Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gabriç, bizim forum hariç hakkında hiç olumsuz görüş bildirilmeyen bir oyuncu.
    Milli takımda olması başlı başına yeterli.
    Hugo Bross istiyor.
    Ayrıca tamamı Gabriç'i tanıtmaya yönelik 10 dakikalık 2 videosu var ki bence oldukça fikir veriyor. Kale, stoper ve orta sahanın ortası hariç her yerde oynuyor. Tamam, süper bir yetenek gibi gözükmese de oyunu çok çabuk oynayan, dirençli, ofansif ve defansif yönü eşit, takım için oynayan çok faydali birisi gibi duruyor.Sanki mevcut orta sahamıza Gabriç tipinde bir oyuncu eklersek, ofansif gücümüz kadar orta sahada defansif gücümüz de artar. Belki de bir kaç maçtan sonra olmazsa olmazımız olacak gibi de duruyor. Sevineceğimize, üzülen arkadaşlar var.
    Bekleyip görmek lazım..
    Gabric cok iyi bi oyuncu olabilir,kimse kötü futbolcu deyip de yanlıs transfer oldugunu söylemiyor..
    Genel kısıma gore Mesele bu adamın Avrupada oynuyamaması..
    Bana göre ise bizim oncelikli ihtiyacımız sol acık degil...
    Engin de bence o işi gayet görebilirdi,hatta ısrarla Gabric Enginin yedegi olur diyorum..
    Yani ortada 2.5 milyon Eurodan bahsedilyor,bu paranı yarısı ile Orhan Sam alınıp asıl eksik bölgemizdeki eksiklik giderilebilirdi hem de yabancı sınırı sıkıntısı cekmezdik.....

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben avrupada cıkıp andorra ekibi sanderlect karsısında trabzonspor 4 yerse basarı sayacagım.
      Sen bu gazla kutlama da yaparsın..

Yorum

ben avrupada cıkıp andorra ekibi sanderlect karsısında trabzonspor 4 yerse basarı sayacagım.
        kardeşim harika bir gönderme oldu bu

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cellchook arkadasımıza katılıyorum

Avrupa ligini hedefleyen bir takım orada oynatamayacagını bile bile transfer yapmaz.Demekki ligi daha fazla düşünüyorlar.Hee yinede Avrupayı düiünüyoruz derlerse bu transfer rezalettir.
          Arkadaşlar siz de biliyorsunuzki bu transfer yapılmasa da olurdu..Fakat forvete yabancı kısıtlamsı nedeniyle yabancı transfer yapılamayacağına göre, elde böyle ucuz sayolabilecek yaşı genç Hırvat milli takımında oynamaya başlamış Cale ile uyum sağlayabilecek defansif özelliği de olan bir adama neden bu kadar tepkilisiniz anlamadım..

Keşke gündemimizde başka isimlerde olsaydı ama yok..bence geleceği parlak bir oyuncu..unutmayın geçen sene Kalinic ve Rukavina bu takımın oyuncularıydı..Kalinic o zaman 5 mil Euro idi şimdi 7.5 e gitti...Bu adamın da piyasası var...Bu kadar karamsar olmayın...

Avrpa liginde zaten oynayacak adamımız var...Bne bu transfere yanlış diyemem ama daha iyisi olablir miydi...tabki her zaman ihtiml dahilindedir...

Yorum

Yani Gabriç oynamaz diye sanderlectten 4 yeriz diyorsun. Demek bu kadar sıkı bir oyuncu Gabriç

Yorum

kardeşim harika bir gönderme oldu bu
              O cümleden nasıl bi sonuc cıkardın da harika bi gonderme oldugu kanısına vardın??
              Kime gonderme yapılmış,ne denmek istenmiş??

Yorum

AVRUPA AVRUPA diye inleyen bir başkanın yapacagı transferin avrupada oynamayacak olması KÜÇÜK DÜŞÜNMENİN en güzel örneğidir.

Eeee sen böyle bir zihniyete sahipsen senin traftarın stada geldğinde kugu gölü balesi izler,her hocayı 10.hafta istifaya davet eder,sözde kalmıs büyüklüğünü sadece tarhin tozlu sayfalarına bakarken görür.
                Arkadaşım düzmantık düşünüyosun bariz farkında bile değilsin.Hepsini geçtim bu adamı hoca ısrarla istiyor.Ve eminim bugün alındı diye rahatsız olanlar (senin gibi) eğer alınmasaydı yarın öbürgün takımın en ufak başarısızlığında hoca istedi yönetim almadı diye buralarda atıp tutucaktınız.
                Bu takım 84 ten beri şampiyon olamıyor.Biri bana avrupada ön elemede eleniceksin ama şampiyon olucaksın dese düşünmeden kabul ederim eminim sende kabul edersin.Bu yüzden küçük düşünen yönetim değil sensin.
                Arda'ya alınmasın derdim diyen bi arkadaş vardı ona zaten cvp vermeye gerek yok bu lafından sonra =)

