Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben orda espir babında dedim yıldıray korede demedim
    Biliyorum kardeşim ... senden bahsetmedim sana cevap olsun diye yazdım sadece
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bu o kadar dogru bir yazı ki Jester adlı arkadaşın yazdıgı her sayfa da olmalı ...

Ancak o zaman 7 olma ihtimali yüksek olur

Yoksa şu an ile ancak UEFA olur

Hayal görmemek lazım

Unutulmamalı ki bizim takım çok kötü idi

Yorum

• Jabi'yi elden çıkarmadan sağ nek alınması doğru değil bence..
        Önce Jabi satılmalı..
        Sonra şişme olacak..
        Sol açığın da ilacının Engin olacağını düşünmüyorum..
        Biraz daha tecrübe sahibi biri olmalı..
        Tamam genç bir takım oluşturuyoruz ama tamamen çömezlerle olmaz..
        Benim favorim hala Luque.. Ve alınabilir görüyorum. Gündemimizde değil belki ama olsun. Ben bildiğimi söylerim, yönetim istediğini alır, ben de desteklerim..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kendİ Kendİne VerdİĞİ Onursal BaŞkanlik Payesİ İle MeŞhur ArkadaŞ Yİne Esİp GÜrlemeye BaŞladi.bİrİ Mehmet Alİ Yilmaz İle İlgİlİ Bİr Yenİ BaŞlik AÇsinda Ne Kadar SevİldİĞİnİ GÖrsÜn Bu Onursal

Yorum

• Jester'e katılıyorum ama rafael'in yerine başka yabancı bir forvet düşünülebilir bence.
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Arkadaşlar bizim başkan Abd de chicago'da kızının yanına gitmiş hem mezuniyetine hem tatil için. Hazır basketbol takımıda yükseldi Chicago dan bi basketçi kapıp gelmesin.. Kanında var adamın....
              sürmene

Yorum

• Tam aklımdan geçeni söyledinç.Burada Taraftar ile yönetim çelişiyor galiba.Bence yönetimin bu yıl ki hedefi Şampiyonluk değil.İlk üç.Şampiyonluk için kadro çok dar.Düşünsenize oyun sıkıştı.Forvette Umut ve Gökhan var.Yedek kulübesinde oyunu değiştirecek bir adam yok.Bence Vestel'den Rafael veya Kasımpaşa . yarı birini almıştı.O olabilir.

Yorum

• Jabi bir an önce gitmeli ..

(UEFA)

Yorum

• Sadri Şener bu işi biliyor kimin satılıp satılmayacagını az cok biliyorlar...
                    hep destek tam destek

may de cıkmış konuşuyor. bi de onursal olcak...
                    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Sağ beke Abdurrahman
                      Forvete Rukavina veya Brozek..Türk olarak Mehmet Yıldız
                      Sol açığa Engin Baytar, Bilal Çubukçu
                      Kaleye Shovkovsky veya Mondragon

Yorum

• İlk olarak verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam aklımdan geçeni söyledinç.Burada Taraftar ile yönetim çelişiyor galiba.Bence yönetimin bu yıl ki hedefi Şampiyonluk değil.İlk üç.Şampiyonluk için kadro çok dar.Düşünsenize oyun sıkıştı.Forvette Umut ve Gökhan var.Yedek kulübesinde oyunu değiştirecek bir adam yok.Bence Vestel'den Rafael veya Kasımpaşa . yarı birini almıştı.O olabilir.
                        Ankaraspordan Antonio De Nigris'de olabilir..

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jabi bir an önce gitmeli ..
                          çok doğru sorundan başka birşey değil bari yıldız olsa kaprislerini çekeriz ama hiç bir işe yaramazken nasılda kapris yapaibliyor anlamıyorum
                          ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• Forvete pahalı olmayan tecrübeli bir yedek.Daha 3 yabancımız var.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sağ beke Abdurrahman
                              Forvete Rukavina veya Brozek..Türk olarak Mehmet Yıldız
                              Sol açığa Engin Baytar, Bilal Çubukçu
                              Kaleye Shovkovsky veya Mondragon
                              diğerlerine katılıyorum ama pivot santrafor lazım bize, mehmet yıldız ideal. Engin bAytAr zaten benim adamım..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam aklımdan geçeni söyledinç.Burada Taraftar ile yönetim çelişiyor galiba.Bence yönetimin bu yıl ki hedefi Şampiyonluk değil.İlk üç.Şampiyonluk için kadro çok dar.Düşünsenize oyun sıkıştı.Forvette Umut ve Gökhan var.Yedek kulübesinde oyunu değiştirecek bir adam yok.Bence Vestel'den Rafael veya Kasımpaşa . yarı birini almıştı.O olabilir.
                                rafaaldense rizedeki anderson daha iyi ama bunlar işimizi görmez burak alınsaydı iyi olacaktı ama hayırlısı olsun artık bi ara kartalspordan yaserle ilgileniliyordu ne oldu bilen varmı
                                17 18 19 yaşlarında yabancı ucuz kaliteli bir forvet bi cevher bulun örnek fildişi sahillerindeki ümit milli takımın forveti
                                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Yükleniyor...
                                X