Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakıyorum zamanında izlediğin videolar kararını değiştirmiş

Forever Umut yani
    Düşüncelerim aynı aslında.. Yönetimden umudu kestik napalım , sonuna kadar destekden başka çare yok Videoların bi etkisi oldu tabi

Yorum

• Matrix Bişeler Var Mı Bilgilendir Bizi
      Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu sivas maçı için sabırsızlanıyorum...Bu sefer yeniceğiz ve geçen seneki maçı unutturcağız...inş.
        Hiç belli olmaz bence trabzon ve sivas berabere kalacak
        Z!gan0yLu

Yorum

• bu matrix hanginiz ya...

Yorum

• matrix forumda degilki su an arklar..........
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu matrix hanginiz ya...
              Güzel soru ama matrix daha burda degil sadece nick i matrix
              Z!gan0yLu

Yorum

• Beyler Cumartesi günü sivas a yenilirsek hiç şaşmayın
                Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak k!rP!* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyler Cumartesi günü sivas a yenilirsek hiç şaşmayın
                  Sivas'a fark atarsak hiç şaşırmayın .

Yorum

• Hirvat bir arkadasima sordum Gabricde son gelismeler ney diye .. o bana bu cevabi verdi:

"Hirvat medyasina göre Gabric imza atacak, bu hafta olabilir, 2.5 mio. € ödeyecek Trabzonspor."

Yorum

• Anladığım kadarıyla Split belediye başkanı yönetimin saçma kararlarına bir el atmış ve Gabric transferine onay vermiş . Bunun yanında Gabric'in babası ısrarla gitmesini istiyormuş . Habere göre 3 yıllık anlaşma yapmışız ve kendisine yıllık 700 bin euro ödeyecekmişiz . İmza ise Uefa maçından sonra atılacakmış . Perşembe günü ise maçları var . Hayırlı olsun , inşallah doğrudur .

Yorum

• Bekleyiş sürüyor ..Yarın bari güzel gelişmeler olsa...
                        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Fransızcaya çevirip baktım. Yine hatalı kısımlar var ama Türkçe'sinden daha iyi...
                          Genel olarak,

Andabak artık futbolcu satışı olmayacak diye açıklama yapmış olsa da Gabriç Trabzonspor'a gidiyor. Başta Trabzonspor'un teklifi reddedilse de Hajduk genç futbolcusunu Türkiye'ye bırakmaya karar verdi.

Buralarda bir saçmalıyor Gabriç sezon başına 700 bin euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
                          Türk kulübünün İlk kez Cale'nin maçında (?) verdiği teklif reddedilmişti. Daha sonra Split belediye başkanı kulüp politikasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Yine saçmalıyor çeviri ancak anladığım kadarıyla Said Kerum dün, Gabriç'in gitmeye hazır olduğunu, bunun yönetimce kabul edilmediğini ve yönetimin bu kararının sonuçlarının korkunç olduğunu söyledi.

Bir gün sonra Hajduk, Gabriç'in Türkiye'ye gitmesine izin verdi. Çeviri yine saçmalıyor

Gabriç, Zilina maçından sonra Türkiye'ye gidecek ve yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak.

Hadi hayırlısı, umarım doğrudur haber...

Yorum

• Datum objave: 4.8.2009 u 18:44h

Hajdukov vezist karijeru najvjerojatnije nastavlja u Turskoj

Gabrić ipak u Trabzonsporu?

SPLIT – Hajdukov vezist Drago Gabrić mogao bi u četvrtak navečer, kada Hajduk igra uzvrat trećeg pretkola Europske lige protiv Žiline, odigrati svoju posljednju, barem za sada, utakmicu za splitski klub.
                            Naime, kako smo neslužbeno doznali, Gabrić je dogovorio s predsjednikom kluba Matom Perošem dogovrio da ga Hajduk pusti u turski Trabzonspor. Hajduk bi trebao dobiti odštetu od dva milijuna eura.
                            Vjerojatni razlog ove promjene leži u nedavnoj izjavi budućeg većinskog vlasnika kluba Grada Splita odnosno gradonačelnik Željka Keruma koji je zamjerio vodstvu Hajduka što nisu pustili Gabrića još prilikom prve ponude iz Trabzonspora.
                            Prema svemu sudeći, Gabrić će nakon utkamice protiv Žiline ipak pu Turske gdje bi trebao potpisati trogodišnji ugovor.
                            Inače, čelnici Trabzonspora su Gabriću nudili milijun eura po sezoni.
                            T. BILIĆ
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Beyler Kısacası Gabric İşi yattı ve Önümüzdeki 1 Hafta Boyunca Bizi Yogun Gündem Bekliyo
                              Z!gan0yLu

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Datum objave: 4.8.2009 u 18:44h

Hajdukov vezist karijeru najvjerojatnije nastavlja u Turskoj

Gabrić ipak u Trabzonsporu?

SPLIT – Hajdukov vezist Drago Gabrić mogao bi u četvrtak navečer, kada Hajduk igra uzvrat trećeg pretkola Europske lige protiv Žiline, odigrati svoju posljednju, barem za sada, utakmicu za splitski klub.
                                Naime, kako smo neslužbeno doznali, Gabrić je dogovorio s predsjednikom kluba Matom Perošem dogovrio da ga Hajduk pusti u turski Trabzonspor. Hajduk bi trebao dobiti odštetu od dva milijuna eura.
                                Vjerojatni razlog ove promjene leži u nedavnoj izjavi budućeg većinskog vlasnika kluba Grada Splita odnosno gradonačelnik Željka Keruma koji je zamjerio vodstvu Hajduka što nisu pustili Gabrića još prilikom prve ponude iz Trabzonspora.
                                Prema svemu sudeći, Gabrić će nakon utkamice protiv Žiline ipak pu Turske gdje bi trebao potpisati trogodišnji ugovor.
                                Inače, čelnici Trabzonspora su Gabriću nudili milijun eura po sezoni.
                                T. BILIĆ
                                Ne anlatıyor yukarda....
                                farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

Yükleniyor...
                                X