burdada iki golunun videosu var adam atiyor bi sekilde, cok hirsli teknigi de iyiye benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim herhangi bir yazımda "Mehmet Yıldız" ismini gördünüz mü?
Evet hakikaten görmek lazım işte..neyse önemli değil,unut gitsin..
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTravelair'in uyarısı üzerine diğer ismi yazmamaya karar verdim.
Önemli olan takımımızın iyiliği.
Ya Alex yada Wanger.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak gibi bişey heralde
veya colin
bizi oyalayıp oyalayıp sonra satan Burak insanı forma yüzü göremiyor febe de
bu senaryo yu Ersun hoca bile kendisine anlatmıştır ama demekki kafalar basmıyor ki bu tip ekilmeleri çok yaşıyoruz kaybeden de oyuncu oluyor tabi. oralarda sünepe sünepe sıhıntı gibi yaşıyacağına gelse bize kahraman olsa olmazmıydı acep.
neyse konumuza dönersek
3 ana eksiğimiz var
Sol açık-ortanın ortası-santrafor
2 ara eksiğimiz ise
sağ bek-sol bek.
ara transferde 1 buçuk ana transfer yaparsak ben razıyım
kalanlarıda sezon sonu alırız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakaslarda adı geçen ilk oyunculardan bir tanesi Umut.
Ee pes vallahi.Herkese Merhaba
Yorum
-
öncelikle şunu söylemek isterim, türkiye liginde bir iki maç izlediğimiz ouncuları hemen trabzonspora yakıştırmayalım. tabata diyip duruyoruz santosun 10 numarası falan bakmak lazım kaç dakika top oynamış santosda...ve ayrıca fb,gs,bjk ve bizim maçlar haricinde tabata hiç izlendi mi? ya da colmanın tabatadan ne eksiği var...kapalı savunmalar karşısında (alan bırakmayan, topa basan) neler yapabilmiş...gözünüzü seveyim yapmayın böyle şeyler...
şu an için bizim elzem bölemiz sol kanat...o bölge için kaliteli bir isim mutlaka alınmalıdır...alınırsa orta alanda comandan daha yetenklisi hyır demeyiz ama sırf almak için de alınmamalı yani. oyun kurucu denen şey bundan bir kaç sene öncesine kadar önemliydi ve vardı ama artık orta alndan iki yönlü topçuların ve kanat akınlarının (özellikle de beklerin atağa iyi çıktığı) devrindeyiz...biz orta alanda tek yönlü oyuncuların sıkıntısı yaşayıyoruz şu an bence. selçuk da hüseyin de ofansif anlamda çok da iyi değiller(selçuk için elbette daha umutluyum ve olacak)...bu sorun da bu devre arasında zor çözülür çünkü ikinc yarı hüseyini takımdan kesemeyiz (hm performansı hem de sahada varlığı açısından)..kısacası iyi bir sol kanat oyuncusu bize şimdilik yeter...gelecek yıl şampiyonlar ligi için fatih tekke ve ibsonu alabiliriz...böylece dehşet bir takımımız olur....inşallahhhh!!!!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Ara transfere şu açıdan da bakmak lazım;
Elimizdeki oyuncuların kaç tanesi normal formunda oynuyor.
Yattara'dan o bildiğimiz çok iyi oyununu bekliyoruz.
Gökhan Ünal formunun yarısında bile değil.
Colman çok daha iyisini oynayacağını gösterdi bize.
Selçuk zamanla çok daha iyi olacaktır.
İsaac,Türkiye'ye o ilk geldiği zaman ki oyununu oynasa yeterde artar bile.
