Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    DM - Drago Gabric (Hajduk Split)
    Drago Gabric really impressed during season 2008/2009, being such an important figure in the Hajduk Split midfield and for scoring an amazing eight goals and assisting 4 times is superb statistics for a defensive midfielder and he certainly showed why professionals coaches and scouts say he can and should play in a much better league. Gabric is a very talented and tough defensive midfielder with a great future ahead of him. With good acceleration and pace, excellent technical skills and good dribbling skills. He is also a versatile player who can play as central midfielder from box to box, right back and right midfielder and play well. Very often he could be scorer and goal provider.
    çevirebilecek arkadaş?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• "Žilina maçı sonrası Gabric Türkiyeye gidip yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak" yazmışlar bu maçın tarihi nedir arkadaşlar?
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Žilina maçı sonrası Gabric Türkiyeye gidip yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak" yazmışlar bu maçın tarihi nedir arkadaşlar?
        perşembe olması lazım...

Yorum

• futbolcu hakkında fazla bilgisi olmayanlar burayı bişraz incelesinler

ayrıca isteyen varsa maç kasetlerin verebilrim

gabriç hırvatistan liginin en iyi oyuncuları arasındadır ve hırvatistan mili takımında oynamaktadır

en iyi yaptığınız iş ön yargılı olmak ve eleştirmek
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Žilina maçı sonrası Gabric Türkiyeye gidip yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak" yazmışlar bu maçın tarihi nedir arkadaşlar?
            Persembe

Yorum

• erçekten sezon 2008/2009 sırasında, Hajduk Split midfield olmak gibi önemli bir rakam etkilendim ve inanılmaz bir sekiz gol puanlama ve defansif orta saha için 4 kat üstün istatistikleri yardım ve kesinlikle neden profesyonel antrenörler ve scouts o ve derler gösterdi için çok iyi lig oynamak. Gabric büyük bir gelecek öncesinde onu bir çok yetenekli ve sert defansif orta saha olduğunu. Iyi bir ivme ve hızı, mükemmel teknik beceri ve iyi ile top sürme becerisi. O da kim kutusunun kutusundan orta orta saha, sağ arka ve sağ orta saha ve oyun da oynayabilirsiniz çok yönlü bir oyuncu. Çoğu zaman o golcü ve gol sağlayıcınız olabilir.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Drago Gabric gerçekten sezon 2008/2009 sırasında, Hajduk Split midfield olmak gibi önemli bir rakam etkilendim ve inanılmaz bir sekiz gol puanlama ve defansif orta saha için 4 kat üstün istatistikleri yardım ve kesinlikle neden profesyonel antrenörler ve scouts o görüßmeye gösterdi için ve daha iyi lig oynamak gerekir. Gabric büyük bir gelecek öncesinde onu bir çok yetenekli ve sert defansif orta saha olduğunu. Iyi bir ivme ve hızı, mükemmel teknik beceri ve iyi ile top sürme becerisi. O da kim kutusunun kutusundan orta orta saha, sağ arka ve sağ orta saha ve oyun da oynayabilirsiniz çok yönlü bir oyuncu. Çoğu zaman o golcü ve gol sağlayıcınız olabilir.

google dan ceviri =)
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.imscouting.com/player.aspx?id=6c7lGcI6uT7p6AsowFMnmg||&name=Drago +Gabric

futbolcu hakkında fazla bilgisi olmayanlar burayı bişraz incelesinler

ayrıca isteyen varsa maç kasetlerin verebilrim

gabriç hırvatistan liginin en iyi oyuncuları arasındadır ve hırvatistan mili takımında oynamaktadır

en iyi yaptığınız iş ön yargılı olmak ve eleştirmek
                  hırvatistan milli takımı en iyi referansı zaten.

ben kasetlerini istiyorum havada kalmasın.

Yorum

• her yerde bu adamın sağ kanat oyuncusu olduğu yazıyor.
                    broos hoca sol açık diye istemiyor mu bu adamı ?
                    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Goalkeepers: Stipe Pletikosa (Spartak Moscow), Vedran Runje (RC Lens), Danijel Subasic (Hajduk Split)

Defenders: Vedran Corluka (Tottenham), Josip Simunic (Hertha Berlin), Dario Knezevic (Juventus), Ivica Krizanac (Zenit St Petersburg), Hrvoje Vejic (Hajduk Split), Dino Drpic (Karlsruher SC), Danijel Pranjic (Heerenveen), Hrvoje Cale (Trabzonspor)

Midfielders: Ivan Juric (Genoa), Nikola Pokrivac (Monaco), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kiev), Jerko Leko (Monaco), Luka Modric (Tottenham), Niko Kranjcar (Portsmouth), Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Ivan Rakitic (Schalke 04), Drago Gabric (Hajduk Split)

Forwards: Eduardo da Silva (Arsenal), Ivica Olic (Hamburg), Ivan Klasnic (Nantes), Mario Mandzukic (Dinamo Zagreb), Nikola Kalinic (Hajduk Split)

Geçen sene Bilic in Andorra maçı kadrosu...Şu adamlarla aynı kadroda olan adam kötü olamaz zaten..kadroda 1 tane boş adam yok...

Yorum

• Sanırım Gabric Ayhan Akman tipinde bir futbolcu ben bunu anladım Hem kanatlarda oynayabiliyor hem defansif
                        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• gabric hakkında hiç bir yerde olumsuz bir yorum duymadım zaten iyi olmazsa milli takıma kadar çıkamazdı ben inanıyorum biz çok iyi bir oyuncu aldık...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bırak şimdi dalga geçmeyi hiç izlemediğiniz bir oyuncu konusunda bilip bilmeden konuşmayın
                            Sen kac kere izledin??
                            Soruyu degiştiriyim kac kere sag bek olarak izledin??

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gabriç'i sağ bekte izleyen var mı? Ya da sol tarafta.

Yok, Engin Baytar için de transfermarkt'ta beklerde oynayabiliyor yazıyor. Aynısı Gabriç için olmasın.
                              splitin forum sitesinde bruggeli bilgi amaclı soru sormustu splitli taraftara adamın cevabı bek oynar ama forvetlere yakın oynarsa daha etkili olur. bruggle taraftar gobekte oynarmı dıye sordu sonra sanmıyorum tam bir kanat oyuncusu demisti splitli taraftar.

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sanırım Gabric Ayhan Akman tipinde bir futbolcu ben bunu anladım Hem kanatlarda oynayabiliyor hem defansif
                                bir oyuncunun en iyi oynadığı sadece bir mevki vardır diğer mevkilerde sadece oynar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X