitiyor özer de görev adamı sorunlu bir tip değil.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Fenerbahçe eğer Poulsen'i de alırsa gs nin Uefa Kupası alan ortasahasından sonra bir başka ezici ekibe sahip olacak bence..
Çok geç kaldık çok..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın karışması mühim değil, nemalanmak isteyen yüzlerce çakal var bizde... Herkes de çoğunun kim olduğunu biliyor. Sivas'ta henüz böyle bir sektör oluşmadı. Adamların kadrosunda sadece bir tane Sivaslı var. Hocamız Sivas'lı olsun, kadroda en az 6 tane Sivaslı olsun, Bülent'in maaşı 1.3 milyon euro çok fazla gibi söylemlerle kendi adamlarına yer açmaya çalışan insanlar da yok..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Transfer dosyası
* Sözleşmesi bitenler: Hüseyin Cimşir, Ferhat Çökmüş, Serkan Balcı
* Sözleşme yenileyenler: Yok
* Gelenler: Ferhat Öztorun (Manisa), Zafer Yelen (Hansa Rostock)
* Gidenler: Yok
* Gündemdekiler: Paulao (Naval), Hutchinson (Kopenhag), Engin (G.Birliği), Abdurrahman (Sivas), İbrahim Kaş (Getafe), Kerim, Tjikuzu
(İstanbul BŞB), Çağlar (Denizli), Nizamettin (Manisa), Orhan (Hacettepe), Aquino (İnternacional), Inzaghi (Lazio), Nizamettin (Manisa)
Bunlar ne yahu.
Bu sene işimiz çok zor.Geçen seneki gibi bir lig bizi beklemiyor.Fener çok iyi transferler yaptı.Yapmaya devam ediyor.
Galatasaray'ın kadrosu zaten çok iyi.Sadece teknik direktör sıkıntısı yaşıyorlardı.Bu sene onu da aştı.Kadrolarına bir de takviye yaparsa müthiş olur.
Bunların arasında en kolay rakip Beşiktaş oluyor.Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde yıllar önce başarı Trabzon lu futbolcularla gelmeseydi şimdi o konular konuşulmazdı heralde...
Amerikan film klişelerinden biridir; Kahraman önce kızı kurtarır, sonra becerir.
Bizim efsanelerimizin birkaçı aynen böyle davranıyor. O birkaç tane yüzünden tüm efsane kadrodan soğuyoruz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Şu karışanlar meselesini hiç anlamam. İster spor kulübü olsun, ister siyaset, ister ekonomi. Her alanda yönetim kademesine karışanlar olur. Benim kimseye akıl vermek gibi ne bir niyetim var ne de akıl verecek bilgim. Ama bu kulübü yönetenlerin, o karışanlardan çok da farklı olmadıklarını düşünüyorum. Herkesi memnun etmek adına değil, kulübü ileriye götürmek adına işler yaparsan her sorunu çözersin. Özer mesela. 3 yıldır şu forum sayfalarında adı geçiyor. Hatta Trabzon'a geldi antreman sahasına çıkarılmadı denildi. Her yıl bir izleme komitesi adında tiyatro ekibi kuruluyor, yüzbinler dolar saçılıyor. Ama hala kıçı kırık takımların futbolcularına talip oluyoruz. Pilot takım kuruluyor, ne amacı var belli değil. Belki de bulunduğu ligin en pahalı takımı hatta belki de Bank Asya Ligi'ndeki birçok takımdan daha büyük bir bütçeye sahip. Çok merak ediyorum 3 sene sonra o takımdan 3 tane futbolcu Trabzonspor'a kazandırabilecek mi? Başkan gerekli yerlere neşter atıp, reformlar yapmazsa değişen hiçbirşey olmayacaktır. Oyuncu izleme de, yetiştirme de daha verimli ve modern sistemler kurulmazsa, camiadaki tümörler temizlenmezse, hiçbir anlamda ileri gidemeyiz.
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞamp. Ligi'ne yakışan transferler başlamış demek, Yasin Çakmak ve ardından Erman Kılıç ..Sırada Mehmet Nas ve Mehmet Çakır vardır şimdi .. Sıkı dur Şampiyonlar Ligi ..
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Kılıç ve Mehmet Çakır takımlarının sistemine uygun oynatıldığı sürece pek çok ligde iyi futbol çıkarabilir . Futbolcuları etiket fiyatlarıyla değerlendirmenin çok doğru olacağını düşünmüyorum . Sivas'ın ilgilendiği futbolcuların hemen hepsi çok yönlü isimler , Sivas doğru işler yapmaya devam ederse bu sezonda sıkı bir deplasman olmayı sürdürür .Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
Yorum