Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Salı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sezer'in alaındığı bi yere Barbaros'un ne işi var zaten orta sahada yığılma var Erdal abi...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu transferlerin Şenol Güneş'in istediği oyuncular olduğuna inanıyor musun ?
        Şenol hoca istemediği adamları kadrosuna katmaz nekadar buna inanmasakta.Takım fizik olarak çok düşük colman-selçuk-gabric-serkan vs Bunlar pres yaparlar ama rakibi fizik olarak ezemezler bu eksikliği gidermek için alındı zaten sezer-barbarot .Biraz sabredelim.

Daha transfer sezonu bile açılmadı galiba yanlış bilmiyorsam (4 ocak sanırsam)
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• bu fotoda gökhanın keyfi yerinde şenol hoca motive ediyor galiba

Yorum

• Üstelik benim ulaştığım bilgi biz Barbaros u istiyoruz şeklinde değil...Tersi istikamette...Ben isterim ayrı mesele...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Salı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...

dur şimdi salı dedin abi bişe var bu salıda

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol hoca istemediği adamları kadrosuna katmaz nekadar buna inanmasakta.Takım fizik olarak çok düşük colman-selçuk-gabric-serkan vs Bunlar pres yaparlar ama rakibi fizik olarak ezemezler bu eksikliği gidermek için alındı zaten sezer-barbarot .Biraz sabredelim.

Daha transfer sezonu bile açılmadı galiba yanlış bilmiyorsam (4 ocak sanırsam)
                ya bu adam kesin alındımı. etmeyin gitmeyin ya. böyle karaktersileri niye topluyoruz çamur takımımı kuracağız
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu fotoda gökhanın keyfi yerinde şenol hoca motive ediyor galiba
                  Süper. gülmesi iyiye işaret bu gülüş bence hormansal olarak bacak kaslarına etki edecek. bacak kasları harekete geçince zihinsel olarak da rahatlama durumu oluşacak ve bu da trabzonspora gol olarak geri dönecek....
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Üstelik benim ulaştığım bilgi biz Barbaros u istiyoruz şeklinde değil...Tersi istikamette...Ben isterim ayrı mesele...
                    Artık bizi isteyeni transfer ediyoruz yani....Böyle bir şey varsa bende isterim,o kadar yüksek fiyatta istemem.....
                    Bu yönetim gittikçe daha saçma işler yapmaya başladı

Yorum

• Futbolculuğuna Birşey Demiyorum..

Fakat Bende Şu Küfür Olayından Sonra İsterse Yıldız Olsun İstemem Böyle Kişilik Sahibi Futbolcuları..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Murat Tosun la ilgili bir düşüncem yok. Ama Sezer kötü futbolcu değil...Velev ki kötü yahu onun banko oynadığı takım bizden çok puan topladı işte...Nefes aldırmadı bize ikinci maçta...Pozisyonumuz bile yoktu...

Yorum

• Eğer barbarosta gelirse ciddi ciddi bunlar selcuk inanı göndericekler derim..

50 tane orta saha oyuncumuz var.. Kadro şişkinliği var ama bu sadece orta sahamızda var.. Defans ve forvet içler acısı..
                          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Başkanımız ve yönetimimiz en sonunda Nalbayrak ruhunu geri getirmeyi başardı. Tebrik ederiz.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yaz Erdal abi yaz ortam yumuşasın biraz..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Salı olmadı perşembe olur...Ne bileyim cuma olur...Ama olur...Barbros iyi futbolcu mu değil mi ? Valla Hüseyin gidecek dendiğinde elde bulunsun dediğim bir futbolcu...Katılmayan olabilir tabi...Ne bileyim bence Tjkuzu da iyi bir futbolcu...

bencede çarşamba olacak Erdal abi ama o çarşamba çıkmaz ayın son günü olan çarşamba!!!!ben şahsen bu yönetimin Fatih Tekke yi alacağını düşünmüyorum...İnşallah yüzümü biraz kızartırlar!!
                                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Çalışıyor...
                                X