Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ohhhh be arka sayfaları okudumda almışız gabrici heralde hayırlı olsun
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• anca 31 ağustos 23.59.59'da alırız gabrici tranfer döneminin bitmesine 1 saniye kala...
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gabriç'i sağ bekte izleyen var mı? Ya da sol tarafta.

Yok, Engin Baytar için de transfermarkt'ta beklerde oynayabiliyor yazıyor. Aynısı Gabriç için olmasın.
        Sag bek ya da sol bek galiba bununla alakali .. defansa yardim ediyor diye öyle yazmistir transfermarkt. Aynisi Engin Baytar icin de gecerli

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar açıklıyorum aslında gabriç bir ön libero
          yıllarca bunu herkesten saklamış
          bırak şimdi dalga geçmeyi hiç izlemediğiniz bir oyuncu konusunda bilip bilmeden konuşmayın
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• DM - Drago Gabric (Hajduk Split)
            Drago Gabric really impressed during season 2008/2009, being such an important figure in the Hajduk Split midfield and for scoring an amazing eight goals and assisting 4 times is superb statistics for a defensive midfielder and he certainly showed why professionals coaches and scouts say he can and should play in a much better league. Gabric is a very talented and tough defensive midfielder with a great future ahead of him. With good acceleration and pace, excellent technical skills and good dribbling skills. He is also a versatile player who can play as central midfielder from box to box, right back and right midfielder and play well. Very often he could be scorer and goal provider.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne kadar tanıyosun ne kadar takip ettin nekadar izledin

hoca istiyorsa gereksiz mevki değil bize açık lazım

alanzinho engin: sol iç ortasaha
              gabriç:sol açık sağ açık sol bek sağ bek
              hiç tanımıyorum hiç takip etmedim hiç izlemedim.

gabric için 4 mevki yazdın 4 mevkide de sen izledin mi?

alanzinhonun sol iç enginin sol iç olduguna kararı veren sen misin hoca mı?

bir takıma açık lazımsa sağ kanattakinin de yattara oldugunu,forvet arkasında da futbolun hücum yönünü oynayan bir oyuncunun olacagını düşünürsen,zaten önde oynamayı seven tjikuzu ve selçuk varken takım savunması ile ilgili neler düşündüğünü merak ediyorum.

Bakın gabric'in defansif yönünün olmasının en büyük artısı futbol için katedeceği 15 metreden ibarettir.

ben fikrimi söyledim,ama sana güvenmeye başladım,sen demek iyi tanıyorsun en az 15 maçını izledin,ya da sağ-sol bek,sağ-sol açık oldugunu biliyorsan en az 2 maçını canlı izlemiş olman lazım.Çünkü youtubedan ibrahim akından kötü duruyor.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bırak şimdi dalga geçmeyi hiç izlemediğiniz bir oyuncu konusunda bilip bilmeden konuşmayın
                espri yaptı zatenama bence transfermarktte yanlış gözüküyor sanmıyorum sol ve sağın heryerinde oynadığını asıl yeri sol açıktır ama sağ açıktada oynayabiliyodur beklerde oynayabileceğini sanmıyorum..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• başlasın artık lig...özledik valla takımı..
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• OSCAR CARDOZO

Yorum

• Matrix senin de çok fazla izlediğini sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        DM - Drago Gabric (Hajduk Split)
                        Drago Gabric really impressed during season 2008/2009, being such an important figure in the Hajduk Split midfield and for scoring an amazing eight goals and assisting 4 times is superb statistics for a defensive midfielder and he certainly showed why professionals coaches and scouts say he can and should play in a much better league. Gabric is a very talented and tough defensive midfielder with a great future ahead of him. With good acceleration and pace, excellent technical skills and good dribbling skills. He is also a versatile player who can play as central midfielder from box to box, right back and right midfielder and play well. Very often he could be scorer and goal provider.
                        maşallah eleman sahanın her yerinde oynuyor.
                        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• ya bir futbolcu hem sol acık hem sag acık hem sol bek hem sag bek olur mu ne kadar saçma bişe bu

izlemediniz adamı hiç transfermarkt diye hiti fazla olan hiç bir resmi tarafı olmayan bir sitede ki bir resim için adamı 4 mevkinin futbolcusu yaptınız

Yorum

• spormania tarafından yazılan

anlamadım gabrıç burda yazılansa oooo ne adam almışız yaw
                            yapmadıgı ozellık yokmus baksanıza
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inşallah öyledir.beklerde de oynayabiliyor demekki

Yorum

Yükleniyor...
                              X