İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Takim ruhunu kazanacak olan...
Ilginc.
Böylesi bencil oyuncular ve Takim ruhu.
Ilginc.
Diger yazdiklarina katiliyorum.
Çünkü geçen sene çok az sarı ve kırmızı kart görmüş Fair play de üst sıralarda yer alan takımda boş yere hiç bir neden yokken sarı kart görmeye ve normal seyirinde giden maçı germeye hakkın yok kim olursan ol.
Türkiye liginde'de çoğu futbolcuyla da kavgalı olduğu açık ve net herkesle ağız dalaşına giriyor veya geçmişden kalan şeylerle kendisine saldırılıyor neyse..
Bence engin arda'dan da yetenekli bir futbolcu kendisi ne kadar kullanıyor orası ortada ama futbolunu oynarsa başımın üstünde yeri var çok yetenekli birisi ama Gençler ve Eses'de ki gibi yapacaksa gözümde ceyhun eriş kadar değeri olur.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Çok özel bir durum olmazsa transfer yapmayı düşünmüyoruz" dedi. Şener, "Önemli transferler yaptık. Gabriç'in de katkı sağlayacağına inanıyorum. İş olsun diye transfer yapmayız. İyi oynayan bir takımdan kimi keseceksiniz? Üstelik kadroda yer almayan sakat oyuncularımız da var"
Başkan bu şekilde düşünüyor ise TD Hogo Broos'un Forvet'e takviye istediği haberleri gerçeği yansıtmıyor mu?
Yoksa TD ayrı,Yönetim ayrı düşüncelere mi sahipler?
Anlayan beri gelsin....Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Umut`un eksikligni saysam bu sayfa yetmez.
Benim forvetim top tutmiyor, adam eksiltemiyor, kendi becerisiyle gol atamiyor, dribling yapamiyor, kendi arkadaslarini gol pozisyonuna sokamiyor, inanilmaz pozisoynlar kaciriyor, ne yapyiormus ?? kosuyormus. Hey allahim"yerim" öyle golcuyu. Kadroda olmali mi ?? ilk 18 de kesinlikle herzaman bulunmali.
Ama asla ve asla takimin 1. ve 2.santraforu olamaz.
1. ve 2.Santrafor Gökhan-Semih olur mesela Umut Bulut ise 3. isim olur.
Forvet alinacagini kesinikle düsünüyorum....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Madem transfersizlikten Umut'un karakterini ve atletizme olan yakınlığını konuşuyoruz, ben de katkıda bulunayım.
Umut kardeşimiz maç içinde mümkünse 11 yerine 8 km koşsun, kaçırdığı gollerden sonra çimleri ve havayı dövmek ve hakeme itiraz etmek için harcadığı enerjiyi de kendine saklasın, belki ortaya çıkacak bu ilave güçle toplara biraz daha iyi vurur.
Ben bir de kendisine bol bol kişisel gelişim kitabı okutulmasını öneriyorum.Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem transfersizlikten Umut'un karakterini ve atletizme olan yakınlığını konuşuyoruz, ben de katkıda bulunayım.
Umut kardeşimiz maç içinde mümkünse 11 yerine 8 km koşsun, kaçırdığı gollerden sonra çimleri ve havayı dövmek ve hakeme itiraz etmek için harcadığı enerjiyi de kendine saklasın, belki ortaya çıkacak bu ilave güçle toplara biraz daha iyi vurur.
Ben bir de kendisine bol bol kişisel gelişim kitabı okutulmasını öneriyorum.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Medyada yazılıp çizilenlere göre değerlendirme yapıyoruz bu kayda alınırsa Mazisine ve Sivas maçında ki haraketlerine bakarak engin baytar batyhandan daha sorunlu bir oyuncudur onu da istemezsiniz bu koşulda.
Çünkü geçen sene çok az sarı ve kırmızı kart görmüş Fair play de üst sıralarda yer alan takımda boş yere hiç bir neden yokken sarı kart görmeye ve normal seyirinde giden maçı germeye hakkın yok kim olursan ol.
