Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında , şu an aranan adamı bir kaç yıl evvel yaklaşık 10 milyon euroya (doğu)Avrupa'ya satmıştık . Üstelik apoletlerini sökerek , sözüm ona ağzının payını vererek .

Yorum

• sol kanada aydın karabulut derim ben ,caner falan hikaye
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer "keşke" diyeceksek bunu en rahat Aydın Karabulut için deriz. O çocugu almamız gerekiyordu.
        Çok haklısın ama istedik vermediler.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O zaman Selçuk , Colman , Ceyhun üçlüsünden ikisini kesmek durumundasın . Onun arkasından Zafer ve Papy . Onun da arkasından Abdullah .
          Ceyhun'u stoperde kullanalım diyorum.Tjıkuzu Selçuk'un yedeği olarak kalsın.Colman'a gelen teklifler değerlendirilebilir.
          Zafer sol kanatta denenebilir.Ersun Yanal'ın Zafer'i sol kanat için istediğini hatırlıyorum,yanlışta hatırlıyor olabilirim.
          Papy ve Abdullah için çok erken bence.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer "keşke" diyeceksek bunu en rahat Aydın Karabulut için deriz. O çocugu almamız gerekiyordu.
            Eğer "keşke" diyeceksek bunu en rahat Özer için söyleriz.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Gürcan abi,

Mehmet Batdal'a ne diyorsun? Pivot santrafor. Boyu, fiziği yerinde. Yaşı genç "Adam olacak bu çocuk" kıvamında.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Colman gün geçtikçe gelişiyor . Yakın gelecekte sraladığınız niteliklerden birkaçına sahip olmaması için neden yok . Ayrıca o alanda oynayan futbolcu mutlaka çok süratli olmalıdır fikrine de katılmıyorum . Sezgileri kuvvetli ve oyunu iyi okumalı . Zeki olmalı . Takımın pres gücünü , ön alandaki baskı kabilyetini zaten savunma önündeki oyuncuya yükleyemezsiniz . Liberonun temel görevi pas organizasyonları başlatmasıdır . Kazanılan toplar liberoda toplanır .

Yakın bir örnekle , Tugay Kerimoğlu'nu gösterebiliriz . Tugay'da söylediğiniz gibi çok çevik ve hızlı bir futbolcu değildi .

Uğur'un da yukarıda belirttiği gibi , Colman bu pozisyona yabancı değil .
                bu fikir teatisine katkı olursa eğer bence, bahsettiğiniz sistemde ortadaki ikilinin verimi için gabriç gibi sağ kanat oyuncusuna da ihtiyaç var. yattaralı alanzinholu orta saha ya da serkan gibi oyuncularla oynandığında ortadaki ikilinin performansı da kötü olur.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  istesek alırırz haşa ankarasporun malı
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Gabriç'in sağ kanatta oynatılması ve ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Eğer illede bir sağ kanat alacaksak Brüls ve Göksu o bölgede denenmeden oyuncu aramamalıyız.

Yorum

• Kerim Bulut ydney FC 1993 doğumlu forvet 1.86
                      Lulinha :1990 doğumlu estorilde kiralık alınırsa 20 milyon e ilerde eder yüksek ihtimal
                      Maxi Moralez :1987 doğum sadece izleyin diyorum http://www.youtube.com/watch?v=p8-lvNlbPVI&feature=fv
                      Christian Benteke :1990doğumlu forvet 1.91 boyunda
                      Freddy Montero :1987 doğumlu kolombiyalı 17 numara
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Colman , 8 milyon TL gibi bir rakama hemen satılmalıdır
                        Bu da benim görüşüm
                        Naptın kardeş o parayı kimse vermez..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Mehmet Battal için görenler birşey olmaz diyor, daha çok görmeyenler umut içinde. Riske girelim alalım alalımda, bu adam bir Ergin bir Cem Demir olursa burda yaşı genç, umut vadediyor, alternatif olsun diyenler gidecekler. O gidenler katlanarak verilen 750 bin TL nin hesabını sormak için geri gelecekler. Yönetim beceriksiz olacak, hesap sormaya kalkacak sevgili taraftarım. Daha Karadenizspor daki eriyen bonservisler için hesap sormalar bitmemişken. Hani vazgeçmiştik vadeden futbolcu almayacaktık, takımda oynayacak futbolcu almacaktık. İşte o 750 bin TL yi veririz Tekke'ye daha iyi değilmi?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu fikir teatisine katkı olursa eğer bence, bahsettiğiniz sistemde ortadaki ikilinin verimi için gabriç gibi sağ kanat oyuncusuna da ihtiyaç var. yattaralı alanzinholu orta saha ya da serkan gibi oyuncularla oynandığında ortadaki ikilinin performansı da kötü olur.
                            Öte yandan ; kadro tasarrufumuzu göz önüne aldığımda , gelecekte bir şekilde takımın kendi kendini 3'lü orta alan oynatmaya mahkum bırakabileceğini de düşünüyorum .

Örneğin ;
                            ----------Papy
                            --Ceyhun----Selçuk

gibi . En ciddi potansiyele sahip orta alan futbolcusu , henüz takıma katılmadı bile . Çok ciddi bir yığılma var ve çoğunluğu gelecekte önemli yerlere gelecek kapasitede .

Yorum

• Bu yönetimin transfer falan yapacagi yok.

Fatih tekkeyi alsinlar baska da bir sey istemiyorum.

Sylva,tjikuzu ve ingiltereye tedaviye giden oyuncumuzla da yollar ayrilirsa yönetim sapkadan tavsani cikarmis sayilacaktir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Öte yandan ; kadro tasarrufumuzu göz önüne aldığımda , gelecekte bir şekilde takımın kendi kendini 3'lü orta alan oynatmaya mahkum bırakabileceğini de düşünüyorum .

Örneğin ;
                                ----------Papy
                                --Ceyhun----Selçuk

gibi . En ciddi potansiyele sahip orta alan futbolcusu , henüz takıma katılmadı bile . Çok ciddi bir yığılma var ve çoğunluğu gelecekte önemli yerlere gelecek kapasitede .
                                Abartmak istemiyorum ama Papy yaşına göre hayatımda izlediğim en iyi oyunculardan birisiydi Antalyaspor maçında. Şok olmuştum adeta özgüvenini, soğukkanlılığını görünce. Acaba MVV'de ki performansı ile ilgili nasıl bilgi alabiliriz?

Yorum

Çalışıyor...
                                X