Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yükleyemedşm arkadaşım virüs verdi .
    Nod32 mi kullanıyosun..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan takviye yapma peşinde ama başkanı sevmeyenlerin çoğu takiyye peşinde.

Dolayısıyla gerçek gündemden büyük bir kopuş var.

Bekleyelim diyorum.

İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten şu FM ' yi bir ben oynayamadım
      E oyna be kardeşim

Yorum

• Gabric işi noldu beyler ?

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gabric işi noldu beyler ?
          aa bi dakka . kim o transfermi . bilgi verirmisin

Yorum

• Kaliteli golcü beklemeyin. Takım tek forvet oynayacak Gökhan Ünal gibi bir golcümüz var zaten. Ancak oyuna sonradan girecek uzun boylu birisi alınabilir. Batuhan gibi.

Yorum

• Kaçta imza atcak Gabriç
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aa bi dakka . kim o transfermi . bilgi verirmisin
                Senin haberin yokmu dün akşam bura çalkalandı yahu

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaliteli golcü beklemeyin. Takım tek forvet oynayacak Gökhan Ünal gibi bir golcümüz var zaten. Ancak oyuna sonradan girecek uzun boylu birisi alınabilir. Batuhan gibi.
                  Gabriç yerine Lewandowskiyi getirmesin başkan..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nod32 mi kullanıyosun..
                    Evet
                    Devre dışı bıraktım sonra activasyon falan dedi FM bende bir şey anlamadığım için kapattım

Yorum

• ben GS`da kadro disi kalan Alparslan in oynadigi son 25 dk lik umit milli maci hatirliyorum agzim acik kalmisti... sol kanatta estiriodu ve Yattaradan bi fazlasi cok sert sut lari wardi.. ama o fizigi sol bek e yeterli degildi... bence bu adam alinsa baris a verilen sansin da yarisi bu adama verilse sol acik ta defansif ozelligi de olan cok ii bi yildiz adayimiz olur :s

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senin haberin yokmu dün akşam bura çalkalandı yahu
                        Yok haberim ya iyi adammıdır mevkii nedir vay anasını

Yorum

Evet
                          Devre dışı bıraktım sonra activasyon falan dedi FM bende bir şey anlamadığım için kapattım
                          interneti kesicektin yüklerken. sonra crackleri falan var onları yapıcaktın...

ayrıca gabriç fena adam değil. önü parlak. trabzontv izleme komitesine bravo...

Yorum

Zaten şu FM ' yi bir ben oynayamadım

Tek değilsin merak etme
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              interneti kesicektin yüklerken. sonra crackleri falan var onları yapıcaktın...

Teşekkürler aydınlatıcı fikrin için ben bir deniyim .

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok haberim ya iyi adammıdır mevkii nedir vay anasını
                                İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ...

Trabzon tvde demişler dün akşam gayet iyi bi oyuncuya benziyo her iki kanatta da oynayabilen bi oyuncuymuş..

Yorum

Yükleniyor...
                                X