Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Song bu sene patlamaya hazır bombalarımızın başında geliyor ve
    maalesef artık yüksek tempolu oyunları kaldıramıyor üstelik çok da para alıyor...
    Gönderilebilse çok memnun olurum ve şu bahsi geçen stoper bence uygun isim...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Nijeryalı haberini ben de önemsiyorum. Defanstan çıkarken ayağa oynuyor mu diye de soruyorum...Slyva dışında bir oyun kurucuya daha ihtiyacımız var o bölgede
      Ayaga oynamasi da sart degil abi.

Hava toplarinda etkili ve songdan hizli olsa bize yeter.

Song gecen sezon döküldü,bu sezon faydali olmasi beklenmemeli.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gs Sezer ile Ufuk'u aldı.

Sezer düşünülebilirdi aslında 2 topçu verdik alabilirdik.
        Orta sahalarda ilk 11 kuruyoruz neredeyse Sezeride alırsak artık yedek kadroya başlardık herhalde ama iyi topçuydu alınsın isterdim şahsen
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bjk oyuncusunu Trabzonspora vermez bu iş bu kadar basit bu transfer haberiylen fazla kafayı yormayın.tabi ki bize forvet lazım fakat başka yetenekler bulmalıyız yada kendi takım içi imkanlarımızı değerlendirmeliyiz
          İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs Sezer ile Ufuk'u aldı.

Sezer düşünülebilirdi aslında 2 topçu verdik alabilirdik.
            Transfer zor gözüküyor diye bir haber cikti demin, ne hemen aldilar ?

Yorum

• Batuhanı bonservisiyle alabileceğimizi sanmıyorum.
              Olurda alabilirsek abartısız yılın transferini yapmış oluruz.(önümüzdeki yıllarda da yapcağı katkıyı göz önüne alalarak)
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Song un ahi gitmis,vahi kalmis.

Mutlaka gönderilip yerine iyi bir stoper alinmali.

Afolabi iyi olur,hem de cok iyi...
                Sağbekte oynayabiliyomuş, hızlıymış, sert şutları varmış bugün biri öyle yazmıştı burda..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Ayaga oynamasi da sart degil abi.

Hava toplarinda etkili ve songdan hizli olsa bize yeter.

Song gecen sezon döküldü,bu sezon faydali olmasi beklenmemeli.

Ayağa oynamaksa derdimiz, eldekilerden çok daha iyi yapıyor.
                  Zaten oyuncunun stoper dışında oynayabildiği ikinci mevki bazı arkadaşların yazdığı gibi sağbek değil, defansif orta saha.
                  Özünde çok yönlü bir oyuncu, sağbeke de koysan oynar, en azından Tayfun ve Serkan'dan iyi oynar.
                  Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Yok Cafer önemli...Çok önemli...Önümüzdeki süreçte bir stoperde en aranan özellik olacak...Nasıl bir dönem Hüseyin "iyi" libero idi ve sonra futbol değiştikçe geriye düştü ise şimdi de hem kalecinin hem de stoperin ayağa oynamayanı geriye düşecek...Stoper yeğenleriniz varsa söyleyin
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sağbekte oynayabiliyomuş, hızlıymış, sert şutları varmış bugün biri öyle yazmıştı burda..
                      Bir de bonservisi yok,daha ne istiyoruz ki?

Yönetim song un sözlesmesini feshetmek istemiyor,ona biraz ayip olacagi icin.

Song da artik bu takima cok sey veremeycegini görüp yönetimle anlasmalidir.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer bir santrafor alınacaksa ilk terchim Sultan , 2.Tercihim Carew olur ...

Saygılarımla
                        kesinlikle.. sultan olmazsa carew ilac olur..
                        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok Cafer önemli...Çok önemli...Önümüzdeki süreçte bir stoperde en aranan özellik olacak...Nasıl bir dönem Hüseyin "iyi" libero idi ve sonra futbol değiştikçe geriye düştü ise şimdi de hem kalecinin hem de stoperin ayağa oynamayanı geriye düşecek...Stoper yeğenleriniz varsa söyleyin
                          tamamen katılıyorum
                          alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                          yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

Degil elbette,bir gönderme.

Mustafa denizliyi hic sevmesem de kendisi büyük bir hocadir,buna gecen sezon sahit olduk.

Böyle bir hocayi da oyunculari disipline edemiyor diye elestirmek komik olsa gerek...
                            Geçen sezon çok şeye şahit olduk ama bunların içinde Mustafa Denizli'nin büyüklüğünün olduğunu düşünmüyorum ben ...

Bizim ve diğer takımların inanılmaz beceriksizliğine şahit olduk desek yeridir heralde ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Batuhan'ı bonservisiyle alacağımıza kaç kişi inanıyor ?

Yorum

• Jester ve erdal abi,afolabi transferi hakkinda girisimlerimiz var mi veya olacak mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X