Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya beyler bu standart liegede oynayan axel witselin anderlechtli bir topcuya yaptıgı mudaleyı gordunuzmu adamın ayagı kırılmıs ya cok kotu bı goruntuydu.kırılmadı resmen koptu adamın ayagı
Yorum
-
televizyonlar açıklamış resmen trabzonda diye!! televizyon izleyebilenler baksınlar lütfen!! ben bakamıyorum"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani arkadaşlar Fatih bu yönetimle gelip yönetimler gitmek zorunda mıdır?
giden gider kalan kalır.
herkes demiyor muydu transfer sezonu bitmeden en azından kafa vuracak bir oyuncu alalım diye...
Fatih değil de başka bir adam alınsa bu sefer de diyecektiniz ki neden bu paraya fatih alınmadı.
biz neyi istiyoruz bir bilsek?
koskoca trabzonspor dedıklerı takım uluslararası ve ulusal arenada bır INAT UGRUNA mı heba oldu yani...
KOMIK BIR SEHIR KOMIK BIR TAKIMIZ.
Yorum
-
İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet vede kaynaklı bir açıklama istiyorum. Bugün saat 17:00'damı 18:00'damı yoksa gece 12'demi transfer dönemi bitiyor.
Yada bir arkadaşın dediği gibi yeterki anlaşsınlar Fifa izin veriyor 1 güne kadar.
Açık ve net.
Eğer anlaştık diyelim Klüp ve Oyuncuy ile 24 saat daha ek süre tanınıyor ve işlemler gerçekleştiriliyor ama onun harici Mesai bitiminde bitiyor diye biliyorum . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke geliyor diye olimpiyata gelecek taraftarla aynı tribünlerde olmak içimi acıtıyor.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak negroman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebonservisine çok vermişsin ben 2.6 ya aldımkendisine 1,1 m euro
. Gökhani da 13 Million € ya Lyon a sattim..
insallah bitir bu Tekke transferi.. Hadi hayirlisi milletTrabzonspor 1967
Yorum
-
Fatih Tekke Yuvaya Dönüyor
Trabzonspor'un Zenith'te forma giyen Fatih Tekke ile anlaştığı bildirildi.
Yayına Giriş: 01.09.2009 16:39:57
Güncelleme: 01.09.2009 16:39:57
Fatih Tekke yeniden Trabzonspor'a dönüyor. Transfer döneminin son gününde Trabzonspor, Zenith'te forma giyen eski oyucusu Fatih Tekke ile yeniden anlaşma sağladığı belirtildi.
https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
Yorum
Yorum