Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gabriç alınırsa sol kanatta alternatifli zengin bir kadromuz olacaktır. Yattaranın ilk 11 de sahaya çıkacağını kesinlikle inanmıyorum. Ayrıca alanzinho bol bol top kaptırmaya devam ederse onunda işi zor. engin zaten sol-sağ-orta her yerde oynuyor. alanzinho kanat oyuncusu değil ortada oynar. yattara zaten sağ kanat dışında verimli değil. colman orta alan dışında son derece verimsiz. solda oynayabilen ve verimli olabilen engin, belki barış var şu anda.

o yüzden orta sahamızın:

engin Tjikuzu selçuk gabriç
    colman

şeklinde olacağını düşünüyorum.
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Gabric büyük ihtimalle Trabzonspor formasını giyecek. Hırvat medyasının ortak kanısıda bu. Cuma günü Türkiyeye gideceğini yazıyorlar. Haberler genelde olumlu.

Burada Hırvat yayın organlarının web adresleri mevcut:http://www.onlinenewspapers.com/croatia.htm

http://translate.google.com/translat...a-trabzonsporu
      http://translate.google.com/translat...istory_state0=
      http://translate.google.com/translat...istory_state0=
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Selçuk formda oLduğu sürece ilk11'de oLmalı.

Kimi kesicez o zaman Alihan

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çıkıcak kişi Selçuk olur . ( Zorunluluktan ) Kafamda ki kadro seninkiyle aynı..
          selcuk bu sezonun en iyi oyuncusu olacak takımdan kesilmesi ne demek

Yorum

• ne gabriçmiş be sanki messi kesildi başımıza, senin forvetin yok ey yönetim ey hoca bu taraftara yazık be...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Selçuk un 11 girer mi giremez mi tartışması bile yapılmaması lazım...
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçuk un 11 girer mi giremez mi tartışması bile yapılmaması lazım...
                Tahtaya Sylva, Egemen, Cale, Selçuk yazılır, gerisi düşünülür.

Yorum

Bu orta sahada işi zor . Çok çalışması lazım . Sadece onun değil , herkesin .

Yorum

Aynen öyle sakatlık gibi bir durumu yoksa Selçuk hep ilk 11 de olmalı
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahtaya Sylva, Egemen, Cale, Selçuk yazılır, gerisi düşünülür.
                      İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen öyle sakatlık gibi bir durumu yoksa Selçuk hep ilk 11 de olmalı
                      Bence ilk kesilecek Colman sonra Engin yada Yattara en son Alanzinho..Bu sırayla olabilir..
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İdeal kadroda eğer hoca gabrici gelir gelmez ilk 11 e koyarsa yabancılarımızdan yattara ve alanzinho ilk 11 çıkamaz diye düşünüyorum.

Yorum

Kimi kesicez o zaman Alihan
                          Ben Colman'ı kestim.

Yorum

• alanzinho herzaman ilkonbirde oynamasi lazim diye düsünoyorum

Yorum

• Kimsenin yeri garanti değil . Selçuk'da dahil . Kim hakederse o alır formayı bu kadar basit .

Yorum

Kimsenin yeri garanti değil . Selçuk'da dahil . Kim hakederse o alır formayı bu kadar basit .
                                Şuanda Selçuk formayı haketmiyormu sence ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X