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen bu gazla kutlama da yaparsın..
                  çok basit Bekir kardeşim

sen başarısızlık mı sayacaksın?

niye sayacaksın sebebi nedir..Yenilmiş olmakmı.O maçta oynayamayacak transferi yapan yönetimin bunu takacagını sanmıyorm

Yorum

• Avrupa da oynayamaması beni çok endişelenmiyor... Yanılmıyorsam sadece playoff grup maçlarında oynayamayacak... Zaten orayı Gabric siz de geceriz takımıma bu şekliyle de çok güveniyorum
                    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Cellchock, mantık olarak, Avrupa'da oynamayacak olduğu halde alınması, küçük değil, büyük düşünüldüğünü gösterir. Yani günlük değil uzun vadeli ve geniş çerçeveli bir plan.
                      Avrupa ligi kadar Türkiye ligi de önemli ve biz iki yılda bir şampiyon olan bir takım değiliz.
                      Abi bence kurguda hata var kusura bakma avrupa için bas bas bagıran yönetim eger günlerdir ugrastıgı bir transferi avrupada oynatamıyorsa,olası bir elenmede annemizin ligine döndüğümüzde yasayacagımız travmalara cok sahıt olduk zamanında.

Ya çıkıp ulusal kanalda avrupayı önemsiyorum demiyeceksin lig önemli diyeceksin ya da politik konusmak adına yanlıs kararlar almayacaksın.

Bu benim görüşümdür,ayrıca gabric için kötü demiyorum ama gereksiz diyorum.

Yorum

O cümleden nasıl bi sonuc cıkardın da harika bi gonderme oldugu kanısına vardın??
                        Kime gonderme yapılmış,ne denmek istenmiş??
                        kardeşim bak sen lup atlarsın işte mesaja

biraz anlamaya çalışsan sende başarırsın.

O maçta oynayamayacak transferi yapmak orayı önemsemediğini gösterir.O zaman yenilirsende üzülmeyeceksin

Yorum

Yani Gabriç oynamaz diye sanderlectten 4 yeriz diyorsun. Demek bu kadar sıkı bir oyuncu Gabriç
                          abi sende mubalağadan anlamıyrsun yanına parantez içinde göndermeydi yazayım o zmaan.

Yorum

çok basit Bekir kardeşim

sen başarısızlık mı sayacaksın?

niye sayacaksın sebebi nedir..Yenilmiş olmakmı.O maçta oynayamayacak transferi yapan yönetimin bunu takacagını sanmıyorm
                            Ben 4-0'ı neden başarı sayıyım ki??
                            Akşam aksam beraber kafayı cekip burda yazı mı yazıyosunuz??
                            Ne yani şimdi Gabric oynamadı diye yenilicez,bende bunu başarı sayıcam??
                            Biz bi oyuncuya baglıysak bırakalım bu işleri,kapatsınlar kulubü..

Yorum

Ben 4-0'ı neden başarı sayıyım ki??
                              Akşam aksam beraber kafayı cekip burda yazı mı yazıyosunuz??
                              Ne yani şimdi Gabric oynamadı diye yenilicez,bende bunu başarı sayıcam??
                              Biz bi oyuncuya baglıysak bırakalım bu işleri,kapatsınlar kulubü..
                              peki ben neden başarısızlık sayayım??

Yorum

• İlk olarak some61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşım düzmantık düşünüyosun bariz farkında bile değilsin.Hepsini geçtim bu adamı hoca ısrarla istiyor.Ve eminim bugün alındı diye rahatsız olanlar (senin gibi) eğer alınmasaydı yarın öbürgün takımın en ufak başarısızlığında hoca istedi yönetim almadı diye buralarda atıp tutucaktınız.
                                Bu takım 84 ten beri şampiyon olamıyor.Biri bana avrupada ön elemede eleniceksin ama şampiyon olucaksın dese düşünmeden kabul ederim eminim sende kabul edersin.Bu yüzden küçük düşünen yönetim değil sensin.
                                Arda'ya alınmasın derdim diyen bi arkadaş vardı ona zaten cvp vermeye gerek yok bu lafından sonra =)
                                tamam bana da avrupada yarı final desinler lig de 4.oldun desinler.

bariz avrupayı secerim.Bence bu ZİHNİYET FARKI.bana göre sen ve senin gibi düşünenler küçük düşünüyorsunuz...

Bir anorthosis maçı sonrası yasanılan sezonun hatıralarda kalmadıgını umuyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X