Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7 Ümit tarafından gönderildi
    onu gönder bnu gönder böyle başarımı gelir sanıyorsunuz yanılırsınız bnce

saçma saçma adamlarla uğraşacağımıza gerçekten kaliteli 2-3 oyuncu alalım bak başarı o zaman nasıl geliyor, iskeleti henüz oturtamadık gibi bir durum söz konusu, bak meşhur fatihli gökdenizli szymekli yattaralı kadroya, gerçekten zevkle izlediğimiz bir kadroydu biz o kadronun üstüne koyamadık bu yüzden 2 kere şampiyonluğu kaçırdık 2. olduk fb nin ardından, o kadroyu bu süper 4 lü taşıyordu, fatihmi yoruldu gökdeniz devreye giriyor, gökdenizmi kötü oynuyor hemen szymek devrede, odamı kötü yattara gelir sağdan yapacağını yapar hooopp top kalede neydi o kadro yaw...

demek istediğimi anlatabildim dimi, gerçekten kaliteli 2-3 transferi şu ilk 11 imize yerleştirebilirsek 2. devreye bomba gibi gireriz, yönetim inşallah hayallerimizi yıkmazda güzel hamleler yapar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Umut'un yeteneklerinin körerdiği doğrudur. Ama bana Trabzonspor'a gelipte kademe atlayan futbolcu söyleyebilir misiniz? Varsa bile bir elin parmaklarını geçmez.

Yorum

• Bırakın Umut'a yüklenmeyi.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen seneden Yattara'dan ne kadar yaralandın ki doğru düzgün bir katkısını göremedim ben. Geçen sene forvetlerin bize kazandırdığ birçok maç oldu onları neden söylemiyosun ? Ben zaten bu oyuncular yeterlidir demiyorum ama özellik olarak bunlardan daha iyisini bulamazsın. Her şeyi de forvetlere yükler olduk ne yazık ki onlardan daha da fazla zararı olan oyuncular da var bu takımda. Gökhan ve Umut ikisi de değerli oyuncudur formsuz olmaları beni ilgilendirmez yıllarca bu oyuncuları izldik ligde.
          tabi aynı şeyi söylüyorum yetrli değiller yetemedilerde zaten hem forvetlerin yaptığı hataları niye başka futbolculara yükleyelim.tabiki başka futbolcularında hataları var ama onlarınkiler çok korkunç
          ikisinin 8 milyon avro değeri var bu paraya öyle forvetler varki bide şu bize kazandırdıkları maç kilişesini geçelim lütfen
          futbolcuya 6 m avro veriyosan 85 taneden 15 tane atsında takıma maç kazandrsın bi zahmet
          Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
          Johan CRUYFF

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle bi futbolcuyla mı ilgileniyor muşuz?

oyuncuyla anlaşıldığı bilgisi geldi ama ? devamı yok

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oyuncuyla anlaşıldığı bilgisi geldi ama ? devamı yok
              Tam adı nedir acaba? Bide hangi mevkiide oynuyor?
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• florin costea forvet

Yorum

• hiç sanmıyorum bize geleceğini wolfsburg 4 milyondan açacak pazarlığı

Yorum

• İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tabi aynı şeyi söylüyorum yetrli değiller yetemedilerde zaten hem forvetlerin yaptığı hataları niye başka futbolculara yükleyelim.tabiki başka futbolcularında hataları var ama onlarınkiler çok korkunç
                    ikisinin 8 milyon avro değeri var bu paraya öyle forvetler varki bide şu bize kazandırdıkları maç kilişesini geçelim lütfen
                    futbolcuya 6 m avro veriyosan 85 taneden 15 tane atsında takıma maç kazandrsın bi zahmet
                    Ben de onu diyorum zaten ikisi yan yana oynadığında her zaman günah keçisi ilan edilierler ikisinin de artıları eksileri hemen hemen aynı ama onları tamamlayacak bir oyuncu takıma monte edilirse o zaman anlaşılır bu oyuncuların değerleri. Bu isim de muhtemelen Umut olur Gökhan'la uzun vaadeli plan yapamayız artık. Hoca eğer Alanzinho üzerine bir takım kurarsa bu sefer tek forvet oynarız o isim de Fatih olur.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gökhan bize karşı oynadığı her maçta şık goller atmıştı. boş geçmezdi hiç. korkarım biz onu rakiplerimize vereceğiz ve o bizi yine boş geçmeyecek.
                      Güizada boş geçmiyo bizi boşver abi bize faydası olmadıktan sora ne çare

Yorum

• kısacası bize yıldız oyuncu lazım fener gs bnu yapabilliyorsa bizimde yapmamız lazım amatör futbolcuları bırakalım artık premier lig tecrubesi olması lazım gelen oyuncunun ...

Yorum

• İlk olarak Orki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          geçenlerde fatihin attığı gollere bi baktımda,
                          çoğu yattaranın ortalarından önemli bi kısmıda szmkovyak ın inanılmaz ara paslarından gelmiş belki o szmkovyak bulunmaz ama elimizde ona biraz olsun benzeyen bi colman var fatihe bu tip top atabilecek tek adam colman bence devamlılığını arttırabilirse 10 numara ihtiyacını karşılar
                          Aslında Szymek'in yerine konabilecek , hatırı sayılır derecede Avrupa kupası deneyimi olan , uygun maliyetlerde , o kadar da önemlisi Trabzon'un şartlarına uyumlanacak oyuncular mevcut . Örneğin BATE'de bir tane var , maliyeti belki 2 milyon tl yi ancak bulur .

Bate demişken , Lech sessiz sedasız bu takımdan Krivets'i kadrosuna katarak ( yaklaşık 500.000 tl ) Stilic'in gidişine hazırlık yapmaya başlamış . Yakında satılırsa şaşırmamak gerek .

İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Farabi Abi bilgin var mı Hubocan hakkında
                          Elbette var , neyi merak etmiştiniz ?

En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 22:34.

Yorum

• Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

• Tekke'nin yanına Batdal düşünülüyor demek..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                              X