Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut'a çapraz koşu yapmayı bilmiyor diyeni Allah çarpar.

Hava topuna yükselmeyi bilmiyor diyeni de çarpar hatta. Kaç tane kafa golü var.
    Capraz kosuyu bilmem ama hava toplarinda zamanlama hatasi var umutun.. Yani Allah carpmaz
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sol kanatı bir şekide doldurursun en kötü serkanı sag acıga alırsın yatatrayı sol acıga cekersin yada barısı servis edersın sola yada isaacı saga ceker yatatrayı sola cekersin ama senin forvetin capraz kosu yapmayı bilmiyor aralar sarkmadan bi fikir hava topuna yükselmekden haberi yok ne zaman ön dire kosacanı bilmiyo topu ayagında tutup orta sahanın yerlesmesini saglayapıyorsa bence sana acil transfer forvettir
      Ön direğe neyin koşusunu yapacak bu adamlar?
      Ön direğe top nerden geliyor?

Geriden şişirme ortalar dışında ön direğe kesilen orta falan var da sanki adamlar gidip ön direk koşusu yapacak.

Hava topuna yükselmiyorlar..
      Gene mesele aynı.
      Nerden top geliyor şişirme toplar dışında?

Bana çizgiye inilip yapılan orta hatırlatın ilk yarıda?? İlla çizgi değil yani oraya yaklaşıp, defansın dengesini bozup yapılan orta.

Yok öyle birşey.
      Tamamen ceza sahasının çizgisine dahi yanaşmadan geriden yapılan, savnumalar tarafından en kolay karşılanan ortalar.

Ama suçlu forvetler.

Dedim ya, yanlış dişi çekersiniz ancak.

Yorum

tamam diyelim capraz kosu yapıyor digerlerini yapıyomu, kac tane var ben niye bilmiyorum
        2 tane kafa golu var 7 8 tane de kacırdıgı net kafa pozisyonu var

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 tane kafa golu var 7 8 tane de kacırdıgı net kafa pozisyonu var
          Vurduğu her kafayı gol yapan adamın Trabzonda ne işi var?
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazmak için yazmayın Allah aşkına.
            sana gülüyorum sadece ben bu adamı izledigimde bir tane rahat macı yok sinirlerimi bozuya adam futbolcu degil bu kadar basit.Şu adamı izlerken nasıl rahatmısınız güveniyomusunuz adama bak simdi az sonra pozisyona girecek atacakmı diyosunuzda savunuyosunuz ben tam tersini diyom az sonra pozisyona girecek kacıracak diyorum ne hikmetse hiç yanıltmıyo beni.hala daha savunun siz umutu
            pas atsa hüseyinin bizde ne işi var vurdu her kafayı gol atsa umutun bizde ne işi var ne güzel zihniyet siz böle devam baska bişe demiyorum kalın saglıcakla
            mehmet fatih abı antalya macı 2 gün önce isaacin öne direge cevirdigi top ama umutunuz gene ıskaladı ne hikmetse
            En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 20:20.
            !

Yorum

• [SİZE=2]Ve Trabzonspor'da Şimşek çaktı !.. [/SİZE]

[SİZE=2][/SİZE][SİZE=2]Türk futbolunun en yüksek tekniğe sahip futbolcularından Yusuf Şimşek sonunda Trabzonsporlu oldu !.. Burdo mavili yöneticiler, Bursaspor yönetimi ile kesin anlaşmaya vardı !..[/SİZE][SİZE=2][/SİZE][SİZE=2][/SİZE] [SİZE=2]Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Oğuz Tongsir'in verdiği bilgiye göre Trabzonspor Bursaspor'a Yusuf için Ergin Keleş ve Samsunspor'dan alınan Adnan'ın yanı sıra 600.000 TL de para verdi !..[/SİZE]kaynak: ligtv.com.tr
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

Vurduğu her kafayı gol yapan adamın Trabzonda ne işi var?
                ben vurdugu her kafayı gol yapıcak diye bi iddaa da bulunmadım ben sadece istatistik soyledim. bizde degil dunyada var mı her kafa topunu gol atan..ama umut kafa topuna cıkamıyor bunu kabul etmek lazımm.

Yorum

pas atsa hüseyinin bizde ne işi var
                  Attığı 2-3 pas doğru düzgün asist olsun söz görmeyeceğim ben atamadığı 7-8 pası.

