Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Atay Aktuğ mu?Atay aktuğ bence çok iyi başkandı...Medya da bir karizması vardı Süper Mario Nuri gibi değildi...ve 2 sene üst üste 2.olduk ve 2.sene şampiyonluqun nasıl gittiğini de anlatmaya gerek yok heralde.
    o sampiyonluklarin gidiyorsa baskanin nasil iyi baskan oluyor??
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o sampiyonluklarin gidiyorsa baskanin nasil iyi baskan oluyor??
      Son 5 6 7 sene de şampiyonluğa bu kadar yaklaştıran yönetim söyle bende sana Atay Aktuğ'un iyi başkan olmadığını söyliyeyim

Yorum

• arkadaşlar şu kayseri konusunu kapatsak...

Yorum

• dogru yaa kapatalim kayser konusunu...

baslik amacindan sapmasin

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son 5 6 7 sene de şampiyonluğa bu kadar yaklaştıran yönetim söyle bende sana Atay Aktuğ'un iyi başkan olmadığını söyliyeyim
            sampiyonluga yaklasmanin bi onemi yok sampiyonluga ulasamadiktan sonra kimse ikinciye sampiyonluk kupasi vermiyor.. kaldi ki Trabzonsporun ikinciliklerle avunmamsi lazim.. Sampiyonluga yakin olduk diye sevinmemmemiz lazim diye dusunuyorum..

Yorum

• Rafael konusu açılmışken,Ersun hoca onu niye istemiyo hem eski öğrencisi sakatlıktan sonra eski formuna yavaş yavaş ulaşıyodu,gelecek sene çok büyük çıkış yapacak...

geçen sene manisa'nın düşüşe geçmesinde Rafael'in sakatlığının etkiside vardı bence...
              Onun son vuruşlarda ki becerisini Nistelroy'a benzetiyorum,benziyo da zaten...
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• isimi karistirmisim kusura bakmayin ayni takimda oynuyor ama, simdi bunun icin dükkana gitdim gazeteyi aldim resmini cektim geldim

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sampiyonluga yaklasmanin bi onemi yok sampiyonluga ulasamadiktan sonra kimse ikinciye sampiyonluk kupasi vermiyor.. kaldi ki Trabzonsporun ikinciliklerle avunmamsi lazim.. Sampiyonluga yakin olduk diye sevinmemmemiz lazim diye dusunuyorum..
                  Elbette İkincilikle avunmamak lazım...Ama bir 6.Ts var bir de 2.TS ... Prestij mücadelesi veren Trabzon lafını duymaktansa Şampiyonluğu kaçıran Trabzon lafını duymayı tercih ederim...ve Şampiyonlar ligi ön eleme bileti de cebinde ...2.olmak şampiyonluğa biraz daha yaklaşmaktır ama 6. olmak biraz daha uzaklaşmaktır...Şimdi 2.bitirseydik transfer rotamız nasıl olurdu sence?? ya da şöyle diyeyim dışarıdan gelecek oyuncuların bize bakışı nasıl olurdu??

Yorum

• Bolulu Sami’yi Trabzonspor kaptı

Trabzonspor Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen forması giyen Sami Büyüktopaç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Seyfi Alp
                    Nijmegem-Yıllar önce Bolu’dan Belçika’nın başkenti Brüksel’e göç eden Mustafa Büyüktopaç’ın oğlu Sami Büyüktopaç Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımından Trabzonspor’a transfer oldu. Brüksel’deki imzada Trabzonspor başkanı Sadri Şener de hazır bulundu. Başkan Şener imzadan sonra yaptığı açıklamada, “Takımı gençleştirme çalışmalarının başlangıcı olarak Sami’yi aldık.”dedi.

Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, “Bundan sonraki hedefim kendi yaş grubumda Türkiye milli takım forması giymek. Günün birinde Boluspor forması ile baba ocağımda da futbol oynamak isterim.”dedi.

Alacağı para ve sözleşme şartlarıyla ilgili şimdilik ayrıntılı bilgi vermek istemeyen Sami Büyüktopaç, “Trabzonspor gibi bir kulübün adına yakışır bir ücret önerdiler. Net aylık yanında oynadığım maç başına da para alabileceğim. Bu kadroya girme arzumu artıracak. Ayrıca Brüksel ile Trabzon arasındaki uçak yolculuklarım için de sözleşmede madde var.”dedi.

Bu sezon başında Belçika 1. lig ekibi Brüksel’den Hollanda takımına transfer olan Sami, Hollanda’da kendini daha da geliştirdi. Bir süredir Trabzonspor’un takip ettiği Sami 1 Haziran’dan itibaren Trabzon’a gelecek.

Oğlunun hedefinin bir gün Türkiye’de futbol oynamak olduğunu belirten Mustafa Büyüktopaç, “Uzun yıllar Brüksel Hilton’da çalıştım. Sami futbola başladıktan sonra aile olarak oğlumun peşine düştük. Gönlümüz Sami’nin bir gün Boluspor için de oynaması. Bakalım Allah ne gösterir.”dedi.

Sami bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin tarafından da genç milli takımlar için takip ediliyordu.
                    Öte yandan başta Almanya olmak üzere Avrupa’daki futbol kulüplerinin alt yapılarında Bolulu kabiliyetli Türk futbolcular bulunuyor.

la bu ne zaman oldu
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hobaa, bu eleman hakkında bilgilendirin bakalım bizi.

