Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yukardaki linkteki yorumda Boyd'un büyük ihtimalle Pazartesi günü Türkiye'ye geleceği yazıyor.
    tatile geliyodur kontenjan dolu nasıl olacak bu iş gökhan ünalla aynı tarz oyuncu
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Becerebilirsek büyük iş yaparız.

senin böle yorumlarını okumak çok daha güzel abi

Yorum

• Bu boyd haberi doğruysa alırsak çok iyi olur. Oyunlardan takip ettiğim kadarıyla çok iyi bir golcü.
        Bize Her Yer Trabzon!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tatile geliyodur kontenjan dolu nasıl olacak bu iş gökhan ünalla aynı tarz oyuncu
          bir planları var belkide ?

Yorum

• Çıkıp kafa vurabiliyor mu abi
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• matrix merhaba,

Boyd konusunda bir yanlışın bir doğrun var.
              Boyd ile Gökhan aynı tipte forvetler değil.
              Evet adam gezgin ama bitiriciliği daha baskın.

Haklı olduğun konu ise menajer meselesi.
              Menajeri kontratının son senesine giren oyuncuyu pazarlamaya veya kulübüyle iyi bir kontrat koparmaya çalışıyor.
              Ancak bu oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmez.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Yani inanasım gelmiyor ama alırsak eğer çok iyi olur .

Avrupa çapında bir forvet , bize geleceğini sanmıyorum ama inşallah alabiliriz .

Yorum

• Birazdan Boyd avatarları gelir

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    matrix merhaba,

Boyd konusunda bir yanlışın bir doğrun var.
                    Boyd ile Gökhan aynı tipte forvetler değil.
                    Evet adam gezgin ama bitiriciliği daha baskın.

Haklı olduğun konu ise menajer meselesi.
                    Menajeri kontratının son senesine giren oyuncuyu pazarlamaya veya kulübüyle iyi bir kontrat koparmaya çalışıyor.
                    Ancak bu oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmez.
                    ki zaten transfermarkt'e göre boyd en değerli topcuları

Yorum

• Jester, sence çözermi sorunumuzu, sence var mı böyle bir girişim? Sen Mustafa ya nasıl bakıyorsun? Benim Sakarya'da izlemişliğim var çok beğenirdim...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        senin böle yorumlarını okumak çok daha güzel abi
                        Ben bu takım Fatihi çok istedim, hala da istiyorum, ama almayacaklarsa inadı bıraksınlarda adam akıllı bir forvet alsınlar.

Trabzonspor'un iyiliğine olacak hiçbir şeyi istememe lüksümüz yok.

Yorum

• 2005 yılında Kilmarnock'tan almış Glasgow Boyd'u.

İskoçya Lig kariyerinde 107 maçta 73 golü var .

Yorum

• Boyd transferi bana kalirsa olmayacak duaya amin demek gibi bisey.. Hadi oldu diyelim hangi yabancimiz gidicek?? Buyuk ihtimal colman-alan-yattara uclusunden biri gider.. Bu ucluden hangisi giderse gitsin taraftar tepki gosterir.. (Ben sahsen colmanin gitmesine tepki vermem o ayri )
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• boyd benım bildigim ocakta glasgowun onerdıgı 4 yıllık yeni sozlesmeyi reddetti

Yorum

• Peki diyelim gerçek bi haber yabancı kontenjanı sorununu nasıl halledecekler ki

Yorum

Yükleniyor...
                                X