Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gabric'i aldığımızı ve kimsenin sakat olmadığını farzederek biri ideal lig 11'i ve Avrupa ideal 11'i kurabilir mi? Bana bu sene ideal 11 diye birşey olmucak gibi geliyor.
    Orta saha süper oldu . Bencede ideal 11 yok iyi olan kapar formayı

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir büyük takım düşünün 3 kulvarda mücadele edecek ve sadece sayı olarak 2 tane forveti var bana göre 2 si ancak 1 eder de o ayrı konu, ondan sonra başkanın çıkacak uefada yarı final hedefliyorum filan...
      Beklesin başkan ..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orta saha süper oldu . Bencede ideal 11 yok iyi olan kapar formayı
        orta sahadaki futbolcularımızın hepside iyi olduğu için güzel bir sezon bizi bekliyor
        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha burda geçen gün zamanında sheva alınmamış rebrov alınmamış diye eski yönetimlere ateş püskürdük şimdi yönetim bu adamın peşini bırakmıyor alınmazsa ilerde gabriç barcelonada oynarken zamanında almadı bizim geri kafalı yönetim diyeceğiz...
          her şeyi biz biliyomuşuz gibi davranıyoruz...yönetim bilmiyor mu bu adamın avrupa maçlarında oynayamacağını hoca bilmiyor mu? demekki bi bildikleri varki onlar trabzonsporun başında biz burda bilgisayarın başındayız...
          bence ısrarın nedeni bu...
          En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 05.08.2009, 10:58.
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            orta sahadaki futbolcularımızın hepside iyi olduğu için güzel bir sezon bizi bekliyor
            Geçen sene yedek yoktu ya bu sene Ama bişe var forvet yedeği mevcut değil hala

Yorum

• gabriç ne oldu la bitti mi aldık mı

Yorum

• başkan gabric yeter daha transfere gerek yok diyor başkan acaba kadroya hiç bakmadı mı 2 forvetle sezona mı başlanır valla sinir oldum bu işe gabric de gabric görecez ligde hepiniz biraz zaman diye diye 1 sene daha heba olacak inşallah ben yanılırm başkan lütfen şu takıma bak da kaç tane forvetimiz var açıklama yap lütfen !!!!
                ...

Yorum

• artık bıktım bu gabriç olayından, başkanım fatih Tekkeye bu kadar uğraşmadınız be nedir bu ısrar...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• yattra forvet oynayamazmi?

Yorum

• başkan gabrici mi forvet yapacaz oldu olucak tony sakatlanmış kaleyede koyarız nede olsa geleceğe yatırım almadın ya Fatihi hala içimde ukte kaldı
                      ...

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yattra forvet oynayamazmi?
                        Oynar hatta çokta iyi oynar bence

Yorum

• Gabric işi yattı değil mi ?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• NE 2 forveti , Başkan 5 forvetimiz var dediya.... İsaac gitti kaldı 4...
                            Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak Adnankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yattra forvet oynayamazmi?
                              oynar gerek var mı riske girmeye Fatihi al dedik almadılar alternatif al dedik eren i gönderdiler artık bir isim daha sölersek gökhan da gider gibime geliyor ama hadi hayırlısı
                              ...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gabric işi yattı değil mi ?
                                Yoo . Dün gece perşembe günü maçı oynadıktan sonra imza atcağı yönünde haberler vardı

Yorum

Çalışıyor...
                                X