Salı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu transferlerin Şenol Güneş'in istediği oyuncular olduğuna inanıyor musun ?
Daha transfer sezonu bile açılmadı galiba yanlış bilmiyorsam (4 ocak sanırsam)Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Üstelik benim ulaştığım bilgi biz Barbaros u istiyoruz şeklinde değil...Tersi istikamette...Ben isterim ayrı mesele...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...
dur şimdi salı dedin abibişe var bu salıda
Yorum
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hoca istemediği adamları kadrosuna katmaz nekadar buna inanmasakta.Takım fizik olarak çok düşük colman-selçuk-gabric-serkan vs Bunlar pres yaparlar ama rakibi fizik olarak ezemezler bu eksikliği gidermek için alındı zaten sezer-barbarot .Biraz sabredelim.
Daha transfer sezonu bile açılmadı galiba yanlış bilmiyorsam (4 ocak sanırsam)TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstelik benim ulaştığım bilgi biz Barbaros u istiyoruz şeklinde değil...Tersi istikamette...Ben isterim ayrı mesele........
Bu yönetim gittikçe daha saçma işler yapmaya başladı
Yorum
-
Murat Tosun la ilgili bir düşüncem yok. Ama Sezer kötü futbolcu değil...Velev ki kötü yahu onun banko oynadığı takım bizden çok puan topladı işte...Nefes aldırmadı bize ikinci maçta...Pozisyonumuz bile yoktu...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Eğer barbarosta gelirse ciddi ciddi bunlar selcuk inanı göndericekler derim..
50 tane orta saha oyuncumuz var.. Kadro şişkinliği var ama bu sadece orta sahamızda var.. Defans ve forvet içler acısı.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...
bencede çarşamba olacak Erdal abi ama o çarşamba çıkmaz ayın son günü olan çarşamba!!!!ben şahsen bu yönetimin Fatih Tekke yi alacağını düşünmüyorum...İnşallah yüzümü biraz kızartırlar!!ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
Yorum