Türkiye liginde'de çoğu futbolcuyla da kavgalı olduğu açık ve net herkesle ağız dalaşına giriyor veya geçmişden kalan şeylerle kendisine saldırılıyor neyse..
Bence engin arda'dan da yetenekli bir futbolcu kendisi ne kadar kullanıyor orası ortada ama futbolunu oynarsa başımın üstünde yeri var çok yetenekli birisi ama Gençler ve Eses'de ki gibi yapacaksa gözümde ceyhun eriş kadar değeri olur.
Hircin Futbolculari severim, cirkefleri sevmem.
Hirsini positif kullanacaksa basimin üstünde yeri var.
Yok ama edepsizlik yapacaksa zaten geldigi gibi gider.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon maçtan sonra gördüm ki bu takıma ritmi bozacak hantal futbolcu uymaz. Umut gibi dinamik bir adam lazım. Umut'un inanın fiziksel olarak oyun karekteri olarak bir eksikliği yok. Umut'un eksikliği özgüven ve cesaret.
Yorum
-
İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin daha çok ihtiyacın var o kitabaÖnce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut`un eksikligni saysam bu sayfa yetmez.
Benim forvetim top tutmiyor, adam eksiltemiyor, kendi becerisiyle gol atamiyor, dribling yapamiyor, kendi arkadaslarini gol pozisyonuna sokamiyor, inanilmaz pozisoynlar kaciriyor, ne yapyiormus ?? kosuyormus. Hey allahim"yerim" öyle golcuyu. Kadroda olmali mi ?? ilk 18 de kesinlikle herzaman bulunmali.
Ama asla ve asla takimin 1. ve 2.santraforu olamaz.
1. ve 2.Santrafor Gökhan-Semih olur mesela Umut Bulut ise 3. isim olur.
Forvet alinacagini kesinikle düsünüyorum.
senin tarif ettiğin oyuncuları real madrid alıyor2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin tarif ettiğin oyuncuları real madrid alıyor
Yorum
-
Herşeyi kabul ediyorum. Tamam, Umut çok gol kaçırıyor. Ama Gökhan'ı Umut'dan nasıl üstün görüyorsunuz onu anlamıyorum. Gökhan'ın Umut'dan 1 fazla golü var. Üstelik ligin en çok şut çeken oyuncusu olarak. Ama ben yinede ikisine güveniyorum. Daha iyisi gelecekse alınsın ama yedekte bekleyecekse bu ikili ile devam edelim. Nasıl olsa orta sahamızda çok büyük gol potansiyeli var.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz açar mısın mümkünse.
Yorum
-
Tüm suçlu Umut dimi çoğunuzun gözünde.
Hatta Türk Liglerine onun kadar yeteneksiz golcü de gelmedi.
Ama hiç kendimize kabahat bulmayalım. Bizler sütten çıkmış ak kaşığız.
Adam gol kaçırdı diye ana avrat küfret.
Adama geri zekalı muamelesi yap.
Yapmadığın hakaret kalmasın.
Sonra sayfalarca Umut'u eleştiren eleştiriler yap.
Bırakın Allah aşkına.
Destek lazım destek isterse 100 gol kaçırsın ama destek, özgüven, ona güven aşılamak.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi kabul ediyorum. Tamam, Umut çok gol kaçırıyor. Ama Gökhan'ı Umut'dan nasıl üstün görüyorsunuz onu anlamıyorum. Gökhan'ın Umut'dan 1 fazla golü var. Üstelik ligin en çok şut çeken oyuncusu olarak. Ama ben yinede ikisine güveniyorum. Daha iyisi gelecekse alınsın ama yedekte bekleyecekse bu ikili ile devam edelim. Nasıl olsa orta sahamızda çok büyük gol potansiyeli var.
Yorum
Yorum