Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inanmayan ınanmasın yuzde yuz o yabancı forvet lamina diarra istemeyen inanmasın.biliyorum
    Yalancının ?
    -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• voronin olsa keske...btirici rahat adam gecen hizli ünlu ve milli takidada var...super tranfer olur
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Kris Boyd falandır.Gerçi nekadar ünlü ? tartışılır

Bana iki seçenek sunsalar Boyd mu yoksa ismini söylemiyoruz gelecek olan ünlü futbolcu mu ?

Gözümü kırpmadan Boyd derim...

Yemişim ünlüsünü Vassell ünlü de ne oldu.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Diarra'yı izleyen var mı ?

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalancının ?
            inanma olum zorla inandıramam ya seni

Yorum

• Liverpool torresi bize versin bizde onlara 12 yılda 12 futbolcu verelim 12 yıl daha forvete ihtiyacımız olmaz zaten :P
              20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana iki seçenek sunsalar Boyd mu yoksa ismini söylemiyoruz gelecek olan ünlü futbolcu mu ?

Gözümü kırpmadan Boyd derim...

Yemişim ünlüsünü Vassell ünlü de ne oldu.
                Boyd gelse ya Ah yönetim şaşırt bizi ne olur !

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inanmayan ınanmasın yuzde yuz o yabancı forvet lamina diarra istemeyen inanmasın.biliyorum
                  Bu muymuş??
                  Diarra Ünlü ve Milli forvet mi??
                  Hadi be...

Yorum

• see was dakraab tek geçerim :P

Yorum

• Beklediğimiz zenci lamina diarra olabilir. Adı yeter be.
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu muymuş??
                        Diarra Ünlü ve Milli forvet mi??
                        Hadi be...
                        orasını ben bilmem ünlümü degil onlara sorun.

Yorum

• bu arada ugur kardes gelince eminimki soylıcektır diarra ismini

Yorum

• @Farabi abi sen Diarra hakkında ne düşünüyorsun?
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forumda aratırsan Cvitanich'in Banfield'de Arjantin'i altını üstüne getirdiği yıllarda bazı forum yazarlarının nasıl yırtındığını görürsün .

Hatta o dönem erkenden uyanan bir takım için bonservis bedeli olmaksızın alma imkanı da vardı .

Neye yarıyor ?

Ahlanıp vahlanalım . Neye yarıyor ?
                              Yahu kötü birsey mi dedim? Burada %90 imkansiz Transferler üzerinde, ciddi ciddi kafa yoranlar var iken. Hem bize direk katki saglayabilecek, hem sorunumuza derman olabilecek bir adami , satis hakki bizde olmak üzere Kiralamayi akil edemedik. Yani bir Pachucha olamadik.

Ayni sekilde Ajaxda Mutsuz iken Kenneth Perezi, Sol Bekimiz yok iken Niclas Jenseni burada Taraftarlar bile konusmadi ciddi ciddi. Varsa yoksa ISIM.

Burada Ismi yok diye Inek benzetmesi yapilan, Murat Tosun degilmi? Yine Topu öne tasiyabilecek, kanatlari kullanabilecek Oyuncuda Murat Tosun degilmi?

Alin benden size bir isim: Zanka. Bakalim bunun pesinden ne zaman agliyacagiz.

Üzülüyorum, ve kendime kiziyorum...Ben bile Meksika Transferini duymamisim, Yöneticilerimiz nasil duyacak?
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eleştiri öznel olur yorum içerir ama sizinki de eleştiriliecek bir eleştiri. Madem Çağlar Volkan Yaman'dan daha kötü , hız yok , çalım yok, bindirme yok. Volkan Yaman'da bunlar var da o yüzden Galatasaray sattı değil mi ?
                                buradaki yorumların % 60 ı eleştirilecek eleştiri.ayrıca ben eleştirilerede açık bir insanım.ben volkan yaman iyi bir oyuncu demedimki.gs nin eskişehire sattığı oyuncu derken vasatın altında bir oyuncu tarif etmeye çalışmıştım.çağlar da vasatın altında bir futbolcudan daha da yetersiz bir oyuncu demek istemiştim.çağların transferiyle takımda hiçbir şeyin değişmeyeceği ortada.böyle transferlerle şampiyonlğa oynanmaz.sol kanata futbolcu alıyorsan abdullah gibi ,onu da bulamıyorsan lee young gibi transfer yapacaksın
                                orhan

Yorum

Çalışıyor...
                                X