Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımda oynayabilecek iki yerli sağbek var bence ; Orhan Şam ve Elyasa ..
    Elyasa'yı Malaga'ya gitmeden önce istiyordum ama daha sonra Ankaragücü'ne geri döndükten sonra başka bir takıma gitmek istemeyeceğini düşündüm.

Bu takıma kaliteli bir sağbek şart !

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnanmadım ama kaynak Ünal Karaman demiş . Ayrıca neden 1 Eylül olabilirki ?
      30 Agustosda transfer sezonu bitmiyormu???

Yani haberin yalan olduug ordan belli

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene sözleşmesi bitiyor, el atmamız gerekir derken bu oyuncu için, karşı çıkanlar olmuştu. Ancak, Elyasa önemli bir takviye olur sağ bek için.

Sözleşmesini 1 yıl uzattı Ankaragücü ile, yanılmıyorsam. Bedava gitmesindense, Ankaragücü az da olsa para kazanmakta isteyebilir.
        Haklısınız . Üstelik sözleşmesi daha yeni . Malaga ile prensipte anlaşmıştı , transfer suya düşünce mecbur kulübünde kaldı . Kulübümüzün gündeminde olsaydı , zaten 20-30 gün evvel bonservisi olmadan kazandırılmıştı .

Benim söylediğim , geçen sezon sağ bek performansı ile öne çıkan bir futbolcu olması ve nitelikleriyle , defansımızdaki diğer 3 oyuncuyu çok iyi tamamlayacağı ile alakalı idi . Müthiş bir futbolcu değil ama Cale'nin sağ ayaklısı işte , bazı yönlerden fazlası bazı yönlerden biraz eksiği .

Ancak iyi kademe yapabilen , isabetli pas oranına sahip , yüksek maç kondisyonu ve oyun zekası ile gerisinde boşluk bırakmayan ve sağ açığa destek verebilecek bir futbolcu işte .

KUTADGU'da iyi oyunculara işaret ediyor . Sonuçta ligimizi fazla küçümsememekte fayda var . Benim düşüncem özetle bu .

Misal sessiz sedasız istanbul yolunu tutanlardan Erhan . Daha önce yazmışlığımda var , hem solda hem sağda oynayabilen dengeli güçlü bir oyuncu , faydası maliyetinin üzerinde olacaktır . Ummadık taş işte . Bize de bir tane lazım , sağ bek olanından .

Yorum

• ben hala şu gabrice ısınamadım ya adam avrupada oynamayacak diyelim ki turu geçtik takımda sol tarafta düzen kalmayacak bir maç alan bir maç gabric oynayacak bence sharbani daha iyi ve yararlı olucaktır inşallah olumlu sonuç almayızda sharbaniyi alırız
          ...

Yorum

Yaşı 25'miş siteye göre . Tabiki yaşlı değil

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...me/profil.html
            elyasa sezon sonunda serbest kaldı malagayla anlaştı denildi fakat olmadı geçtiğimiz günlerde ankaragücü ile sözleşme imzaladı yani alınırsa da bonservis ödemek zorunda kalacağız başka alternatifler konuşulmalı
            ...

Yorum

• Arkadaşlar sağ bek zaten başkanın da gündeminde..Başkan dün bir ortamda

"Bize bir sağ bek lazım başkanım" görüşüne, "Söyleyin Türk bir sağ bek de alalım" demiş, anladığım kadarıyla şu yazdıklarımızın elimizdeki Serkan ve Tayfundan iyi olmadıklarını düşünüyorlar, ayrıca yönetimin Serkan ve Tayfunu düşünerek bu konuyu kapatmak istiyor fakat Broos Hoca haklı olarak sağa adam istiyor..

yukarıdaki görüşmenin kaynağı çok sağlam, yorum ise bana ait...

Yorum

• Şu anda çift santraforumuz var ve üçüncüsü olmaz her halde diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız.

Şu cümleden bir şey anladıysam arap olayım.

hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız.

Sol açığı anladımda hücuma katkı yapacak bir isim nerede oynuyor ?
                Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu anda çift santraforumuz var ve üçüncüsü olmaz her halde diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız.

Şu cümleden bir şey anladıysam arap olayım.

hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız.

Sol açığı anladımda hücuma katkı yapacak bir isim nerede oynuyor ?
                  Herhalde hücüma katkı yapan bir sağbek demek istedi başkanımız .

Yorum

Adaptasyon ? Bugün aldın diyelim adamı 5 gün sonraki maçta oynatırmısın
                    1,5 İdmansız Alanzinho Gelip 2 Gün Sonra Maçın son 20 Dakikası Şans Buluyorsa , Henüz Lig'i Devam Eden , İdman Eksikliği Bulunmayan Gabric İlk 11'de Çıkarsa Şaşırmam

Yorum

• Lig başlıyor ve bu takımın hala bir sağ beki , Sol açığı ve forveti yok...Çok açık söylüyorum ne yazıkki bu kadro şampiyonluk için YE-TER-SİZ.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1,5 İdmansız Alanzinho Gelip 2 Gün Sonra Maçın son 20 Dakikası Şans Buluyorsa , Henüz Lig'i Devam Eden , İdman Eksikliği Bulunmayan Gabric İlk 11'de Çıkarsa Şaşırmam
                        İlk 11 çıkacağını sanmıyorum ama ikinci yarıda değerlendirebilir Broos Gabriç'i ..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herhalde hücüma katkı yapan bir sağbek demek istedi başkanımız .
                          Olabilir Alihan.

Bir genç forvet lazım bize.Eren'i göndermeseler bari.
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olabilir Alihan.

Bir genç forvet lazım bize.Eren'i göndermeseler bari.
                            Gitti bile haber61'de yazıyo..
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• benim sağ bek adayım Fatih Sonkaya http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...inenblick.html
                              ...

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fizik gücü iyi, nerede duracağını iyi biliyor ve topu oyuna iyi sokuyor.

Yaşı ile ilgili eleştiriler yapılmış. Ömer Aysan'ın yaşı 27.

Bu arada illa ki Ömer Aysan alınsın demiyorum. Alınmasını ilk istediğim yerli sağ beklerdendir diyorum.

Koray Arslan da çok iyi bir sağ bek, Orhan Şam'da çok iyi bir sağ bek.

Beşiktaş sağ bekine Erhan Güven'i alıyor.

Ben de diyorum ki Ömer, Koray ya da Orhan hem Erhan'dan daha iyi sağ bektirler hem de elimizdeki Tayfun ve Serkan'dan.

Ben idare eder sağ bekler, pozisyonu başka olup mecburen sağ bek de oynayan isimler görmek istemiyorum dizilişimizde.

Mevkisi gerçekten sağ bek olan ve sağ bek oynayabilen isimler istiyorum.

Elimizdeki yabancı portföyüne bakacak olursak muhakkak bir yerli sağ bek gereklidir diyorum.

Elimizde yabancı olarak 3 kontenjanımız boş olsa yabancı olur diyeceğim ama boş kontenjan da yok.

Ne yapacağız o zaman?

Ufukhan kendine verilen şansı hiç bir zaman iyi kullanamadı.
                                Geçen sene Ankaragücü'nde kaç defa forma giyebildi ki.Şimdi nerede peki?
                                Ufukhan ankaragücünde değil rize de oynadı ankaragücünde ufuk var kısa bi bilgi.
                                Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

Yükleniyor...
                                X