Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ....amanda ne şok...valla hiç üzülmedim.....bize sadece yaş olarak tecrübeli değil....isim olarak kaliteli bi kaleci lazım.....

....bizim genç kalecilerimiz zaten yetenekli....ama...önlerinde isim yapmış bi kaleci olursa ancak faydalı olur.....yoksa kim takar simonu.....

...alacaksalar issaksonu alsınlar ve ya mondragonu....

.....yönetim eğer gerçekten kaliteli transfer yapmak istiyosa ...birde genç oyuncular alacaksa kesenin ağzını açması lazım.....

....gökdenizden gelen paranın üzerine 10 milyonda yönetim koyarsa iyi bir kadro kurulur....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Kalecilerimiz içinde en kaleciye benzeyeni Jefferson bana göre, önünde iyi bir defans olduktan sonra kalemizi çok rahat koruyabilir. Refleksleri Tolga'ya göre çok daha iyi. Onur hakkında daha izleyemediğimiz için net bir fikrimiz yok. Ahmet'i konuşmaya bile gerek yok, bu takımın kalecisi olamaz. İnşallah yönetimimiz medyayı kaleci transferiyle oyalayıp diğer taraftan hücum hattı için oyuncu transferi için uğraşıyordur.

Yorum

• Komple oyuncular transfer etmeliyiz. Bende bir hayalkırıklığı var. Szymek komple bir oyuncuydu. Pahalı da değildi. Aurelio geldi ne görev verilirse oynadı...

Şimdi gündeme gelen isimler ya bal yapmayan arı, ya pahalı&isimli, ya ıskartaya çıkmış, ya genç ve ne yapacağı belli olmayan oyuncular

Eğer Ersun Yanal iddia edildiği gibi 950 futbolcu izlettiyse, bir zahmet Szymek gibi Aurelio gibi oyuncular getirtsin.

Başlatmasınlar onun bunun tavsiyesine! Vakit kaybediyoruz vakit! Ya da kendisini ispatlamış bir sürü futbolcunun kontratı sona eriyor Avrupa'da. Onlardan alsınlar!
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şehir Gezdirme Mevzusu.!

Sanırım başlık açma zamanım geldi,önleyemiyorum bu duygumu

Şaka bir yana.

Şu güzel şehrimi,şu güzel memleketimi,gezdirip sevdireceğim diye bin takla atılmasını içime sindiremiyorum.

Hani dünya yıldızı biri olsalar eyvallah diyeceğim bir durum olurda kabullenebilirim bunu.

Ama..

Başka bir dümen var bu sevdirme işinde.

Ya kompleksli yöneticilerin bir işgüzarlığı yada geleneksel bir tanıtım işi bu iş.

Kalecinin gelişi de bu şekildeydi,vazgeçişi bu nedenlemi bilemiyorum ki;umrumda değil.

Beni yılda 1 milyon euro alıpta sevmesini beklediklerim alaşağı ediyor.

Sadri başkanında bu uygulamayı devam ettirdiğini görmek acı veriyor.

Bu şehir bunu haketmez.

Etmedide.

Yorum

• ......transferde ....kayseri....manisa...ankara...ve ..sivası beğeniyorum.....

...adamlar....alabilecekleri en iyi adamları almak için her şeyi yapıp anlaşıyorlar..bakın kayseriye....premier ligden...iki oyuncuyla anlaşıyor....kim olursa olsun bi oyuncu premier ligde oynuyorsa bu ligde üst düzey oynar....

...biz tunusdan belçikadan adam alamıyoz....bu beceriksizliği atmak lazım artıuk üzerimizden....

.....bakınız ankara manejeri...çetinkaya....

...bakınız..kayseri menejeri..süleyman hurma.....biri bizden gitti birini ersun hoca istedi aldıramadı....

.....ama biz hala kral necmi perekli ile devam.......iyi güzel gol kralı olmuş...adını yazdırmış tarihimize ama menejerliği yapamıyor....ben hala çözemedim takıma olan katkısını....

Yorum

• takima olan katkisi degil.. kulubun ona olan katkisi buyuk

Yorum

• jeff tolga onur a teslim edilmeli kale
                dipnot:jeff in gönlü alınarak...
                iyi bir defans kurarsan kalecilerinde iyi olacağına inanıyorum...
                Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazi yerleriyle kadayif arasindaki benzerlikten olabilir sanirim...
                  dudek 33-34 yaşında.kadayıflarla alakası yoktur henüz
                  İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                  Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takima olan katkisi degil.. kulubun ona olan katkisi buyuk
                    .....birde aynı durumda olan hüseyin kaptan var....sezon sonu inşallah ruslar istede satarız...emeğine sağlık çok hizmet etti takıma ama artık formu çok düştü takımı frenliyor...taktik varyasyonları sıfıra indiriyor.....

