Madem pasları colman ve selcuk gıbı elımızde de selcuk ve colman varken neden alalım bu oyuncuyu baska artısı varmı selcuk ve colmana gore.Alacagımız oyuncu takıma dırek katkı yapabılecek sahıp oldugumuz oyunculardan daha yeteneklı daha hızlı daha calıskansa almak lazım.Alacagımız oyuncular komple futbolcular olmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=kMs8y...eature=related
Buyrun burda Arjantin'e karsi oynadigi mactan görüntüler var. Colman tarzi bir futbolcuya benziyor. Ama Colman kadar ileriye cikmiyor. Paslari harika. Teknigide oldukca iyi. Ayrica fizigide cok iyi."Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde gecen sene burda baya konusulan Park Chu Yong gecen sezon 2 Milyon Euro'ya Monaco'ya transfer oldu. Orada gayet basarili bir sekilde 5 gol 7 asistle oynuyor. Park Chu Yong FC Seoul'da takimin en iyi adamiydi. Demek istedigim Sung-Yueng Ki'nin maliyetide cok fazla olmaz.Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hocanin takiminda oynayan Sung-Yueng Ki'yi hic izlemedim ama profiline bakinca tam bize lazim olan adam özellikleri var kendisinde.
Kore Milli takimindada oynuyormus. Tam olarak Hüseyin'in mevkisinde oynuyormus. Boyu 1,87. Yas 20.ticari olarakda iyi olur.ek gelir olur.
takım koreden izlenır vs vs
Yorum
-
Aslinda cokta farketmez. Atiba, Nekounam, Sung-Yueng Ki. Hepsi asagi yukari ayni özelliklere sahip futbolcular. Aralarindan bize su anda en cok katkiyi saglayacak olani secip uygun bir fiyata almamiz gerekiyor."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda cokta farketmez. Atiba, Nekounam, Sung-Yueng Ki. Hepsi asagi yukari ayni özelliklere sahip futbolcular. Aralarindan bize su anda en cok katkiyi saglayacak olani secip uygun bir fiyata almamiz gerekiyor.Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara konusunu tartısmaya gerek yok bence tamamen fovetlerin beceriksizligi yuzunden basarısız gozukuyor her mac en az 2 3 tane yuzde yuzluk gol pası veren oyuncu bulamazsın...
isaac daha genc bi oyuncu takıma katkısı fazla olmayabilir..
colmana gelince bana gore cok basarılı bi oyuncu ara sıra kotu oynadıgı oluyor ama bu colmanı kesip takımdan atmaya neden degil..ligin genelince bana gore iyiydi hatta harikaydı ama kotu maclar cıkardı son mac oldugu gibi son macta da kotu olmasının sebebi sol kanatta yalnız kaldı bu adam kanatta oynuyamıyor kanatta kotu oynarsa bişi diyemezsin..
her şeyi gectim kotu oyuncu da olsa birkac mac takımı kurtaran 23 yasındaki bi oyuncuya bu kadar kolay satılsın damgası vuramazsın...
Yattara ya gelınce yetenegıne kımsenın bısey dedgıgı yok ama eskı yattara degıl heyacanını yıtırmıs topa tam ayagına gelsın dıye beklıyor bu sezon ruhunu yıtırmıs bı yattara vardı.Bir cok macta saha olsa gosterırım bı noktada beklıyıp o noktya topun gelmesını bekledı oynadıgı mac sayısı 5 heralde savaşcı ruhu yoktu zaten.Kesinlikle satılmalı fıyatı halen degerlıyken.
İsaac yası genc oldugu ıcın sabredılmesı gerektıgını dusunuyosun heralde ama takıma bı katkısı yok bu sene bı adım ılerı gıttıgını dusunmuyorum takasta fılan kullanııp gonderılmelı
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda cokta farketmez. Atiba, Nekounam, Sung-Yueng Ki. Hepsi asagi yukari ayni özelliklere sahip futbolcular. Aralarindan bize su anda en cok katkiyi saglayacak olani secip uygun bir fiyata almamiz gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak satılsın demıyorum ama bu takımın 11 ınde sureklı oynayacak takımı sırtlayacak bı oyuncu degıl devamlılığı yok,fizik gücünü geliştirmesi gerek.Belki güçlü bi ortasaha içinde kendine yer bulabilir ve o zman katkısı daha cok olur ama su mevcut orta saha ıcınde yeterlı degıl.
Yattara ya gelınce yetenegıne kımsenın bısey dedgıgı yok ama eskı yattara degıl heyacanını yıtırmıs topa tam ayagına gelsın dıye beklıyor bu sezon ruhunu yıtırmıs bı yattara vardı.Bir cok macta saha olsa gosterırım bı noktada beklıyıp o noktya topun gelmesını bekledı oynadıgı mac sayısı 5 heralde savaşcı ruhu yoktu zaten.Kesinlikle satılmalı fıyatı halen degerlıyken.
İsaac yası genc oldugu ıcın sabredılmesı gerektıgını dusunuyosun heralde ama takıma bı katkısı yok bu sene bı adım ılerı gıttıgını dusunmuyorum takasta fılan kullanııp gonderılmelı
yattara cok iyi oyuncudur ama bu sezondan sonra daha satma fırsatı olmucagı için bende kesinlikle satılmalı diyorum..
bak sende diyorsun bu mevcut orta sahada kotu seneye bu mevcut orta saha olmucakk macta dikkat ettiysen colman hep sol tarafta sıkıştı..huseyinin yerine pas yapabilen bi on libero solda da bi adam olunca cok iyi olur caleyle beraber gonderilcek en son yabancı olmalı..
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenekounamı alıcagımız fiyat 10 milyon euro o paraya 2 koreliyi bi de atibayı almak daha mantıklı..Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenekounamı alıcagımız fiyat 10 milyon euro o paraya 2 koreliyi bi de atibayı almak daha mantıklı..OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayalimdeki 11
...............Tony Silva....................
-----Giray---Egemen---Cale-----
--------Biglia------Colman-------
--Yattara-----Arongo------Alanzinho----
------Fatih------Gökhan-------İlk olarak necati kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTebrikler çok güzel bir 11 kurmuşsun.poetricus
Yorum
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı sınırını ne yapıcaz?
Yorum
-
İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında ben öle düşünmüyorum eğer neko veya başka biri oranın gerçekten ilacı olacaksa vereceksin parayı alacaksın çok transfer yapmıyacaksın ama dediğimi yapmak için takıma 1-2 takviye yapmak gerekli diğer türlü ona bizim gücümüz yetmez iyi topçu iyi para sonuçta
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana gore artık songu isaaci papyi takımda tutmazlar yattara da iyi para verilirse satılır... cale colman slyva ve alanzinho takımda kalıcak yabancılar 4 tane daha hakkımız oluyor...hatta alanzinho bile satılırsa şaşırmam...OSCAR CARDOZO
Yorum
Yorum