Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok yahu.
    bu kadar hızlı gelişmeler esnasında karıştırmak normal.
    bünye alışık değil kardeşim.

badaloğlu ahmet abimizin ikinci haberi.
    burak da imzalamış
    burakta geldiyse prestij demektir...

her istedigimiz futbolculari almak önemli... eziklere kapak olsun... bu futbolcular yok olmayi degil, efsane olmayi tercih etti...

tesekkürler badaloglu

Yorum

• evet umut konusuna katılıyorum çift forvet oynadığı zaman gerçekten çok iyi işler yapıyo artı geçen sezon canla başla oynayan bi kaç kişiden biriydi bu arada barış memiş kardeşimi kimse saymıyo bakıyorumda hadi barışçım utandır bizi inşalllah forvet olarakta rafaeli ısrarla alalım diyorm

Yorum

• Öte yandan şu an İskenderun’da ailesinin yanında tatilde olan Manisasporlu Selçuk İnan da MARATON.COM.TR’ye konuştu ve Trabzonspor’da oynamaya çok sıcak baktığını belirtti.

Selçuk’un sözleri şöyle: “Trabzonspor’da oynamayı tabi ki isterim ve mutluluk duyarım. Eski hocam Ersun Yanal’ın da orada olması benim bu transfere sıcak bakmamda en önemli etkenlerden birisi. Onunla beraber çalışmak da çok güzel olur.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
        HABER: CAN KARYAĞDI

Yorum

• maçka6134

amacın ne senin ?

Yorum

• İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            -----------------onur------------------
            --serkan----giray----egemen-----cale
            -yattara----colman---selçuk-----transfer
            -------umut------transfer----------------

yedekler:
            engin
            Ayman
            tolga zengin
            ferhat çökmüş
            tayfun
            ceyhun
            adnan
            buğra
            ismail
            burak
            sami

acilen gönderilmesi gerekenler : jabi,jeff,jun,hüseyin,hasan,ahmet,erdinç,

kiralık verilmesi gerekenler : ergin,cem

bu arada sanırım keçelinho,musa,çagdaş ücret konusunda anlasamadıkları için ayrıldılar sanırım.. kesin bilgi yok galiba..

bu kadro ne yapar?
            bence ilk 3 e kesin girer sonra takviyelerle iyi yerlere gelir..

güveniyoruz!

Hazırlık kampının cok iyi degerlendirilmesi lazım...
            ayman ile hüseyinin yerini değiştirdikten sonra imzamı atarım.birde deneyimli bir kaleci olsa iyi olur.

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayman kesın kalıyo

kaynak:bugun ankara ankamall da ayman la karsılastım takımda kalıp kalmıcagını sordum kalıcam dedı kesın mı dedım evet dedıı
              İlk kez bu kadr uzun bir kaynak adı okuyorum

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Millionen-Angebot für Derdiyok
                Von Max Kern | 12:14 | 27.05.2008

BASEL - Er wird in 16 Tagen erst 20 Jahre alt. Und doch hat es Eren Derdiyok schon weit gebracht. Nicht ohne Folgen: Beim FC Basel flatterte für den Stürmer ein 3-Millionen-Angebot rein!

Die erste Offerte von Trabzonspor in der Höhe von 1,5 Millionen Franken lehnte der FC Basel noch dankend ab.

Und obwohl der türkische Erstligist kurz darauf auf drei Millionen erhöhte, blieb man bei Rotblau unaufgeregt.

Noch. Denn sowohl FCB-Trainer Christian Gross wie auch BLICK-Kolumnist und Nati-Rekordschütze Kubi Türkyilmaz (34 Treffer) sagen dem türkischstämmigen Stürmer eine steile Karriere voraus. Beide trauem ihn zu, der «Mann der EM» zu werden

Kubi: «Eren ist schnell, kopfballstark und schlitzohrig.» Einzig an Erfahrung fehle es ihm logischerweise noch.

Sollte die Prognose der beiden Szene-Kenner eintreffen, ist Derdiyok dann nur schwer zu halten. Denn neben den Türken von Trabzonspor haben Newcastle und Arsenal Interesse angemeldet.

Und bei Bundesliga-Aufsteiger Hoffenheim steht er seit einem Testspiel gegen den FCB im Januar 2008 auf der Wunschliste.

Transfer-Spekulationen weist Eren derzeit von sich: «Erst die EM, dann sehen wir weiter.» Sein Ziel ist aber, eine weitere Saison beim FCB zu spielen. Der House-Music-fan räumt schliesslich aber doch ein: «Wenn ein optimales Angebot kommt, muss man sich das sicher überlegen.»

Hilfreiche auf dem weiten Weg nach oben wäre eine starke Leistung an der EM. Und dann wird er auch nicht mehr verwechselt: Regelässig rufen ihm Autogramm-Jäger «Gökhan» oder «Inler» hinterher.

