Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada sağ bek ve forvet transferine odaklanalım bence.

En geç yarın bir haber bekliyorum mesela ben.

O haberin kokusu bugün buralara ulaşabilir diye de umut ediyorum.
    böyle birşeyin olma ihtimali çok düşük ama ben türkiyede Gökhan Gönül'den sonra her ne kadar hataları da olsa Sabri Sarıoğlu'nu çok beğeniyorum
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      böyle birşeyin olma ihtimali çok düşük ama ben türkiyede Gökhan Gönül'den sonra her ne kadar hataları da olsa Sabri Sarıoğlu'nu çok beğeniyorum
      Ben Sabri'den önce çok daha iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum ama.

Fikirler değişik olabilir.

Önemli olan soru "Sağ bek istiyor muyuz, istemiyor muyuz?"

Ben istiyorum.

Yanına da maliyeti az ama katkı yapacak bir alternatif forvet istiyorum.

Yorum

• Bugün Mehmet Batdal bitebilir . Bekleyip görelim . Şu Fanatik zorla Cale'mizi satacak . Deli ediyor milleti .

Yorum

• basın uydursun orasından burasından.Cale gitmeyecek gidemez...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Sabri'den önce çok daha iyi sağ bekler olduğunu düşünüyorum ama.

Fikirler değişik olabilir.

Önemli olan soru "Sağ bek istiyor muyuz, istemiyor muyuz?"

Ben istiyorum.

Yanına da maliyeti az ama katkı yapacak bir alternatif forvet istiyorum.
            izlenimlerime göre (kişisel hislere de dayanıyor) eğer alınırsa sağbek oyuncusundan önce forvet oyuncusu düşünülür ve herhangi bir forvet oyuncusu transferi durumunda bu oyuncunun en azından herkesce kabul edilen/edilebilecek Pivot Santrafor görevini iyi yapabilen yada tek vuruş ustası (dünyada bir tane daha varmıdır bilmem, aklıma sadece Mario Jardel geliyor) olması durumunda takıma direk katkı sağlayacağını düşünüyorum. Aksi hallerde özgüveni bu klübün içinde gelişecek, futbolu bu klüp içinde gelişecek bir oyuncunun alınması fuzuli olur
            2014 / 2015
            LOADING....

Yorum

Kişilik olarak Batuhan bile daha iyidir ondan topçuluğuna birşey diyemem iyi veya kötüdür..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• cale bu sezon kesin kalır,bu saatten sonra bir yere gönderilmez,ama sezon sonunda düşünülebilir,özellikle avrupa ligine kalırsak ve ligde yine başarılı olursak çok iyi bir paraya satarız onu,şu an ki konuşulan paralar içinde zaten deymez caleyi satmaya,birazdaha değer kazansın hele
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kişilik olarak Batuhan bile daha iyidir ondan topçuluğuna birşey diyemem iyi veya kötüdür..
                  batuhan beyin yapısı olarak çocukluk çağından çıkamamış bir insan, bu kötü mü? hayır değil fakat onun konumunda, yani basının önündeki bir kişi için çapsız işler yapıyor. bu takıma fayda değil zarar getirir..
                  Sabrinin verdiği tepkiler basın tarafından abartılıyor, olayları düşünüp kendinizce sentezleseniz bile batuhan ile sabriyi bu konuda aynı kefeye koymanız mümkün olamaz
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• U 21 turnuvasinda cok iyi performans gösteren Abdullah karmil'e neden sans tanimadik ?
                    alin size sagbek...

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sarbi'yi bende çok beğeniyorum , bence içine Cafu kaçmış .

Yorum

• Galatasaray'lılar Sabri'yi beğendiğinizi duysaydı , dalga geçerdi bizimle

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray'lılar Sabri'yi beğendiğinizi duysaydı , dalga geçerdi bizimle
                          Galatasaraylılar Umut veya Gökhan'ı beğeniyor mu? beğenenleri vardır muhakkak.. onların da sorunu Sabri'nin kendi takımlarında oluşu dolayısıyla oyuncuya karşı sabırlarının fazla olmaması
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

batuhan beyin yapısı olarak çocukluk çağından çıkamamış bir insan, bu kötü mü? hayır değil fakat onun konumunda, yani basının önündeki bir kişi için çapsız işler yapıyor. bu takıma fayda değil zarar getirir..
                            Sabrinin verdiği tepkiler basın tarafından abartılıyor, olayları düşünüp kendinizce sentezleseniz bile batuhan ile sabriyi bu konuda aynı kefeye koymanız mümkün olamaz
                            Batuhan için söylediğiniz bu söz Sabri içinde geçerlidir..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• forvet,forvet,forvet. Necatiyede razıyım,Serhatada..forvet artık LÜTFEN.

en eksik oldugumuz bölge dışında nerdeyse heryere transfer yaptık ama 1 tane forvet alınmasını bırakın elimizdeki Isaacide gönderdik!

Yorum

Galatasaraylılar Umut veya Gökhan'ı beğeniyor mu? beğenenleri vardır muhakkak.. onların da sorunu Sabri'nin kendi takımlarında oluşu dolayısıyla oyuncuya karşı sabırlarının fazla olmaması
                                Bende beğenmiyorum açıkcası . Geçen sene Sivas deplasmanında çok büyük hatalar yapmıştı . Oyunu bırakıp yan hakeme döndü , gol yediler . Bir maça bakmak yanlış olur tabi , bunun gibi bir çok maçta basit hataları var . Serkan ve Tayfun'dan iyidir ama ..

Yorum

Çalışıyor...
                                X