Bu isimlerin form tutması en büyük transfer olur.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak demişken,
bizi oyalayıp oyalayıp sonra satan Burak insanı forma yüzü göremiyor febe de
bu senaryo yu Ersun hoca bile kendisine anlatmıştır ama demekki kafalar basmıyor ki bu tip ekilmeleri çok yaşıyoruz kaybeden de oyuncu oluyor tabi. oralarda sünepe sünepe sıhıntı gibi yaşıyacağına gelse bize kahraman olsa olmazmıydı acep.
neyse konumuza dönersek
3 ana eksiğimiz var
Sol açık-ortanın ortası-santrafor
2 ara eksiğimiz ise
sağ bek-sol bek.
ara transferde 1 buçuk ana transfer yaparsak ben razıyım
kalanlarıda sezon sonu alırız.
Sağ bek mevzusuna gelince;olduktan sonra adam gibi bir sağ bek olsun.Sıradan bir adam alınacaksa Tayfun Cora harcanmasın derim.Çocuk canını dişine takıp oynuyor.
Sol bek Cale iyi başladı kötü götürüyor.Haydi Cale.....Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonunda en çok sevindiğim olay burak'ın bize gelmemesi oldu.Bizde kesinlikle oynayamazdı.
Sağ bek mevzusuna gelince;olduktan sonra adam gibi bir sağ bek olsun.Sıradan bir adam alınacaksa Tayfun Cora harcanmasın derim.Çocuk canını dişine takıp oynuyor.
Sol bek Cale iyi başladı kötü götürüyor.Haydi Cale.....
Burak hiç sevmediğim bir tip,alınmasını istediğim için değil yaşanan süreçler açısından yazdım
Tayfun'u bende beğeniyorum harcamayalım,dediğin gibi adam gibi bir sağ bek alınacaksa alınsın
Cale'den hala umutluyum ama yedeği yok onun için sol bek yazdım
benim için en öncelikli mevkiler(direk oynayacak kapasitede)
sırasıyla,
Sol açık
Ortaya beyin
Gökhan'ın yanına Santrafor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Tolpaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi benimki işin latifesi.öncelikle golcü şart ama umut ve gökhana verilen paralar o kadar çokki golcüye verecek tek kuruşumuzun olduğunu zannetmiyorum.lüks olur.gökhana gelince allahım o kadar parayı nasıl o adama verdiler inanamıyorum.vede adını duyunca ilk aklıma bonservisi geliyor.yazık çok yazık.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAra transfere şu açıdan da bakmak lazım;
Elimizdeki oyuncuların kaç tanesi normal formunda oynuyor.
Yattara'dan o bildiğimiz çok iyi oyununu bekliyoruz.
Gökhan Ünal formunun yarısında bile değil.
Colman çok daha iyisini oynayacağını gösterdi bize.
Selçuk zamanla çok daha iyi olacaktır.
İsaac,Türkiye'ye o ilk geldiği zaman ki oyununu oynasa yeterde artar bile.
Bu isimlerin form tutması en büyük transfer olur.
Ben gerçek Yattarayı bir daha izleyemeyeceğimizi düşünüyorum.
Bir an önce satılması hayırlı bir iş olur.
Yarım yakalakda olsa var olan tek kanadımız da artık yok.
Isaac'in genç olması hasebiyle bende umutluyum.
Gökhan olabilirde olmayabilirde. Ben pek umutlu değilim.
Colman bu haliyle yetersiz kalıyor.
Bu tablo hücum anlamında ciddi sıkıntılarımızın olduğunu gösteriyor.
Yorum
-
İlk olarak cainamst tarafından gönderildikarim benzama barcelonanın listesindeymiş aferin bize zamanında fiyatı 3 milyon euroyken bu adam iyidir dedik videosunu koyduk kaymağını başkası yedi
Yorum
-
İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim için en öncelikli mevkiler(direk oynayacak kapasitede)
sırasıyla,
Sol açık
Ortaya beyin
Gökhan'ın yanına Santrafor.
Sol kanada transfer yapılınca tam bir 4-3-3 takımı olacağız ya da 4-2-3-1 . Gidişat onu gösteriyor .
Devrenin son maçları Colman ve Cale için hayli önemli , artık mazaret yok .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum