Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selçuk İnan takımın birinci ortasaha futbolcusu . Rakamlarla bakalım .

32 maçta 376 top kazanmış . 96 kez Selçuk faul ile durdurulmuş ( ikinci sıradaki oyuncumuz 58 ) Yine 2030 kez topla buluşup 1321 isabetli pas ve %75 oran ile takımı yönlendiren oyuncu olmuş . Bu topların 7'si asist oldu . Kaleye gönderdiği 69 şut ile Umut ve Gökhan'ın ardından 3. olmuş , bunların 12'si frikik , 3'ü gol oldu . Girdiği 9 gol pozisyonundan %33 oran elde etti . Selçuk aynı zamanda takımın beyni olarak 1saat 23 dakika topla oynadı .

Yorum

• Trabzonspor'un renklerine katmak istediği Beşiktaşlı Batuhan, kiralık olarak verildiği Gaziantepspor ile olan sözleşmesini fesh etti.

Bordo Mavili ekibin transfer komitesinin bonservisi ile birlikte renklerine katmak istediği Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan'a kulübünden bu transfer için izin çıkmazken, Beşiktaş bu futbolcuyu kiralık olarak Gaziantep'e verdi. Sakatlığı nedeniyle Gaziantep'e gitmeyen Batuhan 'ın Gazianteple olan kiralık sözleşmesi bu gün sürpriz bir şekilde fesh edildi
      Trabzonspor'un bu futbolcu için devreye girip girmeyeceği ise henüz belli değil.

Kaynak:haber61
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Batuhan'ın akLı bizde kaLdı demedi demeyin biz Batuhan'ı da aLırız ..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk İnan takımın birinci ortasaha futbolcusu . Rakamlarla bakalım .

32 maçta 376 top kazanmış . 96 kez Selçuk faul ile durdurulmuş ( ikinci sıradaki oyuncumuz 58 ) Yine 2030 kez topla buluşup 1321 isabetli pas ve %75 oran ile takımı yönlendiren oyuncu olmuş . Bu topların 7'si asist oldu . Kaleye gönderdiği 69 şut ile Umut ve Gökhan'ın ardından 3. olmuş , bunların 12'si frikik , 3'ü gol oldu . Girdiği 9 gol pozisyonundan %33 oran elde etti . Selçuk aynı zamanda takımın beyni olarak 1saat 23 dakika topla oynadı .
          Bu verilere nereden ulaşıyorsunuz.
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk İnan takımın birinci ortasaha futbolcusu . Rakamlarla bakalım .

Teşekür ediyorum Şahsım adına...
            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• önceden oyuncu bulamazdık ortasahamıza şimdide hangisi oynıyacak diye kavga ediyoruz bizim gibi taraftar yoktur dünyada uzayda varmıdır bilemem tabi.işin şakası tabi bende fikrimi söyluyeyim o zaman selçuk ve colmanı kesinlikle oynatmamız lazım birkere hocamız gabriçi istediğine göre o kesin banko oynar

Yorum

• Hajduğun resmi sitesinin bazı haberlerde kaynak olarak gösterdiği sportnet.hr siteside transferin yakında gerçekleşeceğini açıkladı .

Yorum

• ----------------T.Sylva----------------
                  Serkan-----Egemen---Song------Cale--
                  -----------------Tjikuzu---------------
                  ----------Selcuk-------Colman---------
                  Engin----------------------------Gabric
                  -----------------Gokhan---------------

Yorum

• ----------------T.Sylva----------------

T. Cora-----Egemen---Song------Cale

-----------------Tjikuzu---------------

----------Selcuk-------Colman---------

Engin----------------------------Gabric

-----------------Gokhan---------------

Alanzinho acamadığımız rakiplere karsı ikinci yarı girer,Yattara koşmazsa bu takıma giremez,Barışın çok ekmek yemesi lasım,Tek forvet olduğundan Gökhanla Umut rekabet içinde olacaklar,ama yanlarına birisi alınır gibi. Batuhan'ın antepten ayrılmasının altında bişiler olabilirmi acaba...
                    2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                    2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                    2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Ya Ceyhun ne olacak?
                      Geçen seneye göre hızlanmış gördüm uşağı

Broos Hoca işin çooook zor
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• batuhan için girişimde bulunulmalı..batuhan bizim 10 senemizi kurtarabilecek bir isim...
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• bizim kurmaylar tüpçünün ikinci kazığından sonra batuhana hırçını oyna huzursuzluk çıkar bize vermek zorunda kalsınlar seni demiş olmasınlar...

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Ceyhun ne olacak?
                            Geçen seneye göre hızlanmış gördüm uşağı

Broos Hoca işin çooook zor
                            Stoperde değerLendiriLebiLir ..

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              batuhan için girişimde bulunulmalı..batuhan bizim 10 senemizi kurtarabilecek bir isim...
                              Bonservisini alamayız , vermezler . Kiralıkta istemeyiz .

Yorum

• Soru sormuştum cevap gelmedi ama anlaşılan almışız Gabric' i.

Herşey çok güzel olacak inşallah.
                                Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X