Eren cool: «Das ist unglaublich. Aber ich bin begeistert – solange ich mit einem so guten Spieler verwechselt werde!»
                Türkceye cevireyim bari

16 gün sonra 20 Yasina giriyor, ama simdiden cok basarili. FC Basele simdiden 3 Miliyonluk teklif geldi !!!

TS ilk 1,5 Milyonluk teklifi tesekkürler edip kabul etmediler, 3 Miliyona cikarmalarina ragmen sakin kaldi Yönetim.

Antröner Gross ve Kubilay Türkyilmaz onun iyi bir gelecegi var diyorlar. Ikizide Avrupa sampiyonasinin adami olabilme ihtimali var diyor.

Milli takim direktörü : Eren cok hizli, kafa toplarinda güclü ve kurnaz. Sirf biraz tecrübe eksikligi var ( tabiki bu yasda )

Iki Futbol uzmaninin prognozu dogru ise, Ereni tutmak zor olacak. Cünki Trabzonsporun yaninda Newcastle ve Arsenalinda ilgisi var.

Ve Hoffenheimin da listesinde yer aliyor.

Transfer spekülasyonlari su an Ereni ilgilendirmiyor " Ilk önce Avrupa Sampiyonasi sonrasini görürüz " diyor. Amaci Baselde 1 Yil daha oynamak. Ama iyi bir teklif gelirse düsünürüm.

Avrupa sampiyonasinda basarili bir performans bana yararli olur.

Yorum

• [QUOTE=61coloman61;1354468]-----------------onur------------------
                  --serkan----giray----egemen-----cale
                  -yattara----colman---selçuk-----transfer
                  -------umut------transfer----------------

yedekler:
                  engin
                  Ayman
                  tolga zengin
                  ferhat çökmüş
                  tayfun
                  ceyhun
                  adnan
                  buğra
                  ismail
                  burak
                  sami

acilen gönderilmesi gerekenler : jabi,jeff,jun,hüseyin,hasan,ahmet,erdinç,

kiralık verilmesi gerekenler : ergin,cem

bu arada sanırım keçelinho,musa,çagdaş ücret konusunda anlasamadıkları için ayrıldılar sanırım.. kesin bilgi yok galiba..

bu kadro ne yapar?
                  bence ilk 3 e kesin girer sonra takviyelerle iyi yerlere gelir..

güveniyoruz!

Hazırlık kampının cok iyi degerlendirilmesi lazım...

ayman gidici imiş...fiyatı 750 bin imiş.fanatikte okudum yanlış hatırlamıyorsam...hüseyin'i neden istemiyorsun?
                  üç büyük var;bir de en büyük var!!!

Yorum

• bukadar guzel haberlerin arasinda cosmak icin elimden geleni yapiyorum ama su ask acisida adami olduruyor yav

sizleri bukadar mutlu gormek bukadar istahli heyecanli ac gozlu gormek cok guzel birsey

yuruuuyuuun beeeeeee

Biiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Uuuuuuuuuuuuuuuuucc

(devamini siz getirin )

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi TV' de alt yazı geçti..

"Trabzonspor iki futbolcuyu daha renklerine bağladı" diye..

Biri Selçuk olsa, diğeri kim acaba

hangi tv kardeşim ?
                      @Napy61

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maçka6134

amacın ne senin ?
                        manşet yapmaya çalışıyor
                        3 tane sağlam oyuncu bu takım şampiyonluğa rahat oynar
                        Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak şahinler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence burak abartılıyor.onun yerine nonda tipi bi forvet daha yararlı olur umutla beraber
                          Valla Burak bana bize çok iş yapacak gibi geliyor açıkcası. Ben olsam klasik forvet yerine Holosko gibi kullanırım.

His diyelim... Çok tutacak gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            regal reklamı gibi olduk..

hangi takımı seçersin. şaşalı ama içi boş olanı mı
                            evet diyen tokat yiyecek

heryerden akıyorlar kaliteye..

şu yabancı golcü nirdeeeee.
                            bak 110 kilo ile hopluyorum burada.. (10 kilo verdim la=)
                            hahahaha

valla senide böyle gördük ya

devre arasi transfer döneminde foruma ugramadin bile....

aman aman Allah keyfimizi bozmasin!!!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nerede Selçuk ve Burak'ın başlıkları?
                              Bu arada Selçuk başlığı İlhan tarafından rezerve edilmiştir. Hakkına riayet edile.
                              rezerveler halledildi hocam

selçuk erdemde

burak bende
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak maçka6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu takıma 8 oyuncu lazım hemde çok kaliteli yoksa hiç bir şey olmaz gerçekçi olalım
                                8 tane hem de çok kalite oyuncusunu 11 de oynatan bi türk takımı saysana bana.

Yorum

Yükleniyor...
                                X