Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya beyler bu standart liegede oynayan axel witselin anderlechtli bir topcuya yaptıgı mudaleyı gordunuzmu adamın ayagı kırılmıs ya cok kotu bı goruntuydu.kırılmadı resmen koptu adamın ayagı
      Evet ya kötü kırılmış bende üzüldüm,hem o adam Sivasa gol de attıydı

Yorum

• Şimdi Hacısalioğlu çıkıyomuş diyomuş '' Ne transferi yahu biz kapattık o defteri forvetlerimiz yeterli ''

Yorum

• basligin ömrü uzadi sanki
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Lig radyo dinleyin arkadaşlar kesin olarak anlaşıldı dedi şimdi 1 saate kadar bitermiş.Trabzonspora hayırlı olsun dedi
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• televizyonlar açıklamış resmen trabzonda diye!! televizyon izleyebilenler baksınlar lütfen!! ben bakamıyorum
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Trt Fatih Tekke'yle anlaşma sağlandı diyor. Peki kulübüyle anlaşıldı mı orası meçhul.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi
                  Faruk Baban aldı Gökhan Ünal'ı. Nooldu?
                  ne alakası var şimdi , adama göre sistem kurdunda oynamadı mı
                  7
                  Cngz_61

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani arkadaşlar Fatih bu yönetimle gelip yönetimler gitmek zorunda mıdır?
                    giden gider kalan kalır.
                    herkes demiyor muydu transfer sezonu bitmeden en azından kafa vuracak bir oyuncu alalım diye...
                    Fatih değil de başka bir adam alınsa bu sefer de diyecektiniz ki neden bu paraya fatih alınmadı.
                    biz neyi istiyoruz bir bilsek?
                    kızgınlıgım yönetıme yanlıs yazmıs olabılırım ama yonetım derhal gıtmelıdır.

koskoca trabzonspor dedıklerı takım uluslararası ve ulusal arenada bır INAT UGRUNA mı heba oldu yani...

KOMIK BIR SEHIR KOMIK BIR TAKIMIZ.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi
                      Faruk Baban aldı Gökhan Ünal'ı. Nooldu?
                      gokhan unal o zaman turkıyenın en iyi golcusuydu.daha dun gibi hosgeldın kral laflarını hatırlıyorum burda

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Net vede kaynaklı bir açıklama istiyorum. Bugün saat 17:00'damı 18:00'damı yoksa gece 12'demi transfer dönemi bitiyor.
                        Yada bir arkadaşın dediği gibi yeterki anlaşsınlar Fifa izin veriyor 1 güne kadar.

Açık ve net.

Eğer anlaştık diyelim Klüp ve Oyuncuy ile 24 saat daha ek süre tanınıyor ve işlemler gerçekleştiriliyor ama onun harici Mesai bitiminde bitiyor diye biliyorum . . .
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih Tekke geliyor diye olimpiyata gelecek taraftarla aynı tribünlerde olmak içimi acıtıyor.
                          o zaman sen gelmezsin olur biter
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak negroman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bonservisine çok vermişsin ben 2.6 ya aldım kendisine 1,1 m euro
                            ben 2011 de daha ucuza aldim.. 600000 € ya . Gökhani da 13 Million € ya Lyon a sattim..

insallah bitir bu Tekke transferi.. Hadi hayirlisi millet
                            Trabzonspor 1967

Yorum

• Haber61 sitesinden FATIH TEKKE'nin "F"'si bile yazmiyor??

Yorum

• Fatih Tekke Yuvaya Dönüyor

Trabzonspor'un Zenith'te forma giyen Fatih Tekke ile anlaştığı bildirildi.

Yayına Giriş: 01.09.2009 16:39:57
                                Güncelleme: 01.09.2009 16:39:57

Fatih Tekke yeniden Trabzonspor'a dönüyor. Transfer döneminin son gününde Trabzonspor, Zenith'te forma giyen eski oyucusu Fatih Tekke ile yeniden anlaşma sağladığı belirtildi.

https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                                TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

Çalışıyor...
                                X