Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok değil ama, azıcık. Gerçi Umut kadar hızlı olsa daha baltazar olur, orası ayrı!..
    Abi anti-umut ben umut ne yparsa yapsın adam değil gözümde zaten fazla para istiyormus tevekkel yeni sözleşme için

Yorum

• Trabzonspor un başkanı bir futbolcu için neden kolombiya ya kadar gider.
      Ali şenin dediği gibi kapı kapı gezmesi doğru değil bence.
      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        'turcoss nojoda ve konuşuyoruz'
        google böyle çevirdi turcos türkler, nojoda ciddi demek

yani cümlenin anlamı türklerle ciddi bir görüşme içindeyim.
        Yok abicim malesef oyle demiyor diyen,diyenler taraftarlar zaten sanirim.nojoda yani ohaa yada hadi yaa gibi bir sey.dedigim gibi Turkler konusuyorlar,cok konusuyorlar demisler.

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kendisi Elveda Junior başlığı altında resim paylaştı facebook adresinde ..
          ben facebook sayfasini bilmiyorum.

Yorum

• Bu işte bir sorun var bizimkilerin bugün gidip futbolcuyla görüşüp anlaşmaları pek inandırıcı gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok abicim malesef oyle demiyor diyen,diyenler taraftarlar zaten sanirim.nojoda yani ohaa yada hadi yaa gibi bir sey.dedigim gibi Turkler konusuyorlar,cok konusuyorlar demisler.
              namımız oraya kadar gitmiş yani.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu işte bir sorun var bizimkilerin bugün gidip futbolcuyla görüşüp anlaşmaları pek inandırıcı gelmiyor.
                Önceden de görüşmeler olmuştu abi .

Yorum

Bu işte bir sorun var bizimkilerin bugün gidip futbolcuyla görüşüp anlaşmaları pek inandırıcı gelmiyor.
                  Yahu yol 1 gün sürüyo zaten uyurlar felan derken 2-3 güne anca =)
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi anti-umut ben umut ne yparsa yapsın adam değil gözümde zaten fazla para istiyormus tevekkel yeni sözleşme için
                    Umut'un çok para istemesine katılıyorum. Ama gülmekten katılıyorum.
                    Yahu bu kadar aç gözlülüğe pes doğrusu. Tamam, iyi niyetli, karakterli oyuncu olabilirsin, kaliteli bir golcü olabilirsin -ki zor- ama 2 milyon istemek mantık dışıdır. En azından Umut için.
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut'un çok para istemesine katılıyorum. Ama gülmekten katılıyorum.
                      Yahu bu kadar aç gözlülüğe pes doğrusu. Tamam, iyi niyetli, karakterli oyuncu olabilirsin, kaliteli bir golcü olabilirsin -ki zor- ama 2 milyon istemek mantık dışıdır. En azından Umut için.

Abim medyaya yansıdı karısınıda dövüyormus eleman iyi niyet diye birşey yok para alıyor o kadar sen beni koy oraya fatih tekkeyi koy iyi niyet gör ölürüz abi

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        namımız oraya kadar gitmiş yani.
                        adamın sayfası istila edilmiş durumda şuan,ondan dolayı demişlerdir,daha gelmeden ürkütecekler
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Abim medyaya yansıdı karısınıda dövüyormus eleman iyi niyet diye birşey yok para alıyor o kadar sen beni koy oraya fatih tekkeyi koy iyi niyet gör ölürüz abi
                          Ya bu kadar kolay karalamayalım medyanın her dediği doğru değil.Adam belki 2 olayda da masum.

Yorum

Ya bu kadar kolay karalamayalım medyanın her dediği doğru değil.Adam belki 2 olayda da masum.

karalama değil abi durup dururken de atmazlar ortaya

Yorum

• Umutun o kadar para istediğini kim nerden duymuş bu bir,Umut un karısını bğazladığını kim nerde görmüş bu da iki.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

Gazetelere pek inanasım gelmiyor birader. Ünal KARAMAN'a yıllar önce bir gazeteci soru sormuştu: "Gazetelerde şöyle böyle yazıyor" diye. Ünal'da dediki: "Bırak o çakalları!.."
                                Sende gözünle görmediğine, daha doğrusu başkasının söylediğine kolay kolay inanma.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X