Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir Transfer yapacaklar zaten yüzlerine gözlerine bulastiriyorlar, cümle alemin Haberi var bu Gabric Transferinden..
    Öyle bir problemimiz var maalesef.
    Yerel basın mı çok zorluyor, içeride ağzı gevşek adamlar mı var bilemiyorum ama her şey fazla aleni yapılıyor.

Yine de yönetim ve transferdeki etkinlikleri konusunda hala pozitif fikirlere sahibim.

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben gideceğim kardeşim VIP bileti aldım, yarın stadın yanında yeni formamın arkasına Fatih Tekke yazdırıp Hacısalihoğluna hediye edeceğim...
      Dalga gecme be kardesim, böyle yaparsan tadindan yenmez ha...Lütfen yap bunu...Cok iyi yapmis olursun zaten VIP 15 TL...

Matrix sende birseyler organize et..

Neyse herkese iyi geceler, bende kaciyorum artik...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayrı boyutta kavramlar oldugunun farkındayım ve her biri için bilerek söyledim.Ben kadıköydeki maçta colmanın dönemediği birçok pozisyonda 2 ye 2,3 e 2 hucumları kacırdıgımızı bılıyorum.

Keza bır gs macı.
        Tabiki her oyuncu her zaman aynı formda olamaz; ama ben Colman'ın bir çok maçında buna Kayseri, G.Antep, Gs ve Konya hattaha sayamadığım pek çok maçta rakiplerini adeta perişan ederek geçmişti hele Konya maçındaki bir çalımı vardıki o çalımı Yattara bile zor atardı.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• eeee Eren de gitti Isaac gibi şimdi biz 3 kulvarda sadece 2 forvetlemi ileryeceğiz? zaten ikisini toplasan bi forvet etmiyor offfff tüm umutlarım yavaş yavaş tükeniyo...
          22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tetteh benim bildigim kadariyla Rizespor'da oynadi...
            bizdede oynadi. rizespordada oynadi
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eeee Eren de gitti Isaac gibi şimdi biz 3 kulvarda sadece 2 forvetlemi ileryeceğiz? zaten ikisini toplasan bi forvet etmiyor offfff tüm umutlarım yavaş yavaş tükeniyo...

Ümidini yitirme Alan forvet oynayacak bu sene.............
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eeee Eren de gitti Isaac gibi şimdi biz 3 kulvarda sadece 2 forvetlemi ileryeceğiz? zaten ikisini toplasan bi forvet etmiyor offfff tüm umutlarım yavaş yavaş tükeniyo...
                Erenin gitmesi iyi oldu .. bir forvet alacagiz diye mesaj veriyorlar.

Yorum

• Necati ya da Serhat olacağına, Hasan Ahmet Sarı olsun.

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle bir problemimiz var maalesef.
                    Yerel basın mı çok zorluyor, içeride ağzı gevşek adamlar mı var bilemiyorum ama her şey fazla aleni yapılıyor.

Yine de yönetim ve transferdeki etkinlikleri konusunda hala pozitif fikirlere sahibim.
                    Hangi pozitif etkinlik ? Geçen sene alınan futbolculardan bahsediyorsan hepsine 200-300 000 fazla bonservis verilerek alındığından bu kadar çıkmadı medyada..

Önemli olan bu sene çıkarmamaktı medyaya ama nerde...Bi Hacisalihoğlu bi Hasan Yener, bi Alioğlu ben anlamadım valla şimdi bi de Ünal başladı...bu nasıl bi yönetimdir Allah aşkına...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haklısın öyle olabilir evet yerli forvet alnır artık bu saatten sonra oda bence büyük ihtiaml necati olur............
                      Ayrica engin baytar cok cezali duruma düsebilecek birisi, yattara ise formzuz dönemleri oluyor. Zafer 10 ay sakatti. Baris Memis belirziz nekadar katki saglicagi vs. yani gabric iyi olur gibi.

Necati mi yoksa baskasi mi olur bilemem.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• engin baytar ve zafer yelenin pozitif isimler oldugunu düşünüyorum,ayrıca engin baytarın kesinlikle sakinleşmesini istemiyorum!zaman zaman onda paul gascoigne hırcınlıgı görüyorum.Engin futbolu bence böyle tanımış ve gabric olmazsa,solda mücadelesini de yapabilecek koşan engin baytar cuk diye oturur.

Yorum

• Benim temennin şu, inşallah Garbiç transferinin olmaması çünkü bize bir kanat oyuncusu lazım değil, bize kaliteli bir forvet lazım yabancı hakkımızı kanat oyuncusundan yana kullanmak hata olur.
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ümidini yitirme Alan forvet oynayacak bu sene.............
                            tamam da abi kafa golü kim atacak zaten Gökhan ve Umut çizgiden atamıyo Alan mı ortaları golle süsleyecek?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erenin gitmesi iyi oldu .. bir forvet alacagiz diye mesaj veriyorlar.
                              İnşallah kardeşim...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrica engin baytar cok cezali duruma düsebilecek birisi, yattara ise formzuz dönemleri oluyor. Zafer 10 ay sakatti. Baris Memis belirziz nekadar katki saglicagi vs. yani gabric iyi olur gibi.

Necati mi yoksa baskasi mi olur bilemem.

Türk olan başka alınabilecek forver gelmiyor şu an aklıma...........
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X