Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlara verdiğimiz adam çok kıymetli bi isim di mi? Başlığı var, girin bakın neler söylüyoruz hakkında.

Kendi topal eşşeğimizi satarken kısrak yapmayı da seviyoruz evet.
    "53"

Yorum

• İlk olarak Tanju tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dostum uslubunu bozma fikirlere saygılı olabilirsin. Bize ne lazım ben de biliyorum Drogba, Terry, Gerarrd bu kadar basit! alıntılama. Sen haklısın özür dilerim.

Uslubum bozuksa şikayet et ceza versinler bana, konu hakkında yazacaksan yaz burda insanlar arasında ki iletişim konusunu masaya yatırmıyoruz...

Forumun amacı zaten fikirleri tartıştırmak herkes aynı fikirde olsaydı bu sitede ne işimiz vardı başka ?

Neyse artık.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• noldu ya gökhan'ı mı sattık?

kaça sattık?

takas mı var?

varsa kim?

ben niye hiçbiryerde böyle bir haber görmedim?

matrix nerde
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Nonda'mı iyidir Fatih mi ???
          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nonda'mı iyidir Fatih mi ???
            Böyle soru mu olur..ççç
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uslubum bozuksa şikayet et ceza versinler bana, konu hakkında yazacaksan yaz burda insanlar arasında ki iletişim konusunu masaya yatırmıyoruz...

Forumun amacı zaten fikirleri tartıştırmak herkes aynı fikirde olsaydı bu sitede ne işimiz vardı başka ?

Neyse artık.
              Forumun cezası beni ilgilendirmez, kendin hakkında bana verdiğin imaj bakımından dedim. Çarşıda gezerken sümküren adamlara da ceza kesmiyorlar..
              "53"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gökhan Ünal GS da mis böyle haberlere inanmamak gerekir...Gökhan icin GS su an para vermez giderse rusya felan olur..
                bence de böyle haberler kasıtlı olarak çıkarılıyor galatasaray kupa maçı öncesi bu hafta da fenerbahçe ile oynayacağız ya maksat kafa karıştırmak olsun.Ankaragücü bie 4 milyon teklif ederken neden 2 milyona Galatasaraya satalım ki?(matrix daha evvel Ankaragücünün 4 milyon Rubin Kazan ın 5 milyon teklif ettiğini yazmıştı forumda)
                '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• Ağza bak hele ya, sümkürük falan, illa beni dinden imandan çıkaracak

Tamam artık neyse o saçma mesajını adam yerine koyup cevap verdiğim için suç bende zaten, hadi eyvallah, daha cevap yazmayacağım sıkıntı varsa hala özelden yaz...

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nonda'mı iyidir Fatih mi ???
                    Hayırdır yoksa Fatih'i alıp Nonda ilemi takas edicez.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle soru mu olur..ççç
                      Nonda' yı neden istedıklerını çözmeye çalışıyorum
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Cem'in arka sayfada dediği gibi Gökhan-Sabri takası yapalım bence

Yorum

Cem'in arka sayfada dediği gibi Gökhan-Sabri takası yapalım bence
                          Ben razı olurdum fakat Sabri'nin oynadığı yere ihtiyaç yok.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırdır yoksa Fatih'i alıp Nonda ilemi takas edicez.
                            Adem Abi ne yaptın yaççç
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben razı olurdum fakat Sabri'nin oynadığı yere ihtiyaç yok.
                              Hiç şaşırmadım zaten olum bu düşüncene, Allah bilir Gökhan-İbrahim Üzülmez takasınada razı olursun sen

Yorum

Hiç şaşırmadım zaten olum bu düşüncene, Allah bilir Gökhan-İbrahim Üzülmez takasınada razı olursun sen
                                o yaşlı diyecem, bana Song kaç yaşında diye laf koyacaksın.

o bölgede adam var, ayrıca adı ibrahim olup bjk'de forma giymiş kim varsa uzak dursun.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Çalışıyor...
                                X