Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mahmut aksu bi bardak kırar alırız ya...

Yorum

• ben söyleyim arkadaşlar bu gabriç tomas jun gibi elimizde patlar oyunda adama pres bile yok faul yaparız diye yanına yaklaşmıyorlar alanzinho gibi bunlardan türkiyede ve trabzonda çok yazık paralarımıza trabzonun evlatlarına verin adam gibi top oynayanlarına bakın ne oluyor ayrıca videodan bizim barışı izleseler vallahi messi zannederler barış ta 15 milyon euro olur ozaman fatih dururken ne olduğu belirsiz adamları alıyorlarya başkan nedeyim sana gene gabriç tende alırsın biraz

Yorum

• Batuhan Karadeniz kiralık olmaz!

Zenit´li Fatih Tekke´nin transferinden ekonomik nedenlerden dolayı vazgeçtiğini açıklayan Trabzonspor rotayı, Beşiktaş´ın önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Batuhan Karadeniz´e çevirdi.

Zenit’li Fatih Tekke’nin transferinden ekonomik nedenlerden dolayı vazgeçtiğini açıklayan Trabzonspor rotayı, Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Batuhan Karadeniz’e çevirdi. Bordo-Mavililer’e önerilen bu futbolcunun bonservisinin de alınmasının istendiği öğrenildi. Ancak Siyah-Beyazlılar, gelen bu teklifi düşünmek için süre istedi. Çünkü teknik direktör Mustafa Denizli’nin gelecekte kadrosunda düşündüğü bu ismi satmak istemeyen Beşiktaş cephesi, Batuhan’ı sadece kiralayabileceklerini ifade etti. Ancak Başkan Sadri Şener’in, “Bizim transfer politikamızda kiralık oyuncu alımı söz konusu olamaz’ diyerek, transferi şimdilik askıya aldığı öğrenildi.

www.fanatik.com.tr
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• fena topçuya benzemiyor hiç belli olmaz adamlarda bu kadar ısrar ediyor vermemek için kaliteli olsa gerek

Yorum

• İlk olarak Jian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fena topçuya benzemiyor hiç belli olmaz adamlarda bu kadar ısrar ediyor vermemek için kaliteli olsa gerek
            ona bakma jeferson satılmasın ddiye taraftar ayaklanmıştı
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Gabriç'in alınmasından çok , şayet haber doğru ise Yattara'nın o meblalara satılması daha önemli..
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• bu gabriçi kim izlemiş kim tavsiye etmiş nerden çıkmış bu adam geçen sene görmedik mi o kadar maç izlediler hırvatistanda caleyi rukavinayı falan
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Forvette sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum ben.Yapılacak en fazla 2 transfer olur diye düşünüyorum.
                  Gökhan geçen sene formsuzdu ama bu sene eski günlerine dönecek gibi.Sadece dünkü maça bakarak söylemiyorum ama bence öyle.Tek forvet oynayacağımıza göre Gökhan ve Umut yeter bence.Ama Batuhan gelirse güzel olur.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu gabriçi kim izlemiş kim tavsiye etmiş nerden çıkmış bu adam geçen sene görmedik mi o kadar maç izlediler hırvatistanda caleyi rukavinayı falan
                    İzleme Komitesi'nin bulduğu bir oyuncu Gabriç .. Ve alınırsa İzleme Komitesi'nin yaptırdığı ilk transfer olacak ..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Eğer Yattara'ya 6.5 teklif edilmişse, o iş 7'ye biter.
                      Yattara'yı ikna etmekte zorlanacaklardır.
                      7 milyona iki iyi yabancı ve yerli sağbek alınabilir.
                      Çok hayırlı olur.
                      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forvette sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum ben.Yapılacak en fazla 2 transfer olur diye düşünüyorum.
                        Gökhan geçen sene formsuzdu ama bu sene eski günlerine dönecek gibi.Sadece dünkü maça bakarak söylemiyorum ama bence öyle.Tek forvet oynayacağımıza göre Gökhan ve Umut yeter bence.Ama Batuhan gelirse güzel olur.
                        Talihsin yorumlar kardeşim ..

Forvet bize farz ..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer Yattara'ya 6.5 teklif edilmişse, o iş 7'ye biter.
                          Çok hayırlı olur.
                          hocam sizden haberler varmı sağbek ve forvet konusunda birde şu drago trasnferindeki gelişmelerin nelerdir acaba?
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer Yattara'ya 6.5 teklif edilmişse, o iş 7'ye biter.
                            Çok hayırlı olur.
                            Jester , 7 deyipte işi yokuşa sürmenin hiç anlamı yok
                            6,5 ' a hemen verelim...
                            Barış'ı da kazanmak var işin ucunda

Tabiki haber doğru ise...
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam sizden haberler varmı sağbek ve forvet konusunda birde şu drago trasnferindeki gelişmelerin nelerdir acaba?
                              Bende yeni haber yok ama sağolsun matrix5782 hemen tüm haberleri bize aktarıyor zaten. Kendisine müteşekkir olmalıyız.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• yattarayı satabilirsek güzel olur
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X