İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol açık diyoruz ama gündemde engin baytardan başka isim yokRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol açık diyoruz ama gündemde engin baytardan başka isim yokŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR
Yorum
-
İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale ileri geri oynayabiliyorsa benim son kadrom budur. Güzel de oldu bence.
-------------Tolga-------------
Musa-----Giray-----Egemen----Cale
----Serkan---Selçuk---Colman-----
--------------Yattara-------------
---------Gökhan------Umut---------İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak by kaplan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalede tolga değil onur ile başlnmalı bu seneye..tolgaya bi şans verildi bu sezon onu değerlendiremedi..onur son maçlardaki çıkışını bu senede sürdüreceğini inanıyorum..ama kesnlkle de bi yabancı kaleci şart..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol açık diyoruz ama gündemde engin baytardan başka isim yok
Gündemde o varsa mesele yok...Gurbetçi Bilal ve Zafer iyilermidir?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Trabzon bütçeyi aştı!
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, iddialı ve kazanma hırsı olan bir takım kurduklarını belirterek, ?Bunu yaparken tahmin ettiğimiz bütçeyi biraz aştık. Ancak Trabzonspor camiası bu konuda gerekeni yapacaktır? diye konuştu.
6.6.2008
Turkcell Süper Ligi’nin transfer şampiyonu Trabzonspor’da yönetim dinlenmeye çekildi. Bordo mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde çok önemli yol katettiklerini belirterek, “Bundan sonra belki bir deneyimli kaleci düşünülebilir. Buna hocamızla birlikte oturup karar vereceğiz. Trabzonspor, Türkiye’de önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Bu oyuncularla iddialı, kazanma hırsı ve inancı olan, taraftara rahat bir maç seyrettirecek ekip oluşturduk. Taraftarlar da bu görüntü ve yapılan çalışmalar sonucunda takıma sahip çıkmalı. Bu yalnızca yönetimin görevi değil. Trabzonspor tüm camiasıyla bu olaylara sahip çıkmalı” diye konuştu.
BİZİM DEĞİL, CAMİANIN BAŞARISI
Hacısalihoğlu, transfere belli bir bütçe ayırmadıklarını da belirterek, “Trabzonspor, her zaman Anadolu’nun ağabeyi konumundaydı. Ama bazı şeyler intikaya uğramış olabilir. Yapılan transferler, yönetimin başarısından ziyade camianın itibari ve imkanları doğrultusunda yapıldı. Şayet bir başarı varsa, bu camianın başarısıdır. Yönetimin burada yalnızca gayreti vardır. Şu anda tahmin ettiğimiz ve umulanın üzerinde bir transfer bütçesi ortaya çıktı. Önce bütçeyi yapıp sonra transferi yapmak da bir yoldu ama bu kadar zamanımız yoktu. Biz önce transferi yaptık. Bu bütçeyi oluşturmak için çeşitli ekonomik çalışmalara başlayacağız. Umuyoruz ki Trabzonspor camiası da bu konuda gereken desteği verecektir” dedi.
PABLO AİMAR İDDİASI
Trabzonspor yönetiminin, “Transfer çalışmalarına ara verdik” şeklinde açıklama yapmasına rağmen gizlice yürütülen çalışmalar sonucunda Real Zaragoza’da oynayan Pablo Aimar’ın transferinin gündeme geldiği öğrenildi. Bu futbolcuyla gelecek günlerde masaya oturmayı planlayan bordo mavililer, Ankaraspor’un genç futbolcusu Özer Hurmacı’nın transferini ise kulübünün bonservis bedeli konusunda indirime gitmesi durumunda bitirmeyi hedefliyor.
11 FUTBOLCUYA 12.5 MİLYON EURO
Gelecek sezon zirve hesapları yapan Trabzonspor, kadrosunu yaptığı 11 takviyeyle güçlendirdi. Bordo mavililer bu futbolculara yaklaşık 1.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Kayserispor’dan Gökhan Ünal’a 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık imza attıran bordo mavililer, Manisaspor’a Selçuk için 2 milyon euro artı Ufukhan, Cem ve Murat Ocak’ı verdi. Gençlerbirliği Oftaşspor’dan transfer edilen Giray için 2 milyon 700 bin dolar, Germinal Beerschot takımından transfer edilen Colman için 1 milyon euro, Dinamo Zagreb’ten alınan Hrovoje Cale için 700 bin euro, Unterhaching’ten transfer edilen Ceyhun için 750 bin euroya yakın bonservis bedeli veren bordo mavililer, çeşitli takımlardan aldığı genç futbolculara da 500 bin euroya yakın bonservis bedeli ödedi. Sadece Bursaspor’dan transfer edilen Egemen için bedel ödemeyen bordo mavililer, kendilerine kulüp bulmalarını istediği Jabi, Erdinç, Sayed Moawwad, Jefferson ve Ahmet Şahin’den ise şu ana kadar sadece birini gönderebildi. Sayed Moawwad’ı Mısır Al Ahly takımına satarak 200 bin euro alan bordo mavililer, diğer futbolculardan ise 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli kazanmayı planlıyor.