...hüseyin tarzı ön liberolar artık iş görmüyor....ön libero mevkii günümüzde çok önemli......alacağımız en kaliteli oyuncuyu bu bölgeye almalıyız....hüseyinin hücuma katkısı sıfır....stopere koysan ağır kalıyor....kesemiyonda...atsan atılmaz satsan belki satılır....hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ......transferde ....kayseri....manisa...ankara...ve ..sivası beğeniyorum.....

...adamlar....alabilecekleri en iyi adamları almak için her şeyi yapıp anlaşıyorlar..bakın kayseriye....premier ligden...iki oyuncuyla anlaşıyor....kim olursa olsun bi oyuncu premier ligde oynuyorsa bu ligde üst düzey oynar....

...biz tunusdan belçikadan adam alamıyoz....bu beceriksizliği atmak lazım artıuk üzerimizden....

.....bakınız ankara manejeri...çetinkaya....

...bakınız..kayseri menejeri..süleyman hurma.....biri bizden gitti birini ersun hoca istedi aldıramadı....

.....ama biz hala kral necmi perekli ile devam.......iyi güzel gol kralı olmuş...adını yazdırmış tarihimize ama menejerliği yapamıyor....ben hala çözemedim takıma olan katkısını....
                      Caner Çuvalcıoğlu da aynı işi yapıyor bildiğim kadarıyla...

Kendisini bir Marcelinho'yu uğurlarken havaalanında plaket verirken gördüm, bir de Trabzonspor'dan bonservissiz kaçan Risp için Ankaraspor isteyince "Verdik izni gitti" diyen eski yönetimin direktifiyle Risp'i Ankaraspor'a uğurlarken...

Bu 2 menejer aynı işi yapıyor gözüküyor. Trabzonspor resmi sitesinde birisinin resmi Ersun Yanal'ın tepesinde, diğeri altında. Fonksiyonları?
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        .....birde aynı durumda olan hüseyin kaptan var....sezon sonu inşallah ruslar istede satarız...emeğine sağlık çok hizmet etti takıma ama artık formu çok düştü takımı frenliyor...taktik varyasyonları sıfıra indiriyor.....

...hüseyin tarzı ön liberolar artık iş görmüyor....ön libero mevkii günümüzde çok önemli......alacağımız en kaliteli oyuncuyu bu bölgeye almalıyız....hüseyinin hücuma katkısı sıfır....stopere koysan ağır kalıyor....kesemiyonda...atsan atılmaz satsan belki satılır....hayırlısı...
                        aynen katılıyorum, Hüseyin 40 yaşına kadar Ts'de kalmayı düşünüyo herhalde, yeni taze kanlara ihtiyaç var be kardeşim...
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• transfer

uzaklarda topçu aramaya lüzüm yok ; defansa kasimpaşa dan JENS BERTHEL ASKOU ileriyede kayseriden CANGALE 10 numara iki transfer hirsli yetenekli türkiyeye alişmiş iki topçu görüşleriniz?????*

Yorum

• İlk olarak dwayne tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uzaklarda topçu aramaya lüzüm yok ; defansa kasimpaşa dan JENS BERTHEL ASKOU ileriyede kayseriden CANGALE 10 numara iki transfer hirsli yetenekli türkiyeye alişmiş iki topçu görüşleriniz?????*
                            tamamen siradan bir anadolu kulübü oluruz....

Yorum

• O yuzden Selcuk inan kesin alinmali!! ve alinacaktir diye dusunuyorum. yanina birde hucum ozellikleri olan guzel bir ortasaha koydugun zaman, yeme'de yaninda yat!! sag tarafa yattara, artik o'da yeterince defans yapiyor. sol tarafa'da iyi bir adam aldik mi ortasahamiz super olur. forvet mutlaka alinmalidir ve alinacaktir'da...
                              Defansa 2 tane saglam adam alirsak, iste ozaman kadro oturur.. kaleciyi degismene bile gerek kalmaz diye dusunuyorum. defans ve ortasaha yeterince baski yapar merak etmeyin. fener chelsea macina baktiysaniz... chelsea orta sahasi muthis kapaniyordu... kaleciye fazla is dusmuyordu yani... bunu saglayabilirsen ozaman sampiyonluk veya sampiyonluk yarisi icine girersin...

Yorum

• selcuk inan, serkan, yattara, birde iyi bir sol kanatla orta saha bomba gibi olur...

bide defans var... offff cok isimiz var coookkk

Yorum

Yükleniyor...
                                X