Yorum

• Hollanda futbolunun Bolulu yıldızı

Hollanda 1. lig takımı NEC Nijmegem’in ikinci takımında forma giyen Bolulu Sami Büyüktopaç geleceğin önemli yıldızları arasında gösteriliyor.

Nijmegem-Yıllar önce Bolu’dan Belçika’nın başkenti Brüksel’e göç eden Mustafa Büyüktopaç’ın oğlu Sami Büyüktopaç Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegem’deki performansı ile takdir topluyor. 19 yaşındaki Sami NEC Nijmegem’in genç takımında forma giymesine rağmen 1. ligde oynayan ekibi ile antrenmanlara çıkıyor. Defansın solunda görev yapan Sami oyun taktiğine göre defansın göbeğinde de oynayabiliyor. Sezon başında Belçika 1. lig ekibi Brüksel’den Hollanda takımına transfer olan Sami, Türkiye Genç Milli Takımı’ndan da davet aldı. Bolulu futbolcunun bütün masraflarını karşılayan Hollanda ekibi Sami’ye bir ev ve araba da verdi.
                        Oğlunun hedefinin bir gün Türkiye’de futbol oynamak olduğunu belirten Mustafa Büyüktopaç, “Uzun yıllar Brüksel Hilton’da çalıştım. Sami futbola başladıktan sonra aile olarak oğlumun peşine düştük. Kendisine her türlü desteği veriyoruz. En kısa zamanda Hollanda 1. liginde maçlara çıkacağına inanıyorum. Sami’de bu potansiyel var.”dedi.
                        Geçen sezon Ankara takımı Petrolofisi’nden çok cazip bir transfer teklifi almasına rağmen bir süre Belçika’da kalmayı tercih eden Sami Büyüktopaç, “Biraz daha pişmek istedim. Türkiye’ye daha iyi para kazanmak ve daha iyi bir kariyer için gidebilirim. Şu an takımımdaki atmosferden memnunum.”dedi.
                        Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin Bolulu futbolcu Sami Büyüktopaç’ı bir süredir yakından takip ettiklerini ve ilk genç milli takım kampına davet edeceklerini söyledi. Sami daha önce de milli takımdan davet almasına rağmen son lig maçında sakatlandığı için kampa katılamamıştı.

Yorum

• boluluymus bu cocuk 5 senelik sozlesme yapmisiz Hatta bolunun yerel gazetelerinde 30 nisanda cikmis haber biz daha yeni duyuyoruz..

Yorum

• arkadaslar simdi esaslı bombayı patlatoyorum federasyonun sitesinde bu futbolcunun menajeri trabzonlu Adnan demir anladınız siz onu

1988 dogumlu

Yorum

• bu haberin doğruluğu nedir acaba...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bolulu Sami’yi Trabzonspor kaptı

Trabzonspor Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen forması giyen Sami Büyüktopaç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Seyfi Alp
                                Nijmegem-Yıllar önce Bolu’dan Belçika’nın başkenti Brüksel’e göç eden Mustafa Büyüktopaç’ın oğlu Sami Büyüktopaç Hollanda 1. lig ekibi NEC Nijmegen takımından Trabzonspor’a transfer oldu. Brüksel’deki imzada Trabzonspor başkanı Sadri Şener de hazır bulundu. Başkan Şener imzadan sonra yaptığı açıklamada, “Takımı gençleştirme çalışmalarının başlangıcı olarak Sami’yi aldık.”dedi.

Defansın solunda görev yapan 19 yaşındaki Sami Büyüktopaç, “Bundan sonraki hedefim kendi yaş grubumda Türkiye milli takım forması giymek. Günün birinde Boluspor forması ile baba ocağımda da futbol oynamak isterim.”dedi.

Alacağı para ve sözleşme şartlarıyla ilgili şimdilik ayrıntılı bilgi vermek istemeyen Sami Büyüktopaç, “Trabzonspor gibi bir kulübün adına yakışır bir ücret önerdiler. Net aylık yanında oynadığım maç başına da para alabileceğim. Bu kadroya girme arzumu artıracak. Ayrıca Brüksel ile Trabzon arasındaki uçak yolculuklarım için de sözleşmede madde var.”dedi.

Bu sezon başında Belçika 1. lig ekibi Brüksel’den Hollanda takımına transfer olan Sami, Hollanda’da kendini daha da geliştirdi. Bir süredir Trabzonspor’un takip ettiği Sami 1 Haziran’dan itibaren Trabzon’a gelecek.

Oğlunun hedefinin bir gün Türkiye’de futbol oynamak olduğunu belirten Mustafa Büyüktopaç, “Uzun yıllar Brüksel Hilton’da çalıştım. Sami futbola başladıktan sonra aile olarak oğlumun peşine düştük. Gönlümüz Sami’nin bir gün Boluspor için de oynaması. Bakalım Allah ne gösterir.”dedi.

Sami bir süredir Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin tarafından da genç milli takımlar için takip ediliyordu.
                                Öte yandan başta Almanya olmak üzere Avrupa’daki futbol kulüplerinin alt yapılarında Bolulu kabiliyetli Türk futbolcular bulunuyor.

la bu ne zaman oldu
                                30 Nisan 2008

Yorum

Yükleniyor...
                                X