Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    her gece millet bi konu buluyor.bu geceki konumuz messi

Yok o biraz pahalı olur ben C.Ronaldo'da ısrarlıyım
    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• theChatl@qq-28 tarafından yazılan
      ya yattara'nın 2-3 takımı vardı gine'den, çok kıvrak olur onlar, getirsin en iyisini bize. bir santrafor, ne olacak zaten, bi kaybımız da olmaz..
      getirdi 3 tane biri forvet biri orta saha biri sol kanat nuri bey beğenmedi geri gittiler
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bana kadroyu kim sayacak.Ben kadro yapıyorum 12-13 oluyor.Kimseyi çıkartamıyorum.

Yorum

• ya engin baytar kaç bin bilen var mı?
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• niye herkes yıldıray diyor, nuri şahini almak daha kolay değilmi?

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok o biraz pahalı olur ben C.Ronaldo'da ısrarlıyım
              son Portekiz antremaınında sakatlandığı için gündemden düştü.bide şampiyonada iyi oynayıp kendini kabul ettirmesi gerekir.ayrıca çok yaşlı.

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya engin baytar kaç bin bilen var mı?
                25 1983 doğumlu
                ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  getirdi 3 tane biri forvet biri orta saha biri sol kanat nuri bey beğenmedi geri gittiler
                  hmm, nuri beğenmediyse çok büyük futbolcu olur onlar, hala yattara'nın takımındaysalar bi de ersun yanal baksın ya.. ben boşuna demiyorumki biri babasının hayrına şu nuri'yi vursun diye.
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    niye herkes yıldıray diyor, nuri şahini almak daha kolay değilmi?

Kolaymı? Nuri Şahin'i bildiğim kadarıyla Arsenal istiyor.
                    Havada bulut sen Nöriyi unut
                    SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                    ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye herkes yıldıray diyor, nuri şahini almak daha kolay değilmi?
                      şimdi şöyle oluyor genç olduğu için nuri fiyatı çok yüksek yıldıray 32 olduğu için fiyat olacarak daha makul
                      ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        25 1983 doğumlu
                        bonservisinin kaç YTL olduğunu sormuştum ama yinede saol..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Genç ,ucuz yabancı yedek diyorum başka bir şey demiyorum...

Yorum

• İlk olarak abbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bojan krkic olsun

sol açık ta bekleneni verir mi dersiniz?
                            yok ya o oyuncu fos büyük takımlarda oynayamaz anca barcelona gibi takımlarda oynar bizim takımın formasını kaldıramaz

Yorum

• Muhtar'dan Şener'e teşekkür

05 Haziran 2008 13:38

Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak, Türkiye'nin gündemine oturan Trabzonspor'a muhtardan pankartlı destek…

ReklamMuhtar'dan Şener'e teşekkür
                              Yaptığı tansferlerle yeni sezonun en iddialı takımı haline gelen Trabzonspor yönetimine, Trabzon halkından destek yağıyor. Trabzon'da yönetime teşekkür afişleri asılmaya başladı.

Yaptırdığı teşekkür pankartı ile Trabzonluların ilgisini çeken Bengisu Mahallesi Muhtarı İbrahim'e haber61.net spor servisi ulaştı. Muhtar İbrahim Er yaptığı açıklamada şunları söyledi : “Artık Trabzon eski Trabzon olacak. Trabzonspor yönetimi yaptığı transferlerle Türkiye'ye damgasını vurdu. Artık futbolcuların gelmek istemediği, gelenin durmak istemediği bir Trabzon yok. Gerçek Trabzonspor budur işte” dedi.

Şehrin muhtelif yerlerine asılan pankartta “Yönetim Görevini Yaptı, Şimdi Sıra Bizde!, Teşekkürler Sadri Başkan” ifadeleri ile taraftar çağrıda bulunuluyor.
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25 1983 doğumlu
                                Fiyatini sordu galiba
                                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

Yükleniyor...
                                X