@trabzonlucocuk

Şişirilen toplara zamanlama hatası yapıyor bazen. Ama ilk geldiğine oranlara bayağı bir gelişti bu özelliği de. Yalnız ceza sahasına yapılan nadir düzgün ortalara çok bariz zamanlama hatası yaptığını görmedim ben.
                  En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 20:22.
                  - Eomer -

Yorum

ben vurdugu her kafayı gol yapıcak diye bi iddaa da bulunmadım ben sadece istatistik soyledim. bizde degil dunyada var mı her kafa topunu gol atan..ama umut kafa topuna cıkamıyor bunu kabul etmek lazımm.
                    dogru umut kafa topuna cıkmayı bilmiyor zaten öle yerli oyuncu yok fatih dısında...
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Kafa topuna cikabiliyor fakat sorunu zamanlamasinda.. Mesela tekke o boyuna ragmen cok gol atmistir cunku zamanlamasi mukemmel adamin.. Umutun zamanlama olayi kotu.. Bu sorunu calisarak cozebilir ama bu konuda yeterli bir calismasi yok kanaatimce..

Yorum

sana gülüyorum sadece ben bu adamı izledigimde bir tane rahat macı yok sinirlerimi bozuya adam futbolcu degil bu kadar basit.Şu adamı izlerken nasıl rahatmısınız güveniyomusunuz adama bak simdi az sonra pozisyona girecek atacakmı diyosunuzda savunuyosunuz ben tam tersini diyom az sonra pozisyona girecek kacıracak diyorum ne hikmetse hiç yanıltmıyo beni.hala daha savunun siz umutu
                        pas atsa hüseyinin bizde ne işi var vurdu her kafayı gol atsa umutun bizde ne işi var ne güzel zihniyet siz böle devam baska bişe demiyorum kalın saglıcakla
                        Ben kaçırmıyor demedim.

Çapraz koşu yapmıyormuş diyorsun. İki forvetimiz de çapraz koşularla, topsuz koşularla birbirlerine pozisyon hazırlıyor.

Kafa topları da indiriyorlar birbirlerine, her ne kadar Umut bir zamanlama katili olsa da.

Ben de biliyorum Umut'un çok gol kaçırdığını.

Ama sırf eleştirmek için onu yapmıyor bunu yapmıyor diyip adamın yaptıklarını da çabasını da görmezden gelemezsin.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Antalya maçını izlemedim, çünkü burada lig tv sıkıntılı iş. Sadece lig maçlarını izliyorum.
                          Zaten umurumda da değil kupa maçları falan.

Pozisyonu görmüşlüğüm yok.
                          Ben bütün sezondan bahsettim.

Bütün lig maçlarını izledim.
                          Çizgiye inen yaklaşan 1-2 pozisyon var.

Sonuçları ya gol, ya direkten dönüyor, ya da büyük tehlike.

Yorum

Attığı 2-3 pas doğru düzgün asist olsun söz görmeyeceğim ben atamadığı 7-8 pası.

@trabzonlucocuk

Şişirilen toplara zamanlama hatası yapıyor bazen. Ama ilk geldiğine oranlara bayağı bir gelişti bu özelliği de. Yalnız ceza sahasına yapılan nadir düzgün ortalara zamanlama hatası yaptığını görmedim ben.
                            Iste Allah simdi carpar seni

Yalnız ceza sahasına yapılan nadir düzgün ortalara zamanlama hatası yaptığını görmedim ben

Bunu alintiladim cunku kendini hakli cikarma adina yazdigini dusunuyorum..

Yorum

• sizin gibilerin düsüncesi kardes umut her kafaya vursa bizde ne işi var hüseyin pas atsa bizde ne işi var niye biz amele takımımıyız adam gibi pas atan adam gibi sut atan adam gibi top indiren adamlar bizde oynayamazmı illa kafası kullanamayan pas atamayan adamlarmı bizde oynayacak bırakın bence böle düsünceleri adamlar futbolcu cayır cayır para alıyosalar cayır cayırda oynuycaklar yok onu yapsa bizde ne işi var (tabiki yapcak burası 3 cülük yükselme gurubu degil burası süper lig bu takımda 6 kez sampiyon olmus büyük takım) sacmalıkdan öte bişey degil o düsünce
                              !

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Iste Allah simdi carpar seni

Yalnız ceza sahasına yapılan nadir düzgün ortalara zamanlama hatası yaptığını görmedim ben

Bunu alintiladim cunku kendini hakli cikarma adina yazdigini dusunuyorum..
                                Takımda Umut'tan başka kafayla gol atan adam mı var yahu? Sadece Isaac bir gol attı sanırım. Kupa maçında.

Tabi ki bir Fatih kadar iyi bir zamanlaması yok Umut'un. Ama dediğim gibi ceza sahasına çizgiden ortalarda abartılacak kadar zamanlama sorunu yok. Normal bir forvet için yeterli düzeyde.

Ama şişirilen topları indirme konusunda rezalet o konuda bir şey demem.
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X