Bilal bize gelmedi diye birşeyi kabul etmiyorum. Adamı tam transfer edecekken Ankaraspor araya girdi. Sonra bizim Sayitoğlu'ndan inciler döküldü: Başarılı olacağı garanti olsa 2 katını veririz alırız sorun değil. Ama bizde başarılı olacağı garanti değil, onun için çok para transferini askıya alıyoruz. Ondan sonra adam o pahalı denilen bonservisin çok daha azına Ankaraspor'a gitti. Bence o transferde başka meseleler döndü
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bak ya nasıl duygulandım şimdi özerin röportajına Adım moutinho olsa 6 milyon eruo verilirdi diyor ama özer olduğu için Trabzonspor bonservis parasını duyunca hemen vazgeçti diyor ama adece tRabzonsporla alakalı olmadığını söylüyor kendi evladımız hor görülüyor dedi haksızda değil yani
Evet. Çok haklısın.
Özer resmen Trabzonspor için can atıyor. Yani bu adamı eğer biz alamaz da diğer istanbul takımlarından birisi alırsa hayata kahrederim.
özerde bu trabzon aşkı varken , sezon başı veridiğimizin 1 milyon fazlasını verip bile alsak yine de çok şey kazanmış oluruz diye düşünüyorum... şuan tek bir transfer yapacaksak bile özeri istiyorum...
özerde bu trabzon aşkı varken , sezon başı veridiğimizin 1 milyon fazlasını verip bile alsak yine de çok şey kazanmış oluruz diye düşünüyorum... şuan tek bir transfer yapacaksak bile özeri istiyorum...
Katılıyorum.
Bize böyle oyuncular lazım. Bize ÖZER ler lazım.......
Bilal bize gelmedi diye birşeyi kabul etmiyorum. Adamı tam transfer edecekken Ankaraspor araya girdi. Sonra bizim Sayitoğlu'ndan inciler döküldü: Başarılı olacağı garanti olsa 2 katını veririz alırız sorun değil. Ama bizde başarılı olacağı garanti değil, onun için çok para transferini askıya alıyoruz. Ondan sonra adam o pahalı denilen bonservisin çok daha azına Ankaraspor'a gitti. Bence o transferde başka meseleler döndü
Evet o zamanı hatırlıyorum,o zaman dönen olaylar tamamen politikti.Ankaraspor,bekleyip bizim talip olduğumuz futbolcuları alıyordu.Önce anlaşma yapıldığı halde anlaşmayı bozarak bizden kiralık aldıkları Ali Şen'i geri gönderdiler ve parasını ödemediler.Sonra İstanbulspor'dan Musa Büyük'ü biz almak üzereyken devreye girip fiyat artırarak aldılar,sonra da Bilal'in bize gelmesini engellediler.O zamanlar ekonomik olarak Ankaraspor'la bile baş edemiyorduk.
Biz özeri bu vakitten sonra geçen senenin iki katın fiyata ancak alarız bu çocuk ankarasporda oynadığının iki katını trabzonda oynar çünkü Özer trabzonlu ve Trabzonsporlu
tabata için 3-4 milyonların , topuz için 6 milyonların telafuz edildiği yerde özer için büyük fedakarlık yapılıp alınması gerek... çünkü ankara bizi sevmez muhtemelen baya bi para isteyecektir tabi burda bizim lemi gibi bi avntajımız var bide özerin trabzon aşkı... şuan için ne istiyoki ankara özer e ?
tabata için 3-4 milyonların , topuz için 6 milyonların telafuz edildiği yerde özer için büyük fedakarlık yapılıp alınması gerek... çünkü ankara bizi sevmez muhtemelen baya bi para isteyecektir tabi burda bizim lemi gibi bi avntajımız var bide özerin trabzon aşkı... şuan için ne istiyoki ankara özer e ?
şöyle 1,5 - 2 ister heralde. piyasadan hiç anlamam. takipte etmiyorum.
Biz özeri bu vakitten sonra geçen senenin iki katın fiyata ancak alarız bu çocuk ankarasporda oynadığının iki katını trabzonda oynar çünkü Özer trabzonlu ve Trabzonsporlu
Az önce Sinan Engin,"Trabzonlu musun" diye sordu Özer'e. Alex ve Lincolnden bir eksiğin yok dedi.
Özer hakkaten iyi futbolcu ve en önemlisi her Trabzonlu gibi futbola aşıkTopu eve götürecek bıraksalar.
En son magicyattara tarafından düzenlendi; 06.12.2008, 21:57.
Yorum