Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok merak ediyorum gs nin belese aldigi gökhan zan i biz alsaydik kiyamet kopmazmiydi burda=?

Gs Gökhan zan'ı kullanmak için almadı. Geçiş dönemi için aldılar.
    DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Barbaros'u yada Sezer'i alacağıma gider Karadenizspor'dan Göksu'yu geri getiririm takıma.
      En azından çocuk kendini geliştirmiş olur,takıma da geleceğe dönük yatırım olur.
      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        barbaros barut u ünal karaman önerdi defansif orta saha oyuncusu bonservisi elinde şuan para verilmeyecek.

ama ben artık tamamlayıcı oyuncu istemiyorum takımımda
        Şimdi barbarosbarut önlibero oyuncusu herkes bas bas bağırıyor bu takıma hücuma dönük katkı yapabilecek oyuncu lazım diye tabir yerindeyse 10 numara aranıyor. Zaten colman var ama daha iyisini bulmaya çalışıyoruz fakat barbaros bizim aradığımız oyuncu değil bu bir gerçek. Böyle transfer yapılmaz bu ne yaaaa...

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eski çamlar bardak oldu.
          18 yaş altı milli takım Abdullah'ın, 21 yaş altı Hami'nin yönetiminde değil mi?
          Madem alacaksınız Barbaros'u değil de, pırıl pırıl üstüne koyacak genç alsalar ya?
          Aynen öyle. Hami ve Abdullah'ın önerdiği oyuncular alınmalı.

Yorum

• Bu Barbaros B.Münih alt yapısından mı yetişmiş..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok merak ediyorum gs nin belese aldigi gökhan zan i biz alsaydik kiyamet kopmazmiydi burda=?
              eğer o kalası aldıktan sonra yanında keita'yı elanoyu falan transfer etseydik kimse ağzını açamazdı.
              böyle adamları alamayız elbette ama topluyorsunuz beleşe yerlileri en azından biraz kaliteli yabancılar alında taraftarın size olan tepkisi azalsın be yönetim

Yorum

• Doğru bizim bi göksumuzda var

Yorum

• Eksiğimiz mi var o bölgede.Ceyhun un ne eksiği var Barbaros'tan.Barbaros gelince ortasahaya oyuncu almayacak mıyız?Brüls,Papy,Atiba...Ne olacak bu oyuncular
                  Giderek Nurinin dönemine doğru gidiyoruz.Ersun Yanal zorla temizlemişti takımı.

Yorum

• ben çok çok sıcak bakıyorum , bedavaya bile oynarım , hatta oyuna alıp 2 dakika sonra çıkarsalar bile beni tavır yapmam , malzemeleri taşırım , avuta giden topları da getiririm
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• En büyük sorunumuz olan stopere hiç aday olmaması ilginç?
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• -En iyisi ilhan cavcavı Transfer edelim bence en iyisi bu olur..
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer sezonu daha başlamadan konuşmak ne kadar doğru yarın öbürgün kaliteli futbolcu geldiği zaman ne diyeceksiniz 5 tane adam alacaksak 5 ide yıldız olması gerekmiyor 3 normal 2 si yıldız olur biraz sabredelim yönetim bizden daha iyi biliyor bu işi
                          Sen inanıyormusun yıldız futbolcu alacağımıza ne zaman yapmış ki yönetimlerimiz böyle bişey şimdi yapsınlar.
                          ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• Jübilemde bile yedek kalırım

Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet eden Semih'ten SABAH'a özel bombalar: "Sorun para değil. Futbolu oynamadan bırakmak istemiyorum. Öyle bir duruma geldim ki neredeyse jübile maçımda bile kulübede oturtacaklar"

Değerlendirilebilir ?

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben çok çok sıcak bakıyorum , bedavaya bile oynarım , hatta oyuna alıp 2 dakika sonra çıkarsalar bile beni tavır yapmam , malzemeleri taşırım , avuta giden topları da getiririm
                              Abi öyle deme Ünal hocayla transfer görüşmelerine başladım tıkama önümü
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                GSnin zaten bir sürü kaliteli yabancısı var , adamlar koşan , çalışan , işçi futbolcu alıyolar Türklerden. bizim de kaliteli bir kadromuz olsa olur da ; biz temel atmadan binayı dikmeye kalkıyoruz , ya temeli bir tamamla önce.
                                Şenol Güneş söyledi bunları. Yabancılarımız kaliteli olacak diye. Bu sezon eleme uslulü seneye kalite
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Çalışıyor...
                                X