Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu bizim geçen senden itibaren transfer politikamız

nerde beleş oraya yerleş

tutarsa
    Tamam beleşe yerleşirsin ama onunda bir adabı olmalı.
    Mesela sözlesmesinin bitimine 6 ay kalan Holosko ile anlaşabilirsin..
    Song ve Egemen hamleleri iyiydi.

Yorum

• Bu yapılan transferler sanki hiç planlama yapılmadan gerçekleşen transferler gibime geliyor. Yönetim eğer böyle yapıyorsa görevi bıraksın daha iyi. Bu zamana kadar artık yanlış da yapsalar bu saatten sonra bu camianın yanlışa tahammülü yok. Çünkü aynı hatalar tekrarlanmış olacak. Hadi bu iki transferi yaptık tamam da barbaros kimdir yahu daha kendi takımında oynayamıyor da trabzonspordamı oynayacak. Onu bıraktım orta sahada hiç oyuncu yokmuş gibi daha ne ortasahaya oyuncu aranıyor. Zaten sezeri de almışız. Umarım bu haber doğru değildir.

Bu arada bizim kulüpte transferin nasıl yapılacağı da belli değil. Çağlar gündemde oyuncuyla anlaşıldığı söyleniyor. Eğer biz çağları alacaksak bu demektirki cale yollanacak. Bunun yanında bir gökhan ünal olayı var o da gidecek gibi duruyor. Onun yerine de takasla yeni oyuncu ya da oyuncular gelebilir.

Devre arası tabiri caizse resmen yeni bir takım kuruluyor. Bu aslında çok can sıkıcı bir durum. Yaklaşık 4-5 oyuncu gidiyor ve 4-5 oyuncu alınıyor yerine sadece devre arasında. Yapboz tahtası gibi resmen. Her 5-6 ayda bir böyle olacaksa başarı hayaldir.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fener li Semih i alsak?
        Abi ona para isterler..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Acaba transfer de il il mi gidiyoruz. Önce Sivas, sonra Ankara, sonra İstanbul, sonra İzmir. Sonra Adana Sonra malatya ....

Sadri Şener Yayıncılıktan 2010 futbolcu katalogu. Hemde hamur kağıda basılmış, şehir şehir düzenlenmiş
          Kaçırmayın...
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs ' de yerli oyuncuları bedavaya aldı
            cok merak ediyorum gs nin belese aldigi gökhan zan i biz alsaydik kiyamet kopmazmiydi burda=?
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• benim de bonservisim elimde, üstelik sıcak da bakıyorum...

Yorum

Onlar kimleri aldı biz kimleri alıyoruz

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ünal karaman mili takımdan eskiş öğrencilerini öneriyor barbarosda bunlardan biri
                  Eski çamlar bardak oldu.
                  18 yaş altı milli takım Abdullah'ın, 21 yaş altı Hami'nin yönetiminde değil mi?
                  Madem alacaksınız Barbaros'u değil de, pırıl pırıl üstüne koyacak genç alsalar ya?

Yorum

GSnin zaten bir sürü kaliteli yabancısı var , adamlar koşan , çalışan , işçi futbolcu alıyolar Türklerden. bizim de kaliteli bir kadromuz olsa olur da ; biz temel atmadan binayı dikmeye kalkıyoruz , ya temeli bir tamamla önce.
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Ara transferde takımlar çalışmak istemedikleri adamları yolluyorlar...Sezon sonunda ise başarılı olup takımında sözleşmesinin bitmesini bekleyen oyuncular alınıyor...Aradaki fark bundan ibarettir...
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Fener li Semih i alsak?
                        Nerde o günler ....
                        .

Yorum

• Transfer sezonu daha başlamadan konuşmak ne kadar doğru yarın öbürgün kaliteli futbolcu geldiği zaman ne diyeceksiniz 5 tane adam alacaksak 5 ide yıldız olması gerekmiyor 3 normal 2 si yıldız olur biraz sabredelim yönetim bizden daha iyi biliyor bu işi
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Fener li Semih i alsak?
                            Allah bilir para da ister o (Sadri Sener)

Yorum

• 18 yaşıma girmeme az kaldı Trabzonsporda oynamaya sıcak bakıyorum,bonservisim elimde Ünal hocadan yardım bekliyorum..
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• bune abi ya, bizim yonetim agrizali
                                forvet lazim, stoper lazim diyo adamlar, aldiklari oyuncu sezer,murat orta saha birde barbaros'i istiyor adamlar, nasil is bu ya?
                                al bir iyi forvet ve bir stoper! orta saha lazim degil bosuna yer kapliyo okuzler

Yorum

Çalışıyor...
                                X