Yorum
-
İlk olarak 61KaleArkasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta ben yurtdisindayim o yüzden kombine almam alsam da kimseye veremem trabzonda tanidim yok cunkü sakaryaliyimMés Que Un Club
Yorum
-
şu anda bile takıma en kötü ihtimalle bir sol açık,bir ofansif orta saha ve bir forvet gerekli.
alternatifli bir kadro oluşturulmalı.takımın en eksik yeri hücum ama oraya sadece gökhan alındı.bu herşeyi çözmez tabiki.
bu sebeple bu 3 transfer kesinlikle şart.ondan sonra sağ bek ve kaleci alınabilir.
bu sene hedef avrupaysa o zaman kaleciye ve sağ beke de pek gerek olduğunu sanmıyorum.
yönetimin de transferi kapadık,taraftarın ilgisine bağlı açıklaması da tamamen taraftarı hareketlendirmek için yapılmış doğru bir hamledir.taraftar ilgiyi göstersin bu gerekli mevkileri de doldracaklardır.çünkü işlerini bilen adam gibi adamlardan oluşmuş bir yönetimimiz var.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
-------------Onur-------------
----Yattara---Selçuk---Colman-----
--------------Yıldıray-------------
---------Gökhan------Umut---------
bence böyle daha güzel olduBarışta sonrada girer oyuna umutun yerine.Birde bazen ceyhun oynamalı performansa göre stoper dekiler değişebilir
-------------Onur-------------
Yattara---Selçuk---Colman-----Barış
--------------Yıldıray-------------
-------------Gökhan-----------------Més Que Un Club
Yorum
-
Yukarıda Bütçeyi aştı haberleri endişe verecek bişe değildir diye düşünüyorum.
çünkü bekleneni veremeyen ama oldukça yüksek paralar alan bir çok futbocu ile yollar ayrıldı. onlardan alınan paralar ve onlara verilecek o yüksek fiyatlar direk kulübün artısı olmuş olacak.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'ın yerinde Yattara olmalı... O boş kalan yere ise transfer lazım... Yıldıay mesela...Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
Bu takımın kalecisi stoperi ve sol taraf oyuncusu yok ... bazı genç arkadaşlar çok heyecanlı saygı da duyuyorum ama bu hayal görmeyi gerektirmez ...
Yukarıdaki bir arkadaşın ve Jesterin yaptıgı yazdıgı tespitler ders niteliginde ...
Bu takım BU HALİ İLE en iyi ihtimalle 4. olur ..Begenmediğimiz istanbul takımları bizi geçer ...Bu arada MAY ın yaptıgı açıklamaya çok sert tepki gösteren arkadaşlar oldu ama içinde çok dogru söylediği sözler de var .. Yani adama kızmak için kızılmaz söylediği dogruları da iyi okumak lazım ...
Ersun Hoca ne dedi ? ilk hedefimiz bu sezon avrupa ve sonra şampiyonluk ..hedef yani şampiyonlar ligi değil ..şampiyonlar ligi hedefi olan takımın şampiyonluk hedefi olur ...
Şunu unutmamak lazım biz takım değildik ancak yeni yeni takım olmaya çalışıyoruz ..
Herkesin görüşüne saygım sonsuz ama kafadan atarak yazı yazmayı bırakmak lazım ...
Mesela bu takıma kaleci stoper sol taraf lazım değil diye düşünen arkadaşlar bunu nasıl açıklarlar ? ama yazdım oldum bitti mantıgında değil ...
Mesela bu takıma kesin sagbek lazım diye düşünen arkadaşları nasıl eldekiler iyi oynar diye açıklayacaklar ....Bu adamları ortalama herkes 15 maç seyretmiştir
Mesela sayısı artar ... Bu takıma bu hali ile 7 hedefi koymak hayalden öteye geçemez ..UEFA hedefi olur ona söz yok ....
Başkan bu işi buraya getirdikten sonra niye burada bırakır ( eger bırakırsa ) anlamak mümkün değil ...
Yukarıdaki arkadaşın dediği çok dogru 96 da herkesin gerek yok dediği Samsundaki vuralı almış olsa idik o sene şampiyon bizdik ..Tek maç için asla konuşmuyorum ... Hatta ve hatta o sene gene kaleci yoktu ..O arkadaş onu yazmamış ...
Bu arada o kadroyu seyretmemiş veya tam hatırlamayan arkadaşlar çok şanssız ..
O kadro bence bizim en iyi kadromuzdu ...
Yorum
-
İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarselinyo gönderilmeseydi oraya uyardı herhalde.
kim ne derse desin marcelinho en begendiğim futbolculardanŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim annemler sakaryalıEski rumuz...MaVeRaM
Yorum
Yorum