Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah yeter ki gelsin

Yorum

• bence Yıldırayla suana kadar gorusulmedi bile
      Kaynak : Ben

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tutturduk bi aimar bi yıldıray ya su takıma top yapabilen bi oyun kurucu gelsinde..
        yuh diyorum baska bişey demiyorum aimar ı alalım oyun kurucuyu salla

Yorum

• İlk olarak grange61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu geyik değil aimar ın bize gelmesiyle ilgili site kurmayı planlıyoruz önce muhabbetin öncesine bak
          Her ne olursa olsun... Sonuçta transferleri mi yorumluyorsunuz? Gelebilecek oyuncuları mı tartışıyorsunuz? Hayır... Burayı meşgul etmeyin... Nerden konuşursanız konuşun... Bak , Özel Mesaj denen bir şey var...
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yuh diyorum baska bişey demiyorum aimar ı istemeyen bir adam
            sen nerenle okuyosun kardesim yazıyı aimarı istemiyorum mu yazıyo orda arkadaslar bi de siz bakın bakalım orda boyle bi ifade var mı

Yorum

• Dikkat ediyorumda Sporx-Spor3-İnternetspor ve ajansspor gibi siteler takımdan haber verirken altına kaynak olarak Spor61 in ismini yazıyorlar..Kendilerini İHA,DHA ve AA gibi ajanslarla yarışır hale soktu ya helal olsun..
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                suat bey ali fuat abi trabzonspor konusunda aramızda en bilgili olan kişilerin başında gelir yıldıray trabzona gelince ilk size forma göndeririz
                abi sen eminsin yani, kesin olarak gelecek yıldıray öyle mi? çok emin konuşuyosun valla ben imzayı görmeden hayatta inanmam. mesela hala inanmış değilim tony syla'ya.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen nerenle okuyosun kardesim yazıyı aimarı istemiyorum mu yazıyo orda arkadaslar bi de siz bakın bakalım orda boyle bi ifade var mı
                  yanlıs yazdım postu dogrusu yukarda oku istersen

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her ne olursa olsun... Sonuçta transferleri mi yorumluyorsunuz? Gelebilecek oyuncuları mı tartışıyorsunuz? Hayır... Burayı meşgul etmeyin... Nerden konuşursanız konuşun... Bak , Özel Mesaj denen bir şey var...

Gelebilecek oyuncu için bizde bir şeyler yapmak istiyoruz yeter mi
                    ölüm nerden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa,mezarıma trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin

Yorum

• aimar'ın geleceğine gerçekten inanan kaç kişi var acaba? inanmak isteyen çook var da hayal değil mi allah aşkına.
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• off of Trabzon niye ismi var diye Aimarı alsın eksik buldugu yeri doldurmak icin almalı tabikide Aimar buyuk isim alırsak avrupada ismimiz cıkar ama

nokta atıs yapalım bize aimar lazım degil oyun kurucu lazım oyun kurucu olarak aimarı alırsak ne ala

Yorum

İstediğiniz yapın... Yeri bura değil... Dikkat edersen konunun adı : 2008 - 2009 Transfer Dosyası

Konuşacak başka yer bulamadınız mı..? Eğer öyle bir şey yapmayı planlıyorsanız , ilk başta konuşursunuz ( tabii burda değil ) , sonra kabul edilirse bir konu açarsınız...

Tamam mı..? =)
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aimar'ın geleceğine gerçekten inanan kaç kişi var acaba? inanmak isteyen çook var da hayal değil mi allah aşkına.

İsteyen cok inanan yok

Yorum

gelmesini istiyorsan site kurmak gibi boş işlerle uğraşacağına kombine al ki başkan getirsin

Yorum

Yükleniyor...
                              X