İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'turcoss nojoda ve konuşuyoruz'
google böyle çevirdi turcos türkler, nojoda ciddi demek
yani cümlenin anlamı türklerle ciddi bir görüşme içindeyim.Yok abicim malesef oyle demiyor diyen,diyenler taraftarlar zaten sanirim.nojoda yani ohaa yada hadi yaa gibi bir sey.dedigim gibi Turkler konusuyorlar,cok konusuyorlar demisler.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Elveda Junior başlığı altında resim paylaştı facebook adresinde ..
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abicim malesef oyle demiyor diyen,diyenler taraftarlar zaten sanirim.nojoda yani ohaa yada hadi yaa gibi bir sey.dedigim gibi Turkler konusuyorlar,cok konusuyorlar demisler.
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işte bir sorun var bizimkilerin bugün gidip futbolcuyla görüşüp anlaşmaları pek inandırıcı gelmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işte bir sorun var bizimkilerin bugün gidip futbolcuyla görüşüp anlaşmaları pek inandırıcı gelmiyor." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi anti-umut ben umut ne yparsa yapsın adam değil gözümde zaten fazla para istiyormus tevekkel yeni sözleşme için
Yahu bu kadar aç gözlülüğe pes doğrusu. Tamam, iyi niyetli, karakterli oyuncu olabilirsin, kaliteli bir golcü olabilirsin -ki zor- ama 2 milyon istemek mantık dışıdır. En azından Umut için.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un çok para istemesine katılıyorum. Ama gülmekten katılıyorum.
Yahu bu kadar aç gözlülüğe pes doğrusu. Tamam, iyi niyetli, karakterli oyuncu olabilirsin, kaliteli bir golcü olabilirsin -ki zor- ama 2 milyon istemek mantık dışıdır. En azından Umut için.
Abim medyaya yansıdı karısınıda dövüyormus eleman iyi niyet diye birşey yok para alıyor o kadar sen beni koy oraya fatih tekkeyi koy iyi niyet gör ölürüz abi
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenamımız oraya kadar gitmiş yani.'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
Orhan Aydın
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbim medyaya yansıdı karısınıda dövüyormus eleman iyi niyet diye birşey yok para alıyor o kadar sen beni koy oraya fatih tekkeyi koy iyi niyet gör ölürüz abi
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu kadar kolay karalamayalım medyanın her dediği doğru değil.Adam belki 2 olayda da masum.
karalama değil abi durup dururken de atmazlar ortaya
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbim medyaya yansıdı karısınıda dövüyormus eleman iyi niyet diye birşey yok para alıyor o kadar sen beni koy oraya fatih tekkeyi koy iyi niyet gör ölürüz abi
Sende gözünle görmediğine, daha doğrusu başkasının söylediğine kolay kolay inanma.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum