Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bayagi bir kalabalik var,hayirdir transfer mi yaptik arkadaslar?
    Barut gibi topçu alıyoruz abi..

Hedefteki isimler;

Barbaros Barut,
    Çağlar Birinci,
    Mehmet Batdal..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol hocanın bu futbolcular ve Türkiyedeki diğer futbolcular , Türkcell Süper Ligi hakkında detaylı bir bilgiye sahip olduğunu düşünmüyorum. zaten kendisi de diyor ki 6 ay sonra başlasaydım daha iyi olurdu diye. sebebi de bu. o yüzden bunları ya yönetim yapıyordur ya da ünal hoca.
      Olay yine taraftara geliyor. Yabancı hoca istedik çoğumuz, kaç tane yabancı hoca Türkiye'yi tanır. Tanımayan adamdan neden başarı bekledik ?
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• batdal ile anlastigimiz yaziliyor, öylese bu haere sevinirim iste, bana göre bizde oynayabilecek bir oyuncu fizigi harika, bunuda iyi bir sekilde kullanabiliyorsa, bir hakan sukurumuz olabilir, hep bizde görmek istedigim bir oyuncu tarzidir hakan sükür tarzi bir oyuncu
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hedefteki isimler;

Barbaros Barut,
          Çağlar Birinci,
          Mehmet Batdal..
          ben çağlar ve mehmet batdal transferini destekliyorum
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kayserispor'dan Hakkı'yı transfer ettiğimiz zamanlar aklıma geldi.
            Aynı futbolcu mu emin değilim ama ben futbolunu beğenirdim Hakkı Daş'ın. Tabir yerindeyse Riquelme gibi bir futbolcuydu. O stilde. Sonra ne olduysa geri döndü. Neyse

Barbaros Barut'u da almışız. Hayırlı olsun. Hakkında bilgi sahibi değilim, onun için fazla yorum yapamayacağım. Umarım yararlı olur. Artık forvete transfer yapmalıyız, kadro sayısını sağlıklı bir şekilde indirmeliyiz, Brüls'ü unutmamalıyız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• barbaros mu

baki mi

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynı şeyi bizimkilerde düşünüyor olamaz mı ?
                Barbaros'u kimin yerine koymayı planlıyorsun? Çok merak ettim. Senin elinde zaten o bölgede oynayabilen adamların var. Bir tanesini de dün aldın üstelik.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı fikirdeyim indirime gidilir tekkede alınırsa ilk 4 arasında bitiririrz.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çağlar ve Mehmet Batdal bence de alınırsa iyi olur ama Barbarosu bi türlü anlayamadım nasıl futbolcu savaşan,saldıran,ısıranmı..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• -ERSEN MARTİN, MANİSASPOR'DA
                      -SÜPER LİG TAKIMLARINDAN MANİSASPOR'UN, SİVASSPOR'DAN
                      AYRILAN GOLCÜ OYUNCU ERSEN MARTİN İLE 1,5 YILLIK
                      ANLAŞMA SAĞLADIĞI BİLDİRİLDİ

SİVAS (A.A) - 02.01.2010 - Turkcell Süper Lig takımlarından Manisaspor'un, Sivasspor'dan ayrılan golcü oyuncu Ersen Martin'in ile 1,5 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi.
                      Ersen Martin'in menajeri Nihat Doğancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Biz Manisaspor ile 1,5 senelik sözleşme imzaladık, tranferi bitti'' dedi.
                      Ersen Martin'in Sivas'a uyum sağlayamadığını, kente alışamadığını ifade eden Doğancı, bu nedenle takımdan ayrıldığını söyledi. Ersen'in Sivasspor ile bir sıkıntısının olmadığını belirten Doğancı, Ersen'in ayrılma isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a ilettiğini, Otyakmaz'ın da bu isteği anlayışla karşıladığını ifade etti. Doğancı, devre arası tatilini Almanya'da geçiren Ersen'in, yeni takımı Manisaspor'un ikinci yarı hazırlık çalışmalarına katılmak üzere bugün Türkiye'ye geleceğini kaydetti.

oh be en azından Ersen'den kurtulduk

Yorum

• Abi bu ne ya her sabah baska bir kabusla uyaniyorum Barbaros ne yaaa Siradan ne kadar adam varsa alternatif diye doldurarak kadroyu sisirmenin ne alemi var bu mu takviye Allah askina ya..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynı fikirdeyim indirime gidilir tekkede alınırsa ilk 4 arasında bitiririrz.
                          bu takım şuandada ilk 4 de bitirir zaten.hedef ilk 2.

çağlar zaten iyi topçu.mehmet te genç bir oyuncu fb ile falanda çokca adı geçti.eğer bizde patlarsa fiyatıda iyi olur
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Barbaros defansin saginda da oynuyabiliyor.

Ömer Aysan ve Tayfun'a elveda
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hepsi bir kenara da , şu barbaros , Trabzonda (geçen yıldı sanırım ) bize attığı golden sonra ana avrat küfür eden değil miydi ?
                              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hedefteki isimler;

Barbaros Barut,
                                Çağlar Birinci,
                                Mehmet Batdal..
                                Yine yanlis islere devam ediliyor.

Gelecegin oyunculari araniyorsa bunlar bizde bolca var(baris,göksu,faty,brüls)

Senol hocami severim ama transferde pasif kaldigini görür gibiyim....

Senol hocanin istedigi oyuncular sezer,murat tosun ve barbaros olamaz,